суббота, 30 ноября 2013 г.

Vnutren zavlažovanie

Vlastne, vnutren zavlažovanie je použitý na dlhú dobu, ale od vydania z polyetylénových rúr, ktoré sú s malým priemerom, tento spôsob zavlažovania dostal svoje druhé narodenie, a každý rok sa v našej krajine je stále viac populárny. Spotrebitelia sú radi, ak chcete použiť túto metódu, pretože umožňuje bod poskytnúť rastliny s vlhkosti, a to v poradí, produkuje významné úspory vody, ktorá navyše nie je vyparovať pod slnkom, a je podávaná priamo na korene rastlín.

Okrem toho, vnutren zavlažovanie je celkom ekonomické využitie nákladov práce: môžete piť čaj a majú pekný chat s priateľmi v pavilóne a voda sa podáva na Svoje obľúbené rastliny na mieste. Aj to je príjemné, že táto metóda umožňuje pracovať na suché pôdy, zatiaľ čo "vo vnútri" postele sú v procese zavlažovanie.



A, samozrejme, je veľmi cenený, že takéto zavlažovanie nie formulár v hornej vrstvy zemskej kôry, ktoré, samozrejme, v priebehu času si vyžaduje špeciálne zaobchádzanie. Aj vnutren zavlažovanie má svoje nepopierateľné okamihu, ako v prípade tejto stránke sa tento spôsob zavlažovania je menej Boer'Yang, pretože bez vlhkosti top pôdy majú pocit, nie je veľmi pohodlné. To je výhodné aj to, že pri použití tohto systému je možné na zavlažovanie pomocou objasniť tekutého hospodárskych zvierat a teplej vody.



Však,, aby sa na Vašich stránkach s'tam bol systém dnom zavlažovanie, je potrebné vykonať niektoré kroky: na Vašich stránkach miest bude musieť položiť podzemný systém trubiek, ktoré vám umožní vyvinúť tlak vody priamo ku koreňom rastlín. Toto potrubie vodonagreval musí byť nasiakavý, alebo špeciálne vyrobené otvory.



Zvyčajne priemer polyetylénových rúrok je od 20 do 40 mm. Štrbinový rovnaké otvory v nich sú vyrobené s časovým odstupom 30 až 40 cm a priemerom 2-3 mm. Vo Všeobecnosti, ostatné nastavenia sú vybrané na základe charakteristiky zavlažovaných plodín, existujúce normy zavlažovanie, typ pôdy, a tiež vziať do úvahy hodnotu sklon terénu.



Voda je dodávaná v zvlhčovač pod nízkym tlakom, čo je približne musí byť na úrovni 0 2 - 0, 5 m. Spotreba vody by mala byť 0, 1 - 0, 3 l / sek Aby otvory nie sú blokované s odpadkami, blata alebo pôdne častice je potrebné dodávku vody pomocou špeciálnych filtrov, ktoré môžu byť čistý, štrk alebo piesok. Kvalita závlahových sa vykoná nasledujúcim spôsobom: zem sa podo mnou podkidyvaet v niekoľkých miestach na úroveň v-pôdy, zavlažovanie.

Vo Všeobecnosti odporúčame, aby Ste zaplatiť za tento spôsob zavlažovania pozornosť: to Vám umožní presne dodať život dáva vody pre rastliny na mieste a potom sa tešiť pestuje zeleninu a ovocie.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика