четверг, 28 ноября 2013 г.

Vaše okno do Európy 2006-11-02 17:29:32

Výstavby a rekonštrukcie.








Vaše okno do Európy
2006-11-02 17:29:32

Je známe, že moderné plastové Okná efektívne udržať teplo. Avšak, náklady na vykurovanie sa znížia inak, v závislosti na dizajne. A zvýšenie sadzby pre vykurovanie spôsobuje zmenu preferencií zákazníkov. Najmä ak si to môžu dovoliť veľký dom, v ktorom investície do izolácie vyplatiť najrýchlejšie.
Výsledkom je neustály rast dopytu pre Okná s profilom, majú viac vzduchu komory. Napríklad, spoločnosť spoločnosť deceuninck, ako je uvedené v technických konzultant jeho ukrajinský zástupca úradu Jurij Musayev, okrem štandardného tri-komorový profil tejto sezóny bude dodávať ukrajinského trhu, ktorý ešte a s'atikameg novej série.
P'atikameg profily zlepšenie tepelnej izolácie okna, pretože širší rám (70 mm v porovnaní s 58-60 mm, tri-komora) umožňuje zvýšiť vzduchu priestor medzi tablami. "Ak v troj-komorový profilový systém si môžete dať dvojité sklo šírka 24 a 32 mm, p'atacameno táto vzdialenosť môže byť zvýšená na 36-38 mm A tým sa znižuje straty tepla cez okno, " hovorí Jurij Kuznetsov, vedúci obchodného Oddelenia spoločnosti" Ukázal ".
Rýchlo sa meniace požiadavky zákazníkov a skla z dôvodu zavedenia na Ukrajine nových technológií. Nedávno, namiesto dvakrát balíky rokov s'piatimi rokmi s prijatím nových noriem tepelné straty nahradiť jeden-komora, dalsimi... jedno-komorový, ale s energeticky úsporné sklo, povrch, ktorý je pokrytý tenkou vrstvou kovových oxidov (tzv. k-sklo) alebo striedajúcich sa vrstiev striebro a dielektrikách (tzv. i-sklo). Podľa Vladislav Tkachenko, vedúci obchodného Oddelenia spoločnosti "TEKKO PLUS", single-komorové Okná s energeticky úsporné sklo šetrí teplo lepšie než dvojité komory s jednoduchým sklom. Navyše, v prípade, že okno nie tri poháre a dve, znižuje hmotnosť listov a zaťaženie na hardvér, ktoré zvyšuje životnosť okna.
Avšak, aj po distribúcie na trhu energie-úsporné sklo dvojsklo nepravdepodobné, že zmizne. Už mnohí výrobcovia odporúčajú pre veľké plochy (napríklad, chalupy) dvojité sklo s energeticky úsporné sklo - zatiaľ je to najúčinnejší spôsob, ako znížiť náklady na vykurovanie v zime a klimatizáciu v lete. Preto, ak náklady na vykurovanie bude naďalej rásť, je možné, že dve komory, dvojité Okná, ale s energeticky úsporné sklo znovu sa stala populárnou.

Chcete spať? Dať dobrý okna
Ako uviedol výrobca Okien, v móde sú nielen dôkladne izolované a zvukovo izolované Okná. Kupujúci drahé byty v Centrálnych uliciach miest, kde sa takmer nepretržite bzučanie kontinuálne premávke, pripravený zaplatiť draho pre pohodlie, komfort a pohodlie svojho bytu.
Predajcovia hovoria, že zapečatenej krabice neprechádza ani studený, ani hluk. Ale skúsenosti z prevádzky z kovu-plastové Okná ukázali, že nie je ten prípad. Napríklad, spoľahlivé z hľadiska zachovania tepla-komora balík, ak je sklo v rovnakej hrúbky, bude chrániť pred hlukom, s výnimkou toho, že obyvatelia ulíc je ďaleko od cesty. Zároveň, podľa spoločnosti "TEKKO PLUS, použitie skla rôznej hrúbky (externé - 6 alebo 8 mm, vnútorné - 4 mm) výrazne zvyšuje tepelné a zvukové izolácie. A prostredie v triplex sklo (dve skla, ktoré sú zlepené pomocou špeciálnej živice) umožňuje, podľa spoločnosti REHAU, znížiť mimo hluku o viac ako 11-krát. Tak na domácom trhu vzrástol dopyt po Windows v špeciálnej zvuk-dôkaz verziu,, ktoré môžu poskytnúť takmer knižnica ticho v byte s Windows na Khreschatyk, Veľký Vasilkovskaya alebo Víťazstvo Avenue.

Dýchať okna
Nie je tajomstvom, že tepelné a zvukové izolácie plastových Okien je zabezpečené vďaka tesnosti. Avšak, to je hlavnou výhodou plastových Okien je zároveň jeden z ich slabé stránky. Na rozdiel od dreva, plastu nie "dýcha". Takže pre bývanie, je vybavený plastové Okná, vetranie. Najmä v domácich high-vzostup budovy, kde projekt je najmenej 20% zo vzduchu, zmeny by mali byť... cez otvory v systéme Windows (toto je presne to, čo je zaznamenané v Sovietskej konštrukcie normy a predpisy, vypracované v 1960-tych rokoch), a 80% - cez otvory, ktoré vo väčšine starých domov sú upchaté a nefunguje. Ako výsledok, v bytoch, v ktorom ste nainštalovali najlacnejšie plastové Okná, rýchlo sa stal mokré, a to niekedy viedlo k pľúc, ochorenia medzi obyvateľmi.
Európsky výrobcovia ponúkajú problém vyriešiť dvoma spôsobmi. Napríklad spoločnosť "HT Troplast" v profilov značky KBE nainštaluje samoregulačné systém ventilácie "Slimbox". To je taká plastová prepravka, ktoré je pripojené k vrcholu železničnej rámu okna a automaticky poskytuje vetranie. Ak nie je plynulé, alebo silný vietor, ktorý môže sfúknuť prach alebo sneh, vzduch vo vnútri je pokrytá špeciálnym ventilom. Táto možnosť je drahšie, kým lacnejšie - malé úzke plastové panel, ktorý je ľahko nainštalovať aj na už nainštalované okno. Poskytuje neustály prístup vzduchu z vonku a je nastaviteľné zvnútra: ak Planck uzavretá, vzduch v miestnosti nie je prijaté.
Respondenti "Zmluvy" domáci výrobcovia Okien jednotní, že naše harsher ako v Západnej Európe, klíma nie je vždy prispieva k efektívnej práci týchto zariadení. Vyriešiť niektoré výrobcov radí vybaviť ďalšie funkcie "zimné vetranie" - keď to otvorí sa okno na pár milimetrov a je stanovená v tejto polohe. Na konci čerstvý vzduch prúdi, a menej tepla je stratené.
Tendenciu starať sa o svoje zdravie'čoho som sa dotkla, a iné vlastnosti kovov-plastové Okná. Najmä medzi bohatých zákazníkov rastie dopyt po Okien z profilu, ktorý obsahuje žiadne olovo. Je potrebné poznamenať, že väčšina výrobcov profilu tvrdia, že olovo obsiahnuté v plastu, ktorý nie je škodlivý pre ľudí. Ale niektorí výrobcovia majú odmietol pomocou tejto kontroly na stabilizáciu profil farieb a nahradené jeho zlúčeniny vápnika a zinku. Toto bolo prvýkrát vykonané nemecká spoločnosť PlusPlan a Kommerling, a vlani na jeseň zadarmo z olova a profily značky a Trocal KWE, ktoré im umožnia rozšíriť okruh zákazníkov.

Krásne a pohodlne
Vybrali absolútne neškodné pre zdravie'I a dobre izolované Okná, bohatých klientov nezabudnite o ich použiteľnosti a krásny vzhľad. Metal-plastové Okná vo Všeobecnosti výhodné skutočnosť, že nie je potrebné starostlivosti (okrem utrite čistou špongiou)a môžu byť otvorené v dvoch rovinách vďaka swing-out príslušenstvo. Ako povedal Oleg Kuchersky, Manažér-konzultant spoločnosti "PARITET", špeciálne armatúry vyrobené Windows ešte pohodlnejšie použitie. Napríklad okenné kľučky so špeciálnymi zámky ak nechcete, aby vaše dieťa zrazu to nie je otvorený a nie je vynechané. Ešte viac populárne, zlodej príslušenstvo, ktoré chránia okno, z zlodeji.
Avšak tí, ktorí majú niečo chrániť, často strach o estetický vzhľad okna. Napriek tomu, že väčšina založená na Ukrajine Windows rovnako a biele obdĺžnikové profil výrobcov a Windows zákazníkom poskytovať dostatok priestoru pre fantáziu. Takže teraz u zákazníkov, najmä medzi majiteľov chát, získava popularitu profil farieb. Preto mnoho výrobcov ponúka okno všetkých farieb dúhy: biela profil laminátové farba kapely. Tam je rastúci dopyt po drahšie, ale viac spoľahlivé možnosť - profil, vyrobené z farebných plastov. Najobľúbenejšie medzi zákazníkmi z neželezných kovov-plastové Okná, podľa spoločnosti "Paritet", vybaviť pod stromom: Zlatý dub a mahagón.
Pre výrobcov Okien neznamená vyvinúť špeciálne úsilie výroba výrobkov z akejkoľvek podobe - aj trapézové, aj keď s oblúky, vrátane jemné francúzsky štýl, hoci trojuholníkové alebo dokonca všetky, ako v domácnostiach talkes rozprávkové postavy.
Experimenty s formou Windows sú k dispozícii najmä obyvatelia chaty. V high-vzostup budovy s okno formulára, nie "ísť". Ale tu, dizajnér, kde sú voľné, a nakreslite okno v rovnakom štýle s inými prvkami inter'jer. "Hlavné výrobcovia profil tiež produkujú širokú škálu príslušenstva, ktoré dopĺňajú ensemble miestnosti v akomkoľvek rozsahu farieb, zjazdovky, prílivu a odlivu, vnútorné a vonkajšie okná-parapety, a niekedy panel a" vlečky "na steny a podlahy, lišty, rímsy," povedal Jurij Musayev, technický konzultant pre spoločnosť deceuninck. Mnoho kupujúcich rozhodnúť, "oživiť" okno pomocou falošného krídla okien (dekorácie v podobe mreže, nainštalované medzi tabuľami skla) alebo podobných špeciálnych obloženie, ktoré je lepené skla na oboch stranách. A nedávno zaradil a módne ersatz-farebné sklíčko, rohožky, krúžil obytné.

Názory odborníkov
Svetlana OSTROVSKAYA, Riaditeľ marketingu a reklamy spoločnosti "PARITET":
- Ak skoršie kupujúci kovové plastové Okná sú zle informovaní a všetky informácie získané priamo od Správcu výrobcu, teraz okna prísť kúpiť informovaný na tejto klientov s generované preferencie. Preto majú vysoké požiadavky na inštaláciu a záručný služby. Ako na vzhľad Windows, kupujúci sa s'sú ochotní a schopní odísť zo štandardnej bielej farby. Preto častejšie začal zariadiť farebné Okná s jedno-alebo obojstrannej laminácie (najčastejšie v textúra strom) alebo tónovanie film je nielen krásne, ale aj užitočné: sklo odráža slnečné svetlo.

Jurij KUZNETSOV, vedúci obchodného Oddelenia spoločnosti "Ukázal":
- Ak hovoríme o kvalitatívne Windows, po prvé, mali by sme povedať o inštalácii. 80% manželstva Windows sa deje cez to. Preto, ak firma ponúka bez inštalácie alebo trvá na inštaláciu menej ako EUR3-3, 5 za meter obvode okna, mali by ste premýšľať, či ste pripravení na výzvy, ktorá môže čoskoro nastať. Nie menej dôležitá je technológia výroby skla, pretože nedodržanie jej požiadavky môže viesť k úplnej dvojité okno depressurization v priebehu dvoch až troch rokov. Preto naša spoločnosť ponúka drahšie technológie pomocou tmelu je dvojzložkové GPResult. Má vysoký prienik skla, a tým sa maximálne tesné štruktúry.

Igor BINKOVSKY, vedúci okien a fasád technológie zastúpenie firmy Rehau:
- Je vždy vrstvu záujemcov, ktorí chcú niečo mimoriadne, najmä v estetického hľadiska. A pre nich, profil výrobcovia vyvinuli množstvo špeciálnych riešení. Napríklad, tzv. neviditeľné pánty z vonku: nie sú viditeľné, sú skryté vo vnútri medzi rám a zložiť. Niektorí veria, že škaredé, keď na biely rámček sú štandardné gumené tesnenia black. Pre nich existuje alternatíva - sivý alebo aj biela tesnenia. Požiadavky sa týkajú estetiky a farba okno, teraz tam je rastúca popularita Windows, laminované drevo alebo ultramarine nový odtieň.
ZDROJ: Zmlúv

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика