среда, 27 ноября 2013 г.

Generátory - keď elektriny problémy

Generátory - keď elektriny problémy

Rôzne zariadenia, aby náš každodenný život jednoduchšie a pohodlnejšie. Používame electrobritva a práčky, hriankovače a elektrické ventilátory, chladničky a mikrovlnné rúry a to všetko vďaka ochraňoval zásuvky. Ale čo ak zásuviek sa náhle stáva napätie? Je to všetko v okamihu zastaviť? Samozrejme, že nie. Tam generátory - pohodlné prenosné zdroje energie.

Poďme začať s generátorom. Vzhľadom na vysoký výkon môžu byť ako základného a ďalšieho zdroja elektrickej energie. Toto je veľmi dôležité, ak máte dom, ktorý sa nachádza v non-oblasť elektrifikovaná. Kompaktný dizajn nerobí žiadne problémy v doprave. Benzínový generátor sety sa skladajú z motora, vzduchový filter, rám generátor a, samozrejme, vybavený špeciálnym bezpečnostným systém. Použité motory, ktoré majú účinnosť nie menej ako osemdesiat percent. Motor môže byť štvor-alebo dvoj-zdvih a na prevádzku pomocou štartovacieho lanka. To je základný prvok generátor, tak, že to funguje dobre, musíte vidieť, že v obchode.

Hlavné ložisko prvok generátor rámy sú vyrobené z ocele. Rám'združuje hlavné časti generátor, tak aj s motorom má špeciálnu montáž.

Pre generátor, ktorý sa nazýva "benzín" veľmi dôležitý čistý vzduch, ktorý pochádza z prostredia. Tento spoľahlivý čistička je vzduchový filter.

Táto inštalácia bez SV'ASCO s elektrinou na výrobu energie prostredníctvom generátora. Má malé rozmery, ale je charakterizovaná vysokou produktivitou, pretože veľmi rýchlo premieňa na pohybovú energiu na elektrinu. Na základe návrhu generátor je magnet, ktorý počas jazdy indukuje napätie.

Prenosné generátory sú považované za dostatočne bezpečné zariadenia. Sú vybavené automatické vypnutie, ktoré zabraňuje prehriatiu zariadenia, a ovládací mechanizmus elektronické typ, ktorý zaisťuje efektívnu prevádzku motora.

Mnoho modelov generátory môžu byť užitočnými doplnkami. Na vašu žiadosť, inštalácia môže byť doplnená o vybavení to s vybratím kľúča zo spínacej skrinky. Dobre, ak do vašej zásuvky skok napätia, si môžete zakúpiť šikovný automatické spustiť generátor. Reaguje na prácu do elektrickej siete automaticky, v prípade potreby aktivuje zariadenie, ktoré generuje energiu.

Benzínové generátory - zariadenie universal dosť. S ich pomocou si môžete nielen na dodávku elektrickej energie pre celý dom, a v prípade absencie siete na prevádzkovanie zariadenia na ulici.

Odporúčania pre kupujúceho

Pri výbere generátorov je veľmi dôležité presne vedieť, aké účely bude použitý. Všetky spotrebiče sú rozdelené do odporového a induktívne, a nie je možné prehliadnuť. Tak, napríklad, patria k prvým comp'počítačové zariadenia, televízory, svietidlá a elektrické pece. Zvláštnosťou je skutočnosť, že proces prichádzajúce energie, tepla a svetla. Zase zariadenia indukčného typu postupne zohrieva, takže to si vyžaduje veľa energie. Induktívne tam sú záhrady, zariadenia a predmety pre domácnosť spotrebičmi.

Ako môžete vidieť, hlavnú funkciu generátora je jeho sila. Preto na zabezpečenie bežnej prevádzky, ako induktívne a odolným zariadenia je potrebné brať do úvahy potrebu pre ich výkon.

Keď ste sa dozvedeli, koľko energie potrebujete, je čas sa rozhodnúť, aký typ generátora. Prvý typ je asynchrónny generátor. Na Všeobecné pozadie majú relatívne malé náklady. Dobre tolerovaný v skrat, ale nie je pripravený pre veľké zaťaženie. Takže ak máte v pláne aktívne používať indukčné elektrické spotrebiče, tento typ generátora je lepšie kúpiť.

Oveľa viac bude stáť synchrónny generátor typu. Vynikajúci výkon a spoľahlivosť zariadenia za predpokladu, viac populárne. Vysoká účinnosť a schopnosť držať napätie na dlhú dobu, - nie je kompletný zoznam svoje výhody.

Ďalšia funkcia, generátory - môžu byť jedno alebo trojfázové. Aký je rozdiel medzi nimi sa pýtate? Všetko je veľmi jednoduché. Generátory jednofázový typ produkujú stredné napätie 230V, ktoré nemusia byť dostatočné, ak máte dom, veľké množstvo silných elektrických spotrebičov. V tomto prípade, samozrejme, viac ziskové, alternátory, ale cena je vhodné.

V snahe vybavenia

Jeden vysoko výkonný agregát nie je dosť. Chceme, aby prístroj je najvhodnejšie použiť. Nie je nič zlé - je to naše právo spotrebiteľa.

Po prvé, venovať pozornosť, aby sa úrovne hlasitosti generátor. Absolútne tichý budete pravdepodobne nájsť, ale zvláštny zvuk shell nebude brániť. Najmä v prípade, že zariadenie nebude fungovať iba v záhrade, ale v domácnosti.

Prenosný generátor, pre mnohých výrobcov ako sa hovorí - "voľné koncept". Ľahko nosiť prístroj, hmotnosť nie viac ako dvadsať libier, ale tam generátory a ťažšie. Napríklad generátor s hmotnosťou 50 kg sa už zdá, že tak prenosný.

Sledujte vzduchu

Normálna prevádzka generátora je nemožné bez dobrú ventiláciu vzduchu priestor. Na čistenie vzduchu generátor je vybavený filtrom, a je to neustále obehu je potrebné kúpiť špeciálny ventilačný systém, ktorý je pripojený k zariadeniu. Elektronický regulátor vám umožní nastaviť prúdenie vzduchu a zabraňuje nadmernej ohrev motora generátor.

Dobré vetranie generátory s otvorený dizajn, ale sú veľmi hlučné a preto nie je vhodné.



Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика