суббота, 30 ноября 2013 г.

Markízy, polykarbonát, balkón prístrešky, kabíny sklo, inštalácia obrazovky, slnečná clona, výroba kovových striech, markízy, polykarbonát, výroba markíz.

Naša práca
  • Na prívesy prívesy
  • Blok modules
  • Hangároch, sklady
  • Garáže
  • Umývanie
  • Ploty
  • Balkóny
  • Schody, zábradlia
  • Clony proti oslneniu, prístrešky
  • Mreže na Okná
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Clony proti oslneniu, prístrešky

Výroba clony: vstupné prístrešky a markízy markízy

Clony proti oslneniu, prístrešky zvyčajne nainštalovaný na v'vstupy v krajine domy, v prednej časti je obývacia izba, nad oknami obchody a pavilóny, nad altánok na oddych. Clony nad vchodom do budovy bude chrániť Vás z počasie, slnko a dážď, sneh a icicles zo strechy. Clony proti oslneniu, prístrešky

     Fasády Vášho domu sa stane jedinečnosť a individualitu, a každého vstupu do domu sa premení na umelecké dielo a Vaši priatelia a známi od prvej pamätať'zapamätať si ho. Clony cez dvere majú bohatú škálu dekoratívne vlastnosti. Clony môžete dať špeciálnu ukončenie vchode do domu, zdôrazniť jeho smart účel. Clony proti oslneniu alebo markízy, kované prvky sú prepojené v krásny vzor, formulár pevnej konštrukcie, bude trvať desiatky rokov, Vám prinesie radosť a potešenie.

Rôznych materiálov, techník a metód výroby vstupné prístrešky, umožňuje uspokojiť túžby, podporovaný rôznych menovej náklady. Železo má nevyčerpateľný umelecké možnosti. A kombinácia ocele rámu a skla výroba clony proti oslneniu, prístrešky umožňuje dosiahnuť požadovaný ľahkosť a odolnosť strechy, a clonu, aby originálne a spoľahlivé.

Priesvitné konštrukcie, markízy, markízy

Veľké výrobné zariadenia umožňujú vykonávať objednávky rýchlo zodpovedajúce všetky otázky, s manažérov a riadenia. Špecialista inštalatérov, ísť na ľubovoľné miesto v Kyjeve a priestor vybavený s všetky potrebné nástroje.

Nedávno sa na trhu'nový materiál - polykarbonátové (PC), jej vlastnosti prekročiť všetky existujúce plasty (PVC, polystyrén, akryl, a pod.). Produkty z nej sú obzvlášť odolné a krásu. Najpopulárnejšie sú markízy, polykarbonátu a clony polykarbonát.

Dizajn priehľadných konštrukcií

Proces navrhovania priesvitné stavieb (vrátane výroby markízy, polykarbonát, prístrešky, polykarbonát) začína zoznámenie s projektom (architektonické) dokumentáciu a streľba real otvory, steny a stropy. Na základe schválenia veľkých kĺbov, ložisko stavieb a Voľba'ASCI systémy, ktoré berú do úvahy želania zákazníka, sa skladá z technického návrhu zadania.

Záverečná dokumentácia sa uskutočňuje v súlade s GOSTs a Výstrižky a zahŕňa dizajn odbor pre koordináciu s orgánmi Archnadzor a inštalácia pre podrobné výroba a montáž. Sme pripravení realizovať projekty v priesvitných stavieb akejkoľvek zložitosti, všetky markízy, polykarbonát, markízy, polykarbonát. Výroba clony proti oslneniu, prístrešky, polykarbonát

Montáž priesvitné štruktúr.

Priesvitné stavby (fasády, oblúkových Okien, svetlíkov, hál a pod.) je hlavný konštrukčný prvok akýchkoľvek budov a stavieb, stavia ďalej základné požiadavky na kvalitu inštalácie priesvitné stavby:

  • estetický vzhľad etablované štruktúry a otvorené;
  • tesnosť;
  • je doba obratu.

Prečo polykarbonátu?

  1. moderné, originálne vzhľad;
  2. odolný (25 rokov záruky od výrobcov);
  3. ohňovzdorné (dôležité v podmienkach krajine dom);
  4. teplo (nie je potrebné míňať ďalšie peniaze na kúrenie);
  5. silné a nerozbitný (dôležité v prítomnosti detí);
  6. s UV ochranou (meškanie škodlivé l žiarenie).


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика