суббота, 30 ноября 2013 г.

Ako vybudovať wc na dach

Aké materiály potrebujete

Na výstavbu domu, sídlo a podlahy na žumpa potrebné dreva 100x100, dreva, 50x50, vločka dosky (preglejky), hacksaws, fréza, skrutkovač, skrutkovač, kladivo, klince 80 mm, 40 mm, skrutky, meracie pásky, dláto, 1 list z bridlice (alebo pozinkovaných plechov), pena list

Po prvé, na dvore wc musí byť postavený žumpa. Mal by sa snažiť, aby sa tak hlboko, ako je to možné, a keď sa mnohé pravidlá. Zdravotné indikátory sú veľmi často popieraná len kopať a skládka je odpad - kanalizácia presakovanie do pôdy. Keď je vysoká hladina podzemnej vody (3 až 3, 5 m od povrchu terénu a nižšie) urobiť, žumpa vo všeobecnosti neodporúča, pretože to môže otráviť prichádza studne. V každom prípade, ak sa rozhodnete urobiť žumpa filter lôžok, vzdialenosť od wc k najbližšej zastávke by mala byť aspoň 25-30 m a 15 m od domu



Žumpa musí byť vykonaná so vlhkosti-dôkaz dno a steny. Najlepšie dať to z betónu, a potom do sadry a cementu-piesočnatá riešenie (pomer 1:2) a salesnet, že je vrstva omietky nanesieme ďalšiu vrstvu čistého cementu hrúbku 2-3 mm a jam. Podrobnosti o tom, kde a ako stavať na pozemku, žumpa, alebo alternatívy pohonu splaškov do systému Samostatných Kanalizácií, si môžete prečítať v príspevku fekálneho v krajine.

S stromy'drevené lúč veľkosti 100x100 3-meter-vyrobený rám wc. Sedenie bude potrebné dreva 50x50. Bežné veľkosti dach wc: dĺžka 150 cm, šírka 100 cm, výška - 210 pozri Dosky rezané vo veľkosti a s'pripojenie v half-tree. Ak je to potrebné, leštené a čistiť nezrovnalostí s'jednoty. Nylonové vlákno kontroly diagonále - správne horizontálnej a vertikálnej s'pripojenia.



Vo výške 50 cm nad podlahou hity prepravu dreva. Mostík z rovnakého dreva, aby vo vzdialenosti 100 cm, dĺžka od zadnej steny. A rovnaký sveter dole na zadnej stene. Dosky budú slúžiť ako základ pre budúce sídlo.
Wc sedadlo pripravuje tiež pomerne jednoduché: písmeno drevotrieska alebo listov hrubé preglejky rez diera veľkosti wc sedadlo. Pomocou vhodných skrutkovače list je upevnený na barov. Steny sú oplášťované napríklad preglejky alebo z drevotriesky, na izolácia môže byť prilepený na stene toalety s účtovná molitanom. Podlahy zošitá, rovnako ako steny.

Je potrebné venovať pozornosť: do pošvy wc na zastávke nie je veľmi pohodlné. Preto sa odporúča robiť v predstihu, a potom čistý dizajn dodať do jamy.
Pre strechy rez prierez tyče a ich pripojenie na steny. Krytina na wc môže byť vykonané z pozinkovaného železa, vlna z bridlice alebo z dreva.
Aby dach wc stabilne stál na zemi, je lepšie pochovávať (pre tento a trvá lúč dĺžky 3 metrov). Rez drevo s dĺžkou až 90 cm, môže byť použitý ako hromady.
Spustiť na prehĺbenie pilóty, použite duté kovové potrubie s menším priemerom ich hlboko v zemi. V prijatých atverto bary zadarmo dom by mal byť ľahko vstúpiť.


Prášky-skriňa

Celkom pohodlné a hygienické wc vily je prášky-skriňa. Ak správne vybavená a opatrne použiť, ako je wc zdá byť pomerne jednoduchá, je lacná a upratané. Môže byť kombinovaná s inými budov alebo vaňou.



Stromy'wc sada na mieste zhutnená vrstva ílu s suť (100-150 mm). Kostra, rovnako ako na zariadenie stodola, a jej pošvy dosky alebo dosky. Vo vnútri wc rozdeliť zhruba na dve rovnaké časti. V jednej z nich zariadiť wc kryt sedadla, ako je popísané vyššie, a iných majstrov krabica s krytom na suchý rašeliny pôdy alebo piliny. Podľa wc sedadlo dať kovové kapacita - lepšie smalt vedierko. Vnútorný povrch wc sedadlá čalúnenie list zo železa alebo lepenkový.

Raz v prášky-wc s'sú čerstvé, kanalizácie, zakaždým, sypané piliny (pozemky alebo rašeliny). Keď je nádoba plná, to je odstránené cez zadné bočné dvere a za neplatné v komposte jamy.

Odpor-skriňa

Odpor-skriňa je hybrid obyčajných stromov'drevené wc jamy a domov. Princíp jeho zariadenie, ktoré wc zostane doma (domáce wc), a rowed je postavený na ulici.

Steny z betónu alebo tehly na cement-piesočnatá riešenie (pomer 1:3) a vnútorné omietky povrchy. Podlahy dobre spokojní s puky, podlahy mu, aby konkrétne v hrúbke asi 100 mm Objem dobre vybrané na základe 0, 5 kubických metrov na osobu. Čistiaci poklop vybaviť veľkosť mm, s dvomi priliehavé viečka. Prvý kryt (liatiny) je stanovená na úrovni zeme, iné - nad stropom. Priestor medzi kryty sú vyplnené s izoláciou.



Veľmi dôležitý detail vôla-voda skrini je podtlakové vetranie, ktorá zabraňuje vniknutiu zápachu do domu. Vzduch z wc prechádza mozgov v žumpa, a s ním cez vyhrievaný kanál v stene do atmosféry. Kanál je lepšie dostať nad komín na 0, 5 m, a na vrchole ho nainštalovať deflektor, posilňovanie, rod. Kapotu bude dobré a spoľahlivé fungovať, ak všetky položky v ňom bude s'pevne pripojený, a to najmä na miestach, kde je priechod potrubia z lievika a výfukových cez podlahu. Kanalizácia pre kanalizačné výrobu liatiny, ocele, keramiky, betónu, azbesto-cementové výrobky s priemerom 100 až 150 mm Dolný koniec kanalizácie dať nie menej ako 300 mm na spodnom okraji vzduchotechnického potrubia.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика