четверг, 28 ноября 2013 г.

Tisíc a jednej noci, alebo inter'jer v orientálnou

Východ a všetko, čo je s ním spojené'je pripojený, sa nikdy nepodarí udivit. Táto vášeň v nás od detstva, inšpirovaný Arabské rozprávky a perzské miniatúr. Výzva transformácie v priestore typických súčasnej domácnosti Orientálny štýl, vyhľadávanie neoddeliteľnou umelecké riešenie je vždy zaujímavé pre dizajnérov a architektov a Východnej inter'kariéra bola zadržaní s nadšením, aj keď to nebolo presne kopírovať štýl a variácie na tému.



Poďme začať s obývacej miestnosti, jeho dizajn určuje povahu všetky inter'jer. Oblasti, s tradičné Orientálne pohovka s vankúše-valčeky, ktoré sa dotýkajú charakteristické maretie Windows s vitráže. Je pohovka, Pohovky, luster, box - všetko je veľmi jednoduché, s Východnými motívy, bez over, bez Orientálne sladkosti. Lancet z polyarchy pripomenúť, Bagdade palácov. Podpora klenby stĺpce, ktorých hrubý povrch pripomína steny domov v úzkych uliciach Ázie. Biely stan zavesený pokrýva Kráľovstvo Scheherazade. Ďalší rozvoj téma sa pohybuje podľa zákonov výklad ako dekoratívne "odpovede" na tému rozprávky " Tisíc a jednej noci", ak je to možné, úžasné zázraky a dobrodružstvo.

V krbe obývací priestor na Východnom tému správu, ani jej jednotlivých častí a ich symbolický význam. Dlhý plášť striedajú s mozaikami, pripomína estetika v Strednej Ázii. Späť na gauč a kreslá je vykonaný v tradičné južnej ornament. Svetlé poťahy a ruky, aby špeciálnu chuť exotického Východu. Dojem, posilniť keramické nástenné dosky. Rastlina ornament čalúnenie m'nábytok prestávky geometrické istota parkiet. V tkanivách výkresy s kvetinovým, kvetinový ornament alebo pásy, bohatstvo prírodných farieb a svetlé farby.

Útulný obývacia izba navrhnuté v teplej Zlaté tóny - nástenné farby zeleného čaju, svetlo parkety, piesok nábytok. Vybrané farieb je nielen zvyšuje priestor, ale tiež robí to ľahšie.

V spálni matný transparentný haze Závesy jeho interiér nad posteľou na všetkých stranách. Baldachýn nad posteľou je možné simulovať a kazetových stropov, umiestnený na obvode miest a vysoko kvalitné tkaniny. Osvetlenie miestnosti kužeľovej nočné svietidlá a nástenné sconces. Cez toaletný stolík - baldachýn z rovnakej látky ako pokračovanie stan zavesený.

Nastavenie dopĺňa klasický nábytok s čestným zlatenie a dôstojné držanie tela. Podlahy sú pokryté m'čo koberce, príjemné na pohľad farby a ornamenty.

V tomto štýle, podiel tajomstvo a takmer mystickú príťažlivosť. Je symbolom Východ s jej komfort a pohostinnosť, svet obývaný kvetov a exotických vtákov. Je čas zavrieť oči a uvidíte nádherné Scheherazade, hovoria ich rozprávky Sultan...



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика