четверг, 28 ноября 2013 г.

Ako vybaviť domáce skleníkových

Bližšie k prírode

Mnoho ľudí zasidelis v meste, sa snaží na víkend k úteku na prírodu, sa uvoľniť, dýchať čerstvý vzduch, ísť s vaše obľúbené rastliny. V posledných rokoch sa vďaka rozvoju najnovšie technológie v najpopulárnejších zimných záhradách, hothouses a skleníkoch, schopné poskytovať radosť z komunikácie s prírodou kedykoľvek rok. Avšak, často vyvstáva otázka - ako vodné rastliny? Pretože vo väčšine rekreačné strediská tam je problém so zásobovaním vodou. Šťastie pre tých, ktorí žijú v dome s tečúcou vodou. V tomto prípade je jednoduché, aby voda na záhradu alebo zeleninové záhrade. Veľmi dobre, ak nie je vrtu alebo studne. Ale s'je problém - ako na čerpanie vody a zabezpečiť zavlažovanie rastlín. Prišiel na pomoc čerpadla zariadenia, ktoré je schopné prepravu veľkých o'em tekutina s dobrou hlavou na dlhé vzdialenosti.

Technika pomáha

Domácich a zahraničných výrobcov ponúka zákazníkom širokú škálu zariadení, čo umožňuje udržať život v záhrade a v každom ročnom období. Existujú rôzne typy čerpadiel, ktoré prívod vody z akéhokoľvek zdroja priamo na miesto určenia na mieste. Okrem toho, že sú zavlažovanie systém, ktorý slúži vody priamo ku koreňom rastlín - ktoré si popíšeme nižšie. Pre efektívne vykurovanie skleníkov, hothouses a skleníkov použitie obehové čerpadlá, a ak je to potrebné odvodnenie alebo zachovať určitú vlhkosť pomocou ponorné drenážne čerpadlá.

Vortex čerpadlá

Každý vie, že to nie je doporučené pre vodné rastliny, ale aj voda alebo voda z vodovodu. Po prvé, mali by to byť dobré na vyrovnanie vhodnej nádoby. Ale potom ju odčerpávať. Pre tento účel, periférne čerpadlá, ktoré sú založené na práci rotujúce kolesá, ktorý poskytuje motorové impulz vody turbulencie a "push" ho dopredu. Tieto čerpadlá môžu byť použité okolo hodiny, sú kompaktné a majú pevnú konštrukciu. Ich obežného kolesa vyrobený z mosadze, puzdro je vyrobené z odolného liateho železa. Takéto agregáty sú používané nie len na čerpanie vody v zberných nádržiach a z nich, a na zvýšenie tlaku vo vodovodnej súkromnom dome. Môžu byť použité v regeneráciu zimná záhrada a vodné rastliny na ulici. Teplota čerpanej vody v takýchto jednotiek je širšie ako ostatné čerpadlá - môžu "work" s vodou, ktorej teplota je od -10 do +50 ° C, max. tlak 6 bar. Medzi tieto čerpadlá môžu byť nazývaný čerpadla GRUNDFOS typu PFBasic.

Ponorné čerpadlá

Pred majstri parenísk, hothouses alebo skleníky tam je problém odvádzanie a vypúšťanie odpadových vôd. A v tomto prípade príde na pomoc ponorné čerpadlá. Napríklad čerpadlá už vyššie obavy série AR a KR. Sú jednoduché na inštaláciu a prevádzku, spoľahlivé a kompaktný.

Ponorné drenážne čerpadlá umožňujú čerpanie vody s malým inklúzie až 8 milimetrov, ale pevných a vláknitých častíc v tekutom nich je kontraindikovaný. Teplota vody do čerpadla musí byť 0-40 OS. Pre automatické zapnutie a vypnutie s úrovňou vody zariadenie vybavené plavákové spínače. Tieto čerpadlá sú ľahko sa prenáša. V tejto dizajn skriňa, obežné koleso, ochranné mriežky je vyrobený z nerezovej ocele, čo robí ich trvanlivé a odolné voči korózii.

Teplo a vlastníka, a rastliny

V zimnej záhrade, nevyhnutne vyvstáva problém udržiavať určitú teplotu, pretože to by mala byť teplá a majster, a rastliny. V dnešnej dobe veľmi časté "teplej podlahy", v ktorých sa voda cirkuluje sily, s pomocou špeciálnych čerpadiel. Ich funkciou je použitie "wet" rotor, ktorý zabezpečuje nízku úroveň šumu, pre toto čerpadlo ložiská mazané s použitím čerpanej kvapaliny. Majú malé rozmery a hmotnosť, konzumovať málo elektrickej energie. Čerpadlá sa používajú na 2 alebo 3 rýchlosti. Keď požadovanú rýchlosť je vybratá možnosť pomocou jednoduchého prepínača. V závislosti od modelu, čerpadlá môžu pracovať nepretržite alebo na časovač. Sú veľmi ľahko ovládateľné.

Pre rastliny, v zimnej záhrade, je dôležité udržiavať konkrétnu teplotu. Čerpadlá sú často vybavené automatického riadenia, ktorý zabezpečuje, aby boli prispôsobené na meniace sa podmienky so účet noc a deň, zima alebo leto. Rýchlosť je automaticky zmenené v závislosti od potrieb systém, ktorý zabezpečuje zníženie spotreby elektrickej energie až o 60%. Tieto čerpadlá (napríklad GRUNDFOS Alpha model +, Alpha Pro), môžete pracovať v ľubovoľnom vykurovacie systémy 1 a 2 potrubie, a tiež v systémoch vykurovania podlahy.

Magic kvapky

Žiadne emisie skleníkových vyžaduje zavlažovanie. Tento proces je aj automatizované - existuje mnoho rôznych kvapkové závlahové systémy, ktoré sú určené na prívod vody ku koreňom rastlín v určitom čase v určitej výške. V podstate, systém zavlažovania sa skladá z malty stránky, stránky na úpravu vody, vody, filtrácia, hlavné potrubia vyrobené z PVC, polyetylén nádrže pre skladovanie vody a riešenia, polyetylénového potrubia vo vnútri skleníkoch.

Efektívnosť takýchto systémov je 10-60 litrov vody za hodinu. Systémy sú vybavené regulátory, snímače, magnetické ventily, ihly. Existujú rôzne druhy hydraulických systémov, napríklad, medzi nimi sú mechanizmy s otočným riešenie, závlahové systémy zaplavenia.

Pam'memo, ak si chcete záhradník

Potrebujete pam'nezabudnite, že ak neviete, ako na upevnenie čerpadla zariadenia, je najlepšie vyhľadať pomoc odborníkov. Zvyčajne, hlavní výrobcovia majú predajca siete, ktoré odborníkov bude vykonávať úplnú inštaláciu zariadenia, ako aj informovať zákazníkov o všetkých otázkach.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика