суббота, 30 ноября 2013 г.

Oprava zasklenie balkóna, otepľovanie balkónom, balkónom lóggiami Kyjeve, konštrukcia balkóna, balkón na kľúč, presklený balkón, inštalácia balkónom, plastové, hliníkové balkónom, ktorá sa vzťahuje na balkón obklady, hydroizolácie, balkón.

Naša práca
  • Na prívesy prívesy
  • Blok modules
  • Hangároch, sklady
  • Garáže
  • Umývanie
  • Ploty
  • Balkóny
  • Schody, zábradlia
  • Clony proti oslneniu, prístrešky
  • Mreže na Okná
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Balkóny

Balkóny "kľúčové" - zasklenie, izolácie, oprava balkónov

Balkón byt má väčšinou nevykonávajú obytný priestor. Prach, mesto, nečistôt, snehu, odpadu a iného "odpadu"produktov", ktoré nevyhnutne objaví na balkón, aby to nebolo veľmi príjemné bývanie. Tu vzniká otázka: ako sa tieto "štvorcových metrov" vhodné použiť? A jeden spôsob, ako na to: na glazúra balkóne. Spôsobov, ako to urobiť veľa, ale ako vybrať ten najlepší? Ak to chcete urobiť, najprv musíme pochopiť, čo presne chcete, aby si na konci. Balkón, loggia, Okná, Kiev, izolácie balkónov


Zasklenie z balkónom PVC rámov s dvojitým sklom je najteplejšie zobraziť zasklenie balkóna.

Zasklenie z balkónmi a lóggiami je v prvom rade snaha o zvýšenie obytná plocha bytu a obhajovať balkón alebo loggia z vetra, dažďa a snehu. Najčastejšie sa v súčasnosti presklenia z hliníkových profilov. Najmä ak je tvojou hlavnou úlohou je ochrana z atmosférických zrážok, vyhovovali za studena zasklenie balkóna.

Hliníková konštrukcia pre vynikajúcu pevnosť a ľahkosť, môžu byť ľahko spracované, takže kovové nevyhnutné v stavebníctve. Použitie hliníka v zasklenie z balkónom umožňuje dosiahnuť maximálne osvetlenie zasklených plôch podľa minimálnu šírku profilu. Hliníkové balkón rámy sú veľmi spoľahlivé.

Hliník je najčastejšie profilov pre zasklenie z balkónom. Hliníkové presklenia z balkónom je úplne uzavretá, ktoré nevyžadujú údržbu počas prevádzky a dokonale chráni proti vlhkosti, prachu, vetra a hluku. Hliníkové balkón má vynikajúci vzhľad a dlhú životnosť na 50 rokov!

Ale ak hlavnou podmienkou je oteplenie lodžie alebo balkóna, je lepšie použiť rámov z PVC, profilu alebo dreva.

Veľa našich klientov má na glazúra balkónmi a lóggiami stromy'drevené rámy, ktoré sme predtým spracované alkydové zem, chráni drevo z mc. Maľované s akrylových farieb, ktorý umožňuje uložiť naše stromy'drevené rámy na dlhú dobu, bez údržby. Keď zasklenie z balkónom stromy'drevené rámy možné uskutočnenie okenný parapet, zvyšuje mierne malé balkóny. Preto je tento typ zasklenia v dopyte a obľúbený medzi našimi zákazníkmi.

Tiež sme sa urobiť ďalšie rozšírenie balkón alebo loggia pohybom parapet. Po vykonaní balkónom, Môžete značne zvýšiť vnútornej o'em balkónom, lóggiami. Balkón, loggia, Okná, Kiev, izolácie balkónov

      Hlavné typy práce:

  • balkónom na kľúč;
  • kovové plastové zasklenie;
  • hliníkové balkónom, balkón rámy;
  • vykonávanie balkóna a lodžie;
  • Windows, oprava balkónom;
  • montáž ochranných sietí proti komárom;
  • laminácia profil a tónovanie skla;
  • koža podšívka balkónmi a lóggiami;
  • podlahy;
  • vstavané skrine, skrine;
  • elektroinštalácie;
  • inštalácia sušičov;
  • izolácie balkónmi a lóggiami.

    

Ak Ste sa rozhodli vykonávať zložité konečná úprava balkónom, tento článok je pre Vás.

Každý z nás sníva prísť domov stráviť svoj večer príjemne a pohodlne. Pre niektorých je pokojné miesto s pohodlné stoličky a Šálku čaju, pre iných - mini fitness, tretí - to je zelené plochy s vaše obľúbené rastliny. Ale čo ak bývate v malom byte, kde nie je možnosť vyčleniť samostatné miestnosti ako kancelária, alebo telocvični? Riešenie môže byť veľmi jednoduché, stačí sa pozrieť okolo seba.

Máte balkóna alebo lodžie? Prečo Si použite tento priestor? - Pre ukladanie staré oblečenie, alebo na zber odpadkov z horné poschodia? Ale mohli by Ste premeniť svoj sen do reality a aby to útulnej miestnosti, ktorá je potešením pre Vás a vašich blízkych! Môžete zobraziť fantáziu a kreativitu, samostatne clapboard a so vyhrievané loggia, alebo využiť služby profesionálov.

Všetky dokončovacie lóggiami začína zasklenie. Dnes trh ponúka nám veľké množstvo varianty zasklenia. Čo si vybrať? Ak to chcete urobiť, zamerali sme sa na dve kľúčové: hliníková konštrukcia a okenných systémov z PVC-profil.

Hlavnou výhodou hliníkových systémov je ich jednoduchosť. Vďaka tomu si môžete urobiť zasklenie v ulici s rohmi a zátvorky. Hliníková konštrukcia je spoľahlivé.

Hliník je materiál, ktorý nie je náchylná ku korózii. Preložte na tieto vzory môžu byť ako hojdačka a posuvné. Avšak, hliník je veľmi chladný materiál. Preto, ak chcete vytvoriť teplé loggia predpoklad je lepšie používať PVC-stavby. Okenné systémy z PVC majú všetky výhody plastových Okien.

Že bude spoľahlivo chrániť Vaše loggia z hluku a prievanu, bude udržať teplo a tesnosti. Ale PVC zasklenie ťažšie, než hliník. Preto by sme nemali dať dvojsklo zasklenie lóggiami. Lepšie namiesto dvakrát, dal jednej komory sklo s energeticky úspornými povlak.

Tam sú niektoré pravidlá inštalácie z hliníka alebo plastu systémov v loggiu alebo balkón:

1. Ak Máte silnú a spoľahlivú konkrétne parapete alebo na kovový plot, môžete nastaviť okenné konštrukcie v raspor medzi plotom a strop zapustené balkónom.

2. Ak spoľahlivosť a dlhú životnosť Vášho kovový plot pochýb, že v žiadnom prípade nie je možné ho nahradiť tehla. Skutočnosť, že existujú limity zaťaženia na balkón dosky. Tento náklad je od 200 kg / sq. m (starý dom) až 400 kg / m kV v novších. Samozrejme, že je to náklad doska očakávali, kedy bol dom postavený. Aká je jeho skutočná prepravná kapacita po mnohých rokoch prevádzky môže len hádať. Navyše, takže muriva, môžete prekročiť tieto hranice, a potom hrozí nielen Svoju bezpečnosť, ale aj životy svojich susedov....

Nezúfajte, ak Váš balkón či terasu nie je dokonalý a nie mať "spoľahlivé" kovový plot. Existujú 3 spôsoby, ako vyriešiť problém:

1. Nastaviť v blízkosti kovový plot a flush s doplnkové kovové konštrukcie. A to by bolo možné založiť window system. Výhodou tejto metódy je, samozrejme, je rýchlosť vykonaná práca.

2. Ak je to možné, aby kovovou konštrukciou, nie je možné postaviť múr. Ale to nie je z ťažkých tehál a pomerne ľahké penové betónu. Okrem jednoduchosť tento materiál má dobrú pevnosť. Avšak, budete musieť prijať skutočnosť, že užitočné hĺbka Vášho lóggiami stráca o 100 - 300 mm

3. A tretia možnosť je, ak chcete nastaviť Svoj dizajn v raspor medzi stropom a podlahou. Na tejto úrovni zábradlia povinné'uistite sa, že nastavenie horizontálnej zárubňa. Preto, dolná časť návrhu je "hluchý" (otvoriť), a vrchol bude mať krídla. V závislosti od priania zákazníka, dolná časť tohto návrhu možno urobiť tak z nepriehľadného sandwich a skla.

Tak, v prvej fáze transformácie loggia v útulnej izbe sme preskúmali. Samozrejme, môžete merať veľkosť otvorov a objednať iba okno dizajn v každej spoločnosti. Ale, je lepšie zveriť túto firmu na odborníkov, pretože mnohé nuansy môžete jednoducho nevedia. Napríklad, rozmery otvoru pre zasklenie, je nepravdepodobné, že Vám bude odpočítaný pre 2 - 3 cm po celom obvode. Medzitým, je potrebné technologické nedostatky, ktoré sú potom vyplnené penou, a v spodnej časti je nastavený profil. Ak sa tieto rozdiely nie sú, jednoducho nebude môcť pena na vyplnenie týchto medzier, ktoré zostávajú na obvode.

Preto, zasklenie z balkónom, stratí zmysel, lebo Nebudete hlavné výhody teplo a tesnosti.

Zdroj - Vashdom. ru


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика