четверг, 28 ноября 2013 г.

Hi-tech dizajn inter'szz

Veľa sa hovorí o základných smer v dizajne inter'Yorov, ale napriek tomu, táto téma je vždy aktuálne. High-tech ako jeden z typov minimalizmu, priťahuje viac a viac pozornosti, rozšírenie rozsahu jeho fanúšikov. V high-tech mnoho priaznivcov, ale veľa nepriateľov, to je veľmi protichodné štýl, o ktorom dosiahol značné diskusie.

Budem sa snažiť, bez urážky súpera minimalizmu, aby zjavil niektoré aspekty tejto pozoruhodnej v jej jednoduchosti a zároveň najzložitejších architektonický štýl.



V tomto veku rýchlosť a použiteľnosť romantika, tak príznačnej pre ľudstvo, ustupuje do pozadia, dávať cestu k novej pragmatický rytmus nášho života. Moderný človek, prechádzky v krok s pokrokom, prispôsobenie obsadené rytmus života, sa snaží, a v prostredí, aby odtiene naše rýchle storočia techno".

Naši zákazníci sú mladé rodiny'I, IT odborníkov, ktorých úlohou je projektant z Štúdiové apartmány v novom mrakodrap", aby priestor mimoriadne a úplne individuálne, ale všetky by mali byť stručné, jasné a pohodlné.

Duševný postoj hostiteľov bolo pochopiteľné. Po náročnom dni si bude chcieť vrátiť v pokojnom, tichom dome, kde nie je hustle, tam, kde je poriadok a mier.

Bolo rozhodnuté, že sa na hi-tech ako najprijateľnejšie variant, ktorý obsahoval tieto hlavné body:
- Využívanie moderných stavebných materiálov najvyššej kvality;
- Vytvorenie otvorených priestorov;
- Organizácia jasne vymedzených oblastiach;
- Conciseness a jasnosť inter'odbornej registrácii.

Mnohí návrhári pri práci s inter'lodi sú často závislí na štedrý použitie dekoratívnych prvkov, komplexné nábytok vzory, ťažké závesy a tak ďalej V našom prípade je všetko podriadené logike, praktickosti a takmer asketický krásu priestorových vzťahov.

V malej sále vyrobené v jeden kľúč k miestnosti s postavená-in-wall skrine, môžete vymazať kabát a nechať topánky a dáždnik. Budujú, šatník v rovnakom čase, ako v prípade, že sú samostatne, v masívnej "okno", vytvoril non-triviálne systém lietadlá a objem vnútornej architektúry byt.



Všimnite si, že takéto pozoruhodné detaily usporiadania a zariadenie inter'jer pomerne veľa.

Miestnosti kaskádových strop s zapustené osvetlenie určuje smer pohybu. A zároveň vyvoláva pocit priestoru, steny podporovať Všeobecné pohybu, vytváranie určitého rytmu. Trochu experimentovať s sadrokartónu, dizajnér, našiel perfektnom stave, steny sú dekoratívne a estetické, a hlavná vec - celkom funkčný.

Úspešne zmiešaná výklenku - zvýraznenie pridané miestnosti eleganciu a jemnosť.

Súsošie do výklenku plus úspešne zvolený uhol osvetlenia zdôrazniť, jemná chuť obyvateľov miestnosti. Medzi nepravdivé a podporné steny organizovaný priestor pod police, ktoré sú ovládané inter'jer.

Farebnú schému izby je stanovené v bielej a svetlo zelenej farby, ktorý umožňuje cítiť uvoľnený a pokojný. Rekreačná oblasť v kúpeľni je plánované v blízkosti okna.

Tu, okolo stolíka nastaviť m'nábytok. Stôl so sklom hore je harmonicky integrovaný do inter'jer. Toto všetko sa nachádza na svetlé koberec "Ostrovy", vystupuje proti tmavého mramoru poschodí. Koberec na projektanta plánu nasleduje pohyb linky zo stropu a stien, pričom okrem'jer kompletnej podobe. M'nábytok, príliš, nesie pečiatku geometrie (hladký), a to je praktické, pohovky sú transformované, a miestnosť sa okamžite premení na spálňu. Na stene pri gauč harmonicky zmiešaná kópiu slávneho diela v štýle primitivismus, ktorý podporuje rytmus. Vstavané nástenné a stropné svietidlá zdôrazniť svetlosť miestnosti.

Nábytok je usporiadané v určitom poradí, jeho úlohou je viesť opäť v inter'Yeri tému elegantné eleganciu. "Snatching" konštruktívne prvky, so spoločným "situačnej" mass pomáha myslieť na každú časť ako samostatný, špeciálne koncipovaný a rozvinutých častiach. Dojem je umocnený nedostatok viditeľné soklové. Sú vyťažené na základni steny sa, ako keby sa rozpustí v tmavo sivá mramorové podlahy. Na opačnej strane, m'časť, ktorá sa nachádza v filmy.



Záznamy podrobne a hladký povrch, ktorý tu podporuje jednotu a štýl.

Po ukončení to o'objekt sme presvedčení, že hlavným rysom tejto byt bol s'jednota stručný štýl a najvyššiu úroveň výkonu.

Andrej Hermansky

Zdroj: nerusoft. com

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика