пятница, 29 ноября 2013 г.

Spálňa je v meste apartmán

Spálňa je v meste apartmán

Svetlé, priestranné, moderné spálne v meste, byt je zariadený, s pohodlné racionálne nábytok, kde je dostatok miesta na uloženie vecí. Akcenty v žiarivých farbách. Tento štýl môže byť vytvorený aj v najmenších priestoroch.

Spálňa je v meste apartmán
Spálňa v apartmáne zariadené v kontrastných farbách. Svetlé stopy, záclony, posteľná bielizeň, plagáty a kvety oživiť obyčajný svetlo steny, podlahy a nábytok z nevyfarbené borovicového dreva.

Krása a funkčnosť sú hlavné črty štýle spálne v meste, nie veľmi bohatá apartmány, najčastejšie malý priestor. Ich veľkolepé zariadené pravdepodobné, vzhľadom na bujnú fantáziu, ako veľké peniaze.

Podrobnosti tohto štýlu patria do rôznych zdrojov, ktorý dáva príťažlivosť štýl, napríklad, môžete kombinovať štýl úradu a osvetlenie hi-tech s stromy'Jana svetlé a zariadené v Škandinávskom štýle a etnických koberce, ručné tkanie. Vaším cieľom je vytvoriť živú, pohodlné priestor, praktické, dobre organizovaná, ktorý sa ľahko udržiavať v poriadku, ale zároveň príjemné a veselé.

Čerstvý, ľahký, tónované maľovanie stien je východiskovým bodom návrhu izieb vytvoriť príjemné prostredie pre oddych a vhodné nenápadný'plachá pozadie pre farebné doplnky. Lacné tím jednoduchý nábytok, ktorý obsahuje Skrinku moduly pre skladovanie vecí, je vybraný štýl. V mnohých prípadoch je tento nábytok sa predáva v ploché balenie, a jeho musieť zbierať sám. To je veľmi praktické, najmä ak dom nemá nákladné výťahy a schodiská boli úzke. Ak je to možné, kúpiť nábytok dvojaký účel: posteli / toaletný stolík, ktorý môže slúžiť na prax, rozkladacia pohovka, ktorá stanovené len v noci, atď.,

Vytvoriť štýlový inter'szz

Steny a strop. Menšie miestnosti, viac dôležité vybrať pre farebnosť stien, ktorý odráža svetlo. Pre začiatok, nechať steny biele a zvážiť vytvorenie farebné akcenty. Strop rovnakej farby, a to najmä v podkroví, pocit kontinuity povrchy, ako keby pretečeniu.

Pri kreslení vzorov hubky na glutinous farba vyhnúť kontrast účinky, nepoužívajte Tapetu s veľké, ostré snímky - sú vizuálne znížiť priestor, izba zdá blízko. V priestrannej miestnosti môže byť natreté steny vo svetlých farbách, dobre odrážajú svetlo, a to napríklad v žiarivo žlté.

Otvorte. Okenné dekorácie, ktoré sú odporúčané v rovnakom svetle, alebo trochu intenzívnejšie farby. Rolety alebo závesy jasné, krásne foriem v kombinácii s jednoduchým záclony alebo Závesy, ľahké alebo svetlé farby, tlačené alebo kancelársky SIP'Aksuat inter'jer.

Lietadlo záclony kryt tylu alebo mušelínu záclony, vytvára pocit osamelosti a úzkej nevzhľadné výhľad z okna. Benátske rovno záclony nastaviteľnou výškou umožňuje tieň izba s minimálnou stratou svetla. Lavrski žalúzie štýl "plantáže" vyberte farbu šatník.

Sound proofing kúpiť alebo urobiť sami-ťažký, na sliznice závoj.

Sex. Prírodné borovicové dosky podláh, leštený alebo len hladko hobľované, vytvoriť efekt minimalistický štýl. Pre viac zaujímavý vzhľad a pohodlie položiť skladby a rohoží, najmä pri posteli. Takže nie pošmyknúť na polerowania podlahe, aby sa im na substráty.

Ak finančné prostriedky umožňujú, kryt podlaha je pokrytá kobercom, príjemná na holé nohy. Poťah farba - svetlé alebo neutrálne, čo vytvára malé miestnosti pocit priestoru. Môžete položiť rohože biele alebo viac praktických neutrálne farby - čierna alebo šedá, rozptyl ich cez priestor pre kontaktné miesta.

Ak nie ste veľmi drahé podlahy, vziať materiál z prírodných vlákien, svetlé, jednotné. On vyzerá skvele v kombinácii s ničím nenatrené prútený nábytok.

Osvetlenie. Vyberte osvetlenie, miešanie v s jasnými funkčné konštrukčné detaily. Montáž na stenu strop skromné formy poskytnúť základné osvetlenie. Okrem nich právo, nočné lampy, jednoduchý a elegantný, alebo prenosné lampy office štýl, ktorý môže byť umiestnený kdekoľvek v miestnosti.

Prvky štýlu

Môžete kopírovať alebo prispôsobiť ich prostredí, položky zobrazené v spálni a fotografie na týchto stránkach, a tak, aby konverzie vo vašom dome.

Steny a strop. Biele steny a strop odráža svetlo a vytvára pocit priestoru. Biela je ideálne pozadie pre maľovaný nábytok a príslušenstvo.

Príslušenstvo. Plagáty v rámci je rozdelený do častí, pevný povrch stien a posilniť vplyv modrá a biela. Individualita dať priestor a dobre zvolené doplnky - vázy, lampy v tvare sviečky na stole vedľa postele, jednoduché dekorácie.

Okrem'm tkaniva. Obliečky v modrej a bielej s naivná postava, modré a biele roll-up nevidiacich na okno, m'ty prehodil Moslem záclony - všetky nastavuje pokojný nočný odpočinok.

Nábytok. Kované železné postele, nočné stolíky a prútené kreslo vzhľad moderný a pôsobivý.

Osvetlenie. Elegantné lampy, ktoré napodobňujú sviečky, veľmi pohodlné, na večerné čítanie v posteli. Namontovať na stenu, strop, biele matné sklo poskytnúť Všeobecné osvetlenie.

Skrine a okná. V nočnými stolíkmi tam je miesto pre knihy a iné položky. Šaty môžu byť zavesené v samostatnom alebo vstavanej skrine alebo komplexné (stiahnuteľné) vešiak.



Vybavenie

Nábytku a interiéru spálne v meste, byt je maximálne využitie dostupného priestoru na minimálnu cenu. Tak skúste si vybrať nábytok s množstvom police a zásuvky pre skladovanie, a tiež multifunkčný, napríklad: dobre osvetlenej nesokhranenii toaletný stolík môže slúžiť ako Stôl, keď musíte pracovať v pokojnom mieste, nízka maľované hrudníka pre posteľnú bielizeň je možné ľahko nahradiť stoly, posteľ na pódium so zásuvkami alebo dokonca dva-poschodová posteľ - reálne nájsť. Staré domy pod oknom, môžete vložiť gauč, ktorý je veľmi vhodný na skladovanie vecí, a pre pohodlný pobyt. Vo veľmi malá spálňa, dať rozkladacia pohovka, ktorá v priebehu dňa môže byť premenená na malý gauč, maximálne uvoľnenie priestoru. Prípadne predám za rozumnú cenu moderné Japonské futon.

Spálňa je v meste apartmán
V tejto dobre rozpakowany spálni, Stôl a police z drevotriesky nachádza na oboch stranách postele. Tu môžete pracovať deň a prečítajte si večer pri svetle tabuľke lampa na pohyblivé rameno.

Štýl zodpovedá jednoduchý funkčný nábytok so svetlom nevyfarbené jedli namáčať vo vode odolnosť dreva, na žiadosť maľované biela. Vhodné aj nábytku z laminovaných, leštené a lakované kovy. Snažte sa, aby neporiadok až ďalšie spálne nábytok. Okrem postele a krytu modulu musíte len nočné stolíky a, ak to priestor dovoľuje, pohodlné, m'aké sú stoličky a márnosť / písací Stôl. Najlepšie zo všetkých tabuliek s sklenený povrch: vizuálne zaberajú málo miesta, že vyzerať dobre sledovať alebo vázu na kvety, ako keby plávajúce vo vzduchu. Lacné prútený nábytok vyzerá veľmi pohodlne v susedstve s pevnou o'objekty.

Spálňa je v meste apartmán
Právo prístupu k farebnej rozhodnutie inter'interiér spálne vždy sa ospravedlňuje sám. Jednoduchá detská kresba, usgaw'I miest s zakrivené čierne oceľové rúry sú vyvážené bielizeň s nášivka "hrach" a vrúbkovaným line nožnice z preglejky.

Posteľ. Ako zvyšok nábytku, postele by mala byť jednoduchý a funkčný. Rám je vyrobený z prírodného dreva, maľované/, impregnované alebo tepaného železa, ktoré je moderné módne. Môžete si vybrať, rozkladacia sedačka a vyzdobiť svoje bielizeň s viditeľným, jasné obrázky. Valčeky na oboch stranách a dekoračné vankúše za robí rozkladacia pohovka, pohodlné miesto na sedenie počas dňa.

Skladovanie. Minimálna plocha zmysel umiestniť pozdĺž jednej steny vysoké premenil Skrine modul, ich plnenie s alcove alebo oblúk. Zrkadlo, dvere, skrine, odráža priestoru miestnosti, vytiahnite ju dvakrát, a preto sú lepšie ako jeden zrkadlo. Vo veľmi malej miestnosti vyzdvihnúť nábytok maľované v zvonenia s steny.

Spálňa je v meste apartmán
Rozpočet stôl so zásuvkami na závesy slúži ako nočný stolík a parapet plní úlohy políc na knihy, stolové lampy a izbové rastliny. Stromy'drevené police s nastaviteľnou výškou a pevné na vertikálne držiaky umiestnené vo výklenku. Tu sú kov odolný proti prachu, trezory na skladovanie.

Okrem obvyklých predajne nábytku, navštíviť obchody kancelárskeho nábytku, kde si môžete kúpiť na regály s vnútorné a vonkajšie profily, maľované v rôznych farbách, od tradičných šedá alebo čierna. Priemyselné podniky vyrábajú spoľahlivé a skrinky na odkladanie vecí, vrátane pozinkovaného plechu sejfy.

Ak rozpočet je obmedzený cez alcove priložiť oblečenie vešiak a pokrytie jej obrazovky s svetlé tkaniny, záclony. Môžu byť použité na zakrytie biele alebo výrazne maľované panely z drevotriesky. Okrem toho mount za obrazovky jeden alebo niekoľko políc na rôznych úrovniach.

Podrobnosti

Spálňa je v meste apartmán
Jedna stena je druh obliekania: trvalé polička v hornej časti, pod vešiaky, police, zásuvky, starostlivo zamaskované na závoje pántov.

Vybrať posteľ, koberce a vankúše zodpovedajúce farby a povinné'nevyhnutne ľahké. Obmedziť niektoré starostlivo vybraných vytlačí alebo plagáty, a iné ozdoby, ktoré odráža váš vkus a farebnosť miestnosti, a potom definujte miesto pre každú časť. Pam'zapamätať si: všetko, čo by malo byť jednoduché.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика