четверг, 28 ноября 2013 г.

Japonský štýl v modernom inter'Yeri

"Tajomný Východ" je magnetom pre Európske človeka. Na hrebeni módne ustanovuje, že Zen Buddhizmus, "kniha premien", potom akupunktúra. Záujem vo Východnej estetiky a filozofie sa odráža v dizajne inter''erov. Niektoré usporiadanie nábytku podľa Feng Shui, iní sa snažia napodobniť byt tradičné Japonské inter'kariéru. Napodiv, ale ako "Japonskej" bude vytvorený inter'er, do značnej miery závisí nie na dizajn techník a materiálov, z vášho vnímania života.

Po všetkých, notoricky známy minimalizmus a asketizmom Japonský inter'jer tvoril pod vplyvom absolútne na'kamery, a to, prírodných faktorov. Japonsko je ostrovný štát, tak pobrežných oblastiach trpel tsunami a hurikány, ktoré mohli úplne zničiť ľudské obydlia. Na ničivú silu vody a vetra bol vystupoval nie menej ničivú silu ohňa. V Japonsku dnes, existuje veľa aktívnych sopiek, z ktorých jeden - Fuji - stal národný symbol Japonska. To je v nerovný boj človeka a prírodných prvkov a vytvorila Japonská filozofia, ktorá sa odráža vo všetkých aspektoch života Japonského a, najmä, inter'Arah.

Dom je postavený z jemných posuvné steny a priečky z bambusu a ryžový papier, dom, v ktorom je veľa vecí (všetok nábytok - Mat-tatami a malých políčok, komody), nie je tak ľúto stratiť. A okrem toho sa ľahko prestavať znova. Je to filozofický postoj k stratám a vnímanie prírodných katastrof (a všeobecne žiadne katastrofy) ako subjekt - toto je hlavný princíp vnímania života. Ak táto filozofia je blízko k vám, potom Japonský inter'on je na vás. Budete sa harmonicky cítiť v pol-prázdne miestnosti, kde minimalistický všetko od riešenia v oblasti plánovania, na celkovej farbu.

Ale ak sa rozhodnete hosť Japonský inter'er, len hold módne, veľmi skoro v čierne lakované tabuľka dostane jasný váza s niektorými z Murano skla, a o štýlový nízka posteľ s'sa zobrazí izbe, Papuče, ako ružová králiky. A Japonskej inter'jer koniec príde. Ale ak ste ešte neopustili myšlienka vytvoriť v jeho byt, "kus Japonska," je lepšie pokúsiť sa dôkladne, ak chcete kopírovať tradičné Japonské inter'er a kontakt styling pomocou Japonských motívov.

Ako už bolo spomenuté, farba Japonský bývania je pomerne skromné. Steny a stropy - svetlo. Pre nich pomocou programu skicár mliečno-biele alebo silne rozdelené pastelové tóny. Zdobia steny vložky z bambusové Tapety alebo kreslá, koberce. Môže tiež použiť stromy'drevené rejki, s ktorými na stenu môžete simulovať obrázok kryty pre posuvné priečky. A určite v žiadnom prípade by nemali visieť na stenách veľké množstvo Japonskej tlače alebo kaligrafického zvitky. V ideálnom prípade, by to malo byť jedno, ale veľmi krásny obraz, ktorý visel na viditeľnom mieste.

Pre podlahy v Japonskej inter'interiér je najlepšie používať prírodné drevo. Ak financie sú veľmi tesné, a potom môžete samozrejme urobiť, laminátové s imitáciou dreva alebo bambusu. Môžete kombinovať dva druhy podlahových krytín. V lobby a chodbou k záveru, stromy'drevené podlahy, v obývacej izby - podlahy, tkané z stale. Samozrejme, v mokrých oblastiach a v kuchyni lepšie využitie keramická dlažba (aj keď tam sú druhy dreva, ktoré môžu byť použité v mokrých oblastiach). V farbu a textúru dlaždice by sa mala podobať prírodného kameňa, ako je vulkanického tufu. Dlaždice povrch je matný.

Na záclony a závesy vyberte prírodné tkaniny s hrubú textúru. Nebielenej bielizeň, bavlna - tieto látky by mali mať prednosť v Japonskej inter'Yeri. O tkanivách, môže byť vzor s tradičnými Japonskými motívmi - pobočky Sakura, letiace žeriavy, listy. Ale tieto vzory by nemala byť príliš svetlé a kontrast. Treba poznamenať, že záclony nie je potrebné zbierať svieži záhyby. Mali by zavesiť plochý, hladký handričkou. Ešte bližšie k Japonskej tradície bude horizontálne žalúzie vyrobené z bambusu.

Nábytok v Japonskej inter'Yeri je malý komody a skrine, ktoré sa skladajú z obdĺžnikové okná. Je jasné, že pre umiestnenie obvyklé nás množstvo vecí, nábytok samozrejme nie je dosť. A aby "Japonskej" zobraziť priestorov a nie prežívať každodenné nepríjemnosti, ba práve naopak, jedna stena v izbe prideľovanie veľké skrine, s fasády, ktoré napodobňujú oblastí v Japonsku dom bude vyrobený z dreva a biele matné sklo.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика