среда, 27 ноября 2013 г.

Vyberte vankúše pre lakovanie, maliarske valčeky,

Vyberte vankúše pre maľovanie

Pre viac p'päťdesiat rokov starých majstrov maľovanie operácie sú valčeky. Valčeky majú niekoľko výhod oproti kefy a aerosóly. Zvlášť dobré sú pri spracovaní veľkých plôch. Skúsme pochopiť, ako si vybrať kolieskové v každom prípade.

Slávnostný sprievod, valčeky pre paintworks a dobyl väčšinu rôznych oblastiach odbornej činnosti umelcov, výrobcov nábytku, stavebného a opravovne je vysvetliť veľmi jednoducho. Štetec a valček, rovnakej šírky na jednom čase Dunking v farbou alebo lakom môže nevzťahuje na istej oblasti. Skúste vykonávať taký experiment. A uvidíte: plocha pokrytá farby s valčekom by byť tri alebo štyri krát viac povrch štetcom. Nehovoriac pohodlie maľby. Práca so štetcom, farba musieť "stretch" na povrchu, čím sa dosiahne jej rovnomerné rozdelenie. S vankúš nie je prakticky. Porovnanie kvality práce, možno len hádať, koľko hladký, rovnomerný povrch poskytuje navi práce. Ak rovnaké úsilie bude potrebné urobiť viac práce, inými slovami, kolieskové účinnosť je nekonečne vyššie.

Ďalšou výhodou tohto nástroja je možnosť uplatnenia hladké vrstvy farby alebo laku na štruktúrovaným povrchom, povedať, zvlnené Tapetu. Práca kefa na takéto lietadlo bude mať za následok nadmerné koncentrácie farebnosť materiálu na každý výklenok, ktorý bude nevyhnutne viesť k zníženiu kvality všetkých práce. Valentin - aj keď to Prilepin na rovine - ako sám by distribuuje farba: kde by sa mali právne, v iných miestach v okolí.

Okrem týchto zjavné výhody valce umožňujú operácie, ktoré jednoducho nie je možné fasádu ruky, ani maklovitsy. A to, platens, môžete vytvoriť rôzne špeciálne efekty. Napríklad lak pokrýva všetky hladké stromy'drevené alebo plastové povrch a počkajte, kým provisiona aplikovaná vrstva, môžete jemne ísť nad ním s valčekom znova. Výsledkom je štruktúrovaný povrch - orange peel. Alebo - vlnitý Tapety, maľované s latex; mierne chodiť valca s náterom rôznych farieb. Ak to chcete vykonať operáciu starostlivo, bez tlačidla navi tesne k stene, budete mať farebné zvlnené Tapety: výkopové bude jedna farba a convexity ostatných.

Materiál valcoch, ktoré sú na predaj v ukrajinskej výstavba supermarketov, môžu byť veľmi rozdielne. Výber správneho nástroja závisí len od charakteru budúce práce.

Po prvé, vankúše boli vyrobené len z pravej ovčej kože. Ale potom sa presadil moderné náhrady. Tam sú také materiály, ktoré sú oveľa lacnejšie, prírodné ovčie kožušiny, ale aj, a poskytnúť najlepšiu kvalitu v práci. Na maľovanie stien a stropov, môžu sa použiť vankúše vyrobené z ovčej kože. Avšak, nie horšie (a v niektorých prípadoch lepšie) sa získa ako spracovanie keď valčeky z nylonu plyšové alebo penovej gumy. Pre povlakové materiály, vyrobené na báze syntetických živíc, musíte použiť mohair navi. Vynikajúce výsledky prináša práca kolieskach, vyrobený z polyuretánovej peny, hoci ich cena je výrazne nižšia ako rolls prírodných a iných syntetických materiálov. Penové vankúšiky možné použiť s latex, olejové a akrylové farby a laky. Jediné, čo musíte pam'zapamätať si: penové vankúšiky pre prácu s lakov by mali byť menšie a tenšie než penové vankúšiky pre prácu s vodou riediteľných materiálov.

Vyrábané vankúše rôznych veľkostí: šírka môže byť od 5 do 30 cm v priemere sú tiež odlišné. Pri výbere je potrebné použiť jednoduché a prirodzené pravidlo: čím väčšia plocha, tým väčší priemer a šírka by mala byť vankúš. Avšak, na farbenie steny a stropy lepšie nepoužívať príliš široký, valčeky, napríklad širšie 30 vidieť Dôvod obmedzenia úvahy základné vybavenie. Širšie vankúš, viac maľovať v sebe absorbuje, a preto, čím viac sa zvýši svoju hmotnosť. Pri práci s takýmito valec, budete musieť vyvinúť značné úsilie, ktoré môže viesť k únave, bolesti v rukách, a nakoniec k úplnej nemožnosti pokračovať v práci. V tomto prípade je rozumné, aby sa rozšírenia na manipuláciu. Toto je obzvlášť užitočné pri vysokej farba stien alebo stropu. Valec otočiť háji teleskopická (posuvné, nastaviteľné) pero - a vysoké stropy prakticky vyriešený.

Priemer valčeka by sa mali vybrať na základe objemov zase. Väčší priemer valca, takže, prirodzene, viac farebnosť materiálu on absorbuje do seba, keď zníženie kapacity farby a veľké plochy môže byť natreté s ním.

Pri nákupe nástroj si môžete kúpiť nejaké náhradné vankúšiky pre jednu rukoväť. Ak valčeky sú opotrebované, a rukoväť je vľavo hore a vezmite ho so sebou do obchodu a vyzdvihnúť náhradné položky podľa jeho šírku.

Pri výbere nástroj pre budúce farba pracuje s výnimkou hodnoty spracovaných povrchu je potrebné vziať do úvahy aj existencia komplexných alebo ťažko prístupných miestach. Možno budete potrebovať štetcom. Dokonca niekoľko. Maľovať vnútri teplovodných radiátorov, je jedna vec. To si vyžaduje, radiátorov alebo zakrivená kefka. A zatienené rohy, ktoré nemohli byť spracované valec, je iný. Tu prichádzajú šikmým štetcom. Avšak, predaj špeciálnych nástrojov, napríklad maľovať steny za radiátorom. Tieto vankúše sú vyrobené z malým priemerom, a rukoväť je povinné'nevyhnutne dlhý. Pre maľovanie rôznych kriviek a rúrky je nástroj, valček, ktorý existuje niekoľko úzkych korálky navlečené na ohnutá tyč rukoväte. Uhly môžu maliarske valčeky, iná forma: úzke, veľký priemer, s dlhými m', ako NAP. Na farby a laky prác, ktorú sú povinné'stretne niekoľko hraničných oblastiach. Okraj povrchu alebo nemôže valčekom, alebo predstavuje prechod z jednej farby do druhej. V takých prípadoch vám pomôže štetcom alebo špeciálne podložky krátke mohair vlasy. Pri práci s týmito podložky pam'nezabudnite, že ū ich v laku len niekoľko milimetrov.

Vyberte vankúše pre maľovanie
Na ochranu spadol a nábytku môžete použiť fólie plátno alebo papier v kotúčoch

Dizajn valčeky, ale jednoduché to môže zdať na prvý pohľad, môže výrazne ovplyvniť kvalitu práce, ktorá spôsobuje, že rozsah tohto valca. Už sme hovorili o tom, že priemer valce môžu byť rôzne. Rôzne možné a dĺžka hromadu navi.

Čím dlhšie vlasy, tým viac farby je schopný absorbovať valca a preto je hrubšia vrstva farby na povrchu. Zvyčajne dlho pilot má hrubšie vlastné vlákno, krátky - samozrejme menšie. Teda, valčeky, sa bude líšiť od druhého v jeho povrchu zrna. Je jasné, že drsná hromadu dám hrubšie vrstvy farby, a ten malý je jemnejší. Na ďalšie zvýšenie číslo farby vo vnútri vankúša, návrhári používajú tzv m'čo základ alebo podklad. V tento vankúš nie je iba pracovný povrch, ale vnútorná časť kumuluje, a potom dáva farby. Stačí umiestniť navi sa otočiť trochu úsilia, a obloženie zabezpečiť lesklou povrchovou ďalšie časť maľovanie materiálu. Priemer takého roll, samozrejme, viac, než je obvyklé, a vyzerá to celkom vtipné - práve tak, ako malý vankúšik. Ale pre jedného Dunking v programe skicár je schopný maľovať oveľa väčšiu plochu, ako bežné navi.

Vyberte vankúše pre maľovanie
Roller so súvzťažným net-škrabka z plastu alebo kovu

Vyberte vankúše pre maľovanie
Mriežka z kovu alebo plastu je zavesené na farba kontajnera

Vyberte vankúše pre maľovanie
Podložky s krátkym VLASOM vhodné pre maľovanie stropov

Čím dlhšie valec nepúšťa vlákna, tým silnejšie je deformovaný v práci: ohýbané, je nerovnomerné plešatý škvrny, je prerušené. S cieľom zbaviť sa týchto javov výrobcovia začali pliesť materiál, pracovný povrch vankúše kovových nití. Tieto vankúše sú nazývané ako "Zlatá niť". Kovové posilňuje roller povrch, čo je pridané hustoty a pevnosti. Kovové pásiky tkané do materiálu vankúš inak: kolmá na smer pohybu valčekom alebo pod uhlom, to, tvorí na hriadeľ šikmé čiary. Prirodzene, životnosť takýchto nástrojov je výrazne zvýšila. Ako však cena.

Vyberte vankúše pre maľovanie
Valčeky pre stropy: jeden s tank, iné - s obmedzovačom

Valčeky na maľovanie stropov môžu mať dodatočné cca trvalo pripojený k osi hriadeľa. V koryto bude odtok prebytočnej farby, ak ste si omylom vzal ju na vankúš príliš veľa. Toto jednoduché zariadenie, bude vaša práca viac pohodlné a umožňujú vykonávanie jej jemne. Po práci sa nemusíte umývanie pár kombinéze. Avšak, na ochranu podláh a nábytku na maliarske práce je lepšie vopred. To možno vykonať pomocou plastové fólie alebo papiera. Avšak, zvyčajne Noviny úspešne nahradiť akékoľvek profesionálne ochranné materiály.

Pre maľovanie okenné rámy chcete použiť valčeky s obmedzovače. Sú obzvlášť vhodné, ak ste sa rozhodli farba rámu a farby v rôznych farbách. Rukoväť úzky valček namontované zakrivené pásy na kov, na konci je malé kovové alebo plastové dosky. Tento disk je pri práci chráni kolmo nachádza v blízkosti povrchu je nanesená si maľovať. Tak, tento nástroj umožňuje každému povrchu, ktorý sa nachádza v rovine, maľoval v inej farbe.

Oddeľovače môže byť a valček na nanášanie hladké povrchy. Sú usporiadané trochu inak. Na kovové alebo plastové dosky má malý štetec, ktorý pri práci obmedzuje šírenie farby. Bolo to, ako keby ona čistí ju. Avšak, nie je povinné'uistite sa, že používať špeciálne oddeľovače. Lacnejšie a jednoduchšie kúpiť maskovacia páska a držať ich v miestach, kde by to malo byť hladký hrana pásma. Zaručujeme, že dostanete presné a jasné cestu.

Ak chcete rozšíriť pero roller, môžete si kúpiť teleskopické prúty, ktoré sú k nemu pripojené. Prúty sú k dispozícii v rôznych verziách: sklolaminátu, hliník a kov-plast potiahnutý. Niektoré z nich, ako sme už povedali, majú nádrž na farby. Písanie rukou otočte rúrkové regulátor.

Početné zariadenia a pomocné nástroje na opracovanie navi zahŕňajú: hrať; kúpele pre farby; tuhé štetcom; špachtle, štetce-flejts a iné Siete môžu byť vyrobené z kovu alebo plastu a sa používa pre odsávanie prebytočného farba prokalyvanie navi mriežka. Toto opatrenie tiež podporuje najlepšie impregnácia navi farby. S pomocou malý háčik stožiare, lipne na kúpeľ maľovať. Do sústavy, nie je prilepené v vaňou, ona musí byť trochu už jej vnútorné veľkosť.

Avšak, odporúčame kúpiť všetky potrebné nástroj v paneli s Nástrojmi. Bude to lacnejšie a nebude si vyžadovať vzájomnú "montáž" zariadenia. Tým viac, že predaj všetko, čo potrebujete: od jednoduchých nastaviť (vaňa, valček a play) na laku auta, sa skladá z 16 položiek, vrátane výmeny vankúše.

Je umenia-dekoratívne maliarske práce, môžete tiež robiť valčeky. Ale ako to urobiť, alebo vzorkovníka, alebo špeciálne, úľavu nástroj. Šablóny môžu byť sám - to bude čas a túžbu. Podržte vzorkovníka ruku na stenu, jednej strane môžete maľovať. Je žiaduce, aby prípravky na líčenie samostatné položky. V tomto prípade súbehu hraníc vzorkovníka po maľovaní nebude viditeľné. Mimochodom, valčeky viac hodí pre prácu s blany. Aj sprej nemožné dosiahnuť také kvality ako pri práci s valčekmi. Dôvodom je, že valec je nielen farby obrazu, ale aj posúva šablóny na stenu, čím kontúry obraz jasnejší. Zatiaľ čo aerosól sprej môžu ľahko preniknúť cez medzeru medzi stenou a prepisovací ako stiera čiary výkresu. Úľavu platens sú vyrobené z kože alebo huba, m'všetky plastové alebo penovej gumy a majú štruktúrovaný povrch. Vzor na roll určuje umelecké kreslenie a farby a laku môžete zistiť sami.

Počas krátkej prestávky v práci, že farby na roll už nie vysušené, odporúčame vám siahnuť navi do farby a zabalené v hermeticky uzavretých film (napríklad v plastovom vrecúšku).

Vyberte vankúše pre maľovanie
Odnímateľné vankúše rôznych veľkostí užitočné, keď komplexné maliarske

Vyberte vankúše pre maľovanie
Valce s dlhou rukoväťou pre rúry, rohov a ťažko prístupných miestach

Keď skončil, valec musí byť bez farby alebo laku. Stlačte ho pár krát na stožiare, teda odstránenie laku. Potom olej alebo akrylátové materiály sú odstránené s príslušnými rozpúšťadlá. Avšak, tok rozpúšťadlo môže byť tak veľký, že je to lacnejšie, len hodiť vankúš, výmena za novú. Vankúš, ktorý vám dal vodou riediteľné farby, umyť veľkým množstvom vody. Je žiadúce, aby voda bola dostáva pod tlak. Po umytí niekoľkokrát potraste zo navi zvyškovej vody a zavesiť ho na suché. Neodporúča navi twist - môže stratiť forme. Pretože všetka voda, ktorú shake zlyhá, dať pod pozastavené valec kapacita, ktorá bude odtok prebytočnej vody. Prajeme vám jednoduché, príjemné a zaujímavé práce, výsledky, ktoré bude vyhovovať vám a celej vašej rodine.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика