среда, 27 ноября 2013 г.

Kotúčová píla je užitočné v domácnosti

Kotúčová píla je užitočné v domácnosti

Kladivo, skrutkovače, vŕtačky, kliešte sú nástroje prvý nutnosť, bez ktorej farme v priamom zmysle tohto slova nie je dosť. No, ak máte plánované rozsiahle opravy potom tento zoznam sa rozširuje. Najmä ak ste fanúšik polystrate a často tento účel, prejdite na dach mimo mesta. A prvá vec, ktorú budete potrebovať je opitý. Sme zvyknutí na tradičné kruhové prachu, ale ako prax ukazuje, že je oveľa jednoduchšie a praktickejšie používať disk píly typ. Umožňujú dokonale nakrájame na rôznych materiálov, výroba, preto starostlivú prípravu. V tomto článku sa dozviete o najdôležitejších výhod a, samozrejme, nevýhody kotúčových píl.

Kotúčová píla je užitočné v domácnosti

Po prvé, nákup nástroja, dôkladne zvážte, či ju budete potrebovať. Disk videl - elektrický nástroj. To naznačuje, že to funguje lepšie a oveľa rýchlejšie, než keby ste si tú istú prácu, manuálne kmeňové píly. Drevovláknitá doska, drevotrieska, plast, preglejka, sklo, meď a iné kovy - to je ďaleko nie je úplný zoznam materiálov, ktoré pomocou videl, ako môžete znížiť obrobku. Ale pam'nezabudnite, nevýhodou tohto nástroja je, že niektoré malé detaily znížiť, nie ukončiť. Pre tieto účely môžeme použiť jednoduchšie píly alebo jigsaws.

Ak máte v pláne práce s black metal-najmä ocele, tu kotúčová píla prísť vhod, ale budete musieť nájsť špeciálnu handričku a potom nebudete mať žiadne problémy.

Charakteristika nástroj

Teraz pozrime sa na technické aspekty. V závislosti od účelu, pre ktoré budete potrebovať nástroj, disk píly sú vyrobené z rôznych kapacita: veľké, stredné a malé. Veľmi pohodlné pre použitie sú nabíjateľné kotúčové píly, ktoré nie sú Voľba'odkaz master k elektrickej sieti, ale tam je on-line spoločník. Ako každý elektrický nástroj výkon závisí od napájania. Tak, napríklad, videl veľkú silu, môžete nájsť veľké pracovné plátno, a následkom toho sa vystrihne a rýchlejšie ako zvyčajne. V šetrite čas, že v podmienkach opravu je veľmi dôležité.

Kompaktný dizajn pílové kotúče umožňujú umiestniť ho vo vzťahu k materiálu v rôznych uhloch. Maximálna hĺbka rezu je 135 mm.

Ak ste si už zakúpili kotúčová píla, je veľmi dôležité si zapamätať,', aby si hlavné charakteristiky z jeho prvkov. Napríklad, ak si nebude vedieť parametre pílového kotúča, potom nosiť staré nebudete môcť vyzdvihnúť. Pam'nezabudnite, ak ste si kúpili pílového kotúča je menej, ako sa plánovalo, môžete použiť špeciálny adaptér v podobe rukávy.

Rezanie handričkou samozrejme najdôležitejším prvkom po motora. Preto je potrebné dávať pozor na kvalitu, materiál, z ktorého je vyrobený a na veľkosti zubov, ktorá závisí tiež od hĺbky rezu.

Security

Kotúčová píla je vybavená viacero ochranných mechanizmov. Mobilný puzdro zahŕňa prach ste nečinnosti a automaticky sa ťahá preč od nej v momente aktivácie. A s cieľom vylúčiť náhodné zaradenie píla je riadený stlačením dvoch tlačidiel. Hlavné štart je pevný, výhradne ručne. Teda vidíme, že videl, je úplne bezpečný nástroj.

Avšak, mali by sme nemali zabudnúť na štandardné bezpečnostné predpisy. Elektrické nástroje, ktoré potrebujete na ochranu proti vlhkosti, a stačí pripojiť k zdravému siete.

Je vhodné

Piliny, že s'sú počas práce kotúčová píla, sa nehromadia v mechanizmus a ešte viac izolovaný od motora. Dizajn má špeciálne výstup cez ktorý videl prach padá von, tak, že oni nie sú rozptýlené po celej miestnosti, do otvorov, ktoré môžete pripojiť taška. Výsledkom je mechanizmus, niečo ako vysávač.

Samostatné modely kotúčové píly pre zariadenia vybavené ďalšie mechanizmy. Napríklad, môžete nájsť píly majú ukazovateľ, ktorý určuje počet otáčok. Vyrobené píly vybavené mechanizmy, ktoré upravujú prácu nástroj, bráni prehriatiu alebo znížiť rýchlosť otáčania lamiel.

Druhy lamiel

Univerzálnosti kotúčová píla je, že vlastníte, v závislosti od materiálu, s ktorými je potrebné pracovať, môžu bojovať rezanie prvok. Pre potešenie pánov, existuje šesť druhov obrazov.

Kotúčová píla je užitočné v domácnosti

Prvý typ kapely s názvom "" charakterizuje druh zuby lichobežníkový tvar. Sú vyrobené z vysoko odolného kovu a tak pomaly nosenie nadol. Pridelené tento typ pílového kotúča pre prácu s m', aké materiály ako je hliník a drevo, kachle.

Druhý typ je preto nazývaný "V". Jej špeciálnou vlastnosťou je prítomnosť splines rôznych úrovniach. Platia tieto plátna je často pracovať s stromy'drevené prvky so všetkými druhmi dokončiť.

Typ "S" je to tretí typ pílového kotúča je celkom bežné, ako sú aplikované na všetky druhy dreva. Majú však malý počet zubov s pevnou kovovou základňou.

Štvrtý typ tkaniny - "D" sa používa, ak sprievodca nie je záujem predovšetkým o kvalita rezu. Rez nie je veľmi presné, a také položky, ktoré sa len zriedka používajú ako prázdne.

Naopak, elegantné rezanie charakterizované textílie - "E". To má veľký počet zubov minimálnej veľkosti, ktoré sa rýchlo a veľmi tenké drevo rezané.

A konečne, posledný typ čepeľ-s názvom "P". Toto plátno vybavené minimálnym počtom veľké zuby, ktoré vedie k hrubý rez akýchkoľvek materiálov.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика