пятница, 29 ноября 2013 г.

Kúpeľne a wc sú v etnickom štýle

Kúpeľne a wc sú v etnickom štýle

Elektrikár alebo bielené bielych tónov Stredomoria'I alebo Severnej Afrike môže oživiť aj najmenšie a tmavé kúpeľňa. Neváhajte použiť Indigo alebo modrej farbe na stenách. Vyzerať dobre a detaily inter're, namaľované vo farbách, ako sú uteráky alebo stoličky. Marocký chuť môžete získať, visí nad umývadlo panel obkladačky rôznych odtieňoch modrej. Rovnaké dlaždice dať riadkov na stenách a podlahe, alebo byť potiahnuté vane. Pre steny, použite biele keramické dlaždice alebo hrubo biela alebo tmavo ružová omietky. Obrázok je vyplnený terakota alebo Kam'Jana podlahy.

Kúpeľne a wc sú v etnickom štýle

Čaro tohto vidieka SK vytvára estetické odvolanie z kameňa. Miestnosti štýl zdôrazniť dve svietidlá visí z reproduktorov na trámy stropu na oboch stranách Maurskej zrkadlá. Sú dobre pokryl tvár.

Kúpeľne a wc sú v etnickom štýle

Obrázok mozaikové dlaždice na podlahe pokračuje smerom oválne vane. Rovnaké biele a modré dlaždice používané pre rámovanie veľké nástenné zrkadlo. Tlmené tóny steny dlaždice SIP'Aksuat paletu farieb. Etnické vplyv je možné sledovať v vyrezávané stromy'drevené tabuľky, nízku stoličku a črepníkové rastliny.

Podlahy a steny

  • Na poschodí použiť materiály s atraktívnym prírodzenej - tehla, kameň, vápenec, alebo starý unpolished dreva. Pre hladké spracovanie fit Kam'Yana, keramické dlaždice, mramor a terazzové.
  • Pre Matt textúrou povrchu omietky maľoval a glutinous farby alebo vápenné mlieko. Takéto spracovanie umožňuje steny " dýchať". Ak chcete vytvoriť pozadie pre nábytok v etnickom štýle, môžete pridať v programe skicár alebo whitewashing pigmentov.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика