четверг, 28 ноября 2013 г.

Presklený balkón 2006-11-02 17:30:13

Výstavby a rekonštrukcie.








Presklený balkón
2006-11-02 17:30:13

Balkón je, v podstate, druh ďalšie mile našich domovov, sa sťahoval do vonkajšieho prostredia. Okrem tradičných Fajčenie miestnosti a miesta na sušenie bielizne, balkón, môžu byť v našej voľby, alebo preplnená špajzu, alebo iný celkom pohodlné kúpeľňa. To je na základe potrieb (a príležitostí), by ste si mali vybrať a spôsoby jej zasklenie.

BEŽNÉ SKLO
Toto nastavenie na balkón rámy (kovové, stromy'drevo, plast) vložené s okuliarmi (normálna, tónované, vitráže a iné ) Toto zasklenie mierne zmiernenie hluku z ulice a 2-3 stupňov zvýšenie teploty v "priestor,". Nakoniec, namiesto obvyklých balkón získané presklený priestor - veranda.

Je euroglassing
To je lepšie a spoľahlivejšie, ale aj drahšie spôsob zlepšenie balkón. Myslel:
1. inštalácia sa okno import profil;
2. výber a inštaláciu skla (často dvojité Okná);
3. utesnenie priestoroch špeciálnej peny alebo iné tmel (vyplniť medzery medzi rámom a steny);
4. kreslenie na profil farieb (zvyčajne tri vrstvy);
5. vnútorná podšívka z balkóna (na vyžiadanie zákazníka), použitie rôznych materiálov - obklady, stromy'Jan obklady, plastové panely, atď
Balkón po euroglassing - viac pohodlné a krásne, ale nie v teple. A ak budete mať chuť a príležitosť, aby balkón, extra miestnosti, budete musieť teplé.
Kombinácia je euroglassing s rôznymi druhmi špeciálne izolácie.
Postup bude mať za následok vážne výstavby a konverzia, pretože tepla a sucha na balkóne sa dá dosiahnuť len tým, že teplé steny a podlahy. Preto, okrem skla, postupujte takto:
1. pripraviť warmlyisolation na všetky perimetre z balkóna a stropom a podlahou;
2. aby hydroizolácie;
3. ak chcete vykonať nátery stien a stropov s vhodné (podľa chuti a možností) materiál;
4. vyriešiť otázku: bude tam vyhrievané balkón, a ak áno, tak potom v čom je;
5. vykonávať osvetlenie;
6. ak veľkosť balkón a konštrukcia budovy umožňuje vytvoriť ďalšie vnútorné steny (napríklad z peny alebo betónu "ľahko" tehla). Oni "s'em" časť priestoru, ale izba bude podstatne teplejšie.
Je potrebné mať na pamäti, že parné vykurovacie rúrky stáť na balkón prísne zakázané, takže pre vykurovanie bude musieť použiť iné metódy - zariadenie na teplé podlahy (špeciálny systém elektrického vykurovania, pracuje na princípe ohrevu podložky), inštaláciou ohrievača a iné miestne vykurovacie zariadenia (radiátor, kúrenie alebo klimatizáciu ).

Frameless zasklenie
Ako názov napovedá, je ľahké odhadnúť, že v tomto prevedení sú chýbajúce rámy a steny. Presklené tak balkón vyzerá ľahké, vzdušné a transparentné, kým nie trpí celkový pohľad na fasádu budovy.
Frameless dizajn sa skladá z hliníkových profilov - vrchný a spodný (vedie na sklo okenice) a tvrdeného skla (veľmi silné, schopné uniesť ťažké bremená). Takéto balkón konštrukcie je to veľmi jednoduché. V sklené žalúzie, hornej a dolnej lepené hliníkové dosky, oni zase pripojiť slučky s valčekmi (podporné kolesá). Tieto slučky sklo lipnúť na hornej a spodnej časti (príručky). Frameless zasklenie sa podobá návrhu šatník. Na utesnenie medzery medzi sklenenými dverami, na okraji skla, ako prípad na čepeľ, nosenie akryl Interglass tesnenia. Môžu byť ľahko odstránené, príjem vetranie šírka medzery od 1 do 3 mm Tak balkón na vzduchu celoročne bez otvorenia dverí.
Balkón je možné úplne otvoriť posunutím čepeľ listov na boku, otočením na stenu alebo pridanie "kniha" (rôzne spoločnosti ponúkajú rôzne možnosti). Okenice zaberajú málo miesta a je bezpečne upevnené, nie je zlomená, aj v silnom vetre. Otváranie a zatváranie skla na balkóne bez námahy. A keďže sú vytvorené, sú ľahko čistiť vnútri a mimo.
Avšak, okrem deklarované výhody, majú frameless zasklenia a nevýhody z hľadiska niektorých kupujúcich, dosť podstatné.
Prvé a najdôležitejšie je, že frameless zasklenie, v skutočnosti, je ochrannou konštrukciou. To je, po inštalácii systémy, zasklenie balkóna tak, dodatočné teplej miestnosti, nebude ústretový, a bez izolácie balkónov nepomôže. V chladnom období teplota na balkóne bude len 2-3 stupňov nad ulici.
Druhou nevýhodou je úplne transparentné, že je všetko, čo sa deje na balkón, bude pri pohľade zo všetkých strán. Okrem zvedavými očami, v lete niekedy otravné hmyzu - komárov a múch. Bohužiaľ, moskytiérou opraviť takmer nemožné. Okrem toho, frameless zasklenie neposkytuje kompletný nepriepustnosti a tento ukazovateľ sa stráca moderným presklením.
Odborníci, ktorí sa angažujú v výroba a Montáž frameless systémov, ako pravidlo, nepopierajú vyššie uvedené nevýhody. Na frameless zasklenie z balkónom sú ideálne pre tých, ktorí nie sú nadšení, závod pre viac "štvorcových metrov", a nechcete, aby rozpakov sám pevná presklená loggia, ktorá je naozaj možné vetrať.
A posledný. Najdôležitejšia vec, ktorú v frameless zasklenie - kvalita inštalácie. To chyby počas inštalácie môže spôsobiť problémy v prevádzke: valčeky, ktoré sa pohybujú list, začne vŕzganie, využitie. Objednávanie frameless zasklenie, mali by ste si vybrať spoločnosť, ktorá zaručuje kvalitu inštalácie a poskytne certifikované produkty.
ZDROJ: Janus Majetku

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика