среда, 27 ноября 2013 г.

Opravy I kvalitu hovoru

Mimochodom, ak na opravu. Len začala robiť opravy, máme dve-izbový byt v tehlovej 5-poschodového domu. A to je to, čo si myslím o potrebných prác, oprava môže byť považovaný za viac alebo menej kvalitné.

1. Výmena starých Okien, pretože okrem sorry štátu okna je tu problém, nedostatok zvukovo a tepelno-vo Všeobecnosti-akékoľvek izolácie. Včera odstránené staré okenné parapety, tak podľa týchto trhlín v stenách, že traktor môže ísť!

Na Windows a inštalácia je lepšie uložiť, inak peniaze, a nie je žiadna záruka od výrobcu systému Windows.

2. Povinné'povinné nahradenie CELÉHO kanalizácia, vodovodné potrubie, toalety, vane, dobrý nápad aj na zmenu kanalizačné potrubie viac moderné, ale je plná problémov a lepšie zmeniť všetky zásobníka v dome, potom samozrejme, že to nebolo.

Materiály na tému

Postupné rekonštrukcie
Pravidlá opravu
Opravy
Opravy apartmány: sú vlastné kmeňové
3. Výmena radiátorov na moderné bimetalického, a krásne, a teplejšie, a maľovať potom to nie je nutné, a miesto, 2 krát menej.

4. Zarovnanie steny a stropy-omietka, nie sadrokartónových. Na sadrokartón č polica na zavesenie alebo dokonca sconces na normálne nie je pobyt!

5. Vyrovnanie sa floores novú kravatu, a nie len "pre seba,", a podľa pravidiel, s tepelno-a zvukovo-nesmie zasahovať do životov iných ľudí.

A ak si sťažovať, budete musieť urobiť znova, a ja by som rád videl človeka, lúpať betón moje články!

6. Výmena elektroinštalácie.

Prvý moderný človek výstupy musia oveľa viac, takže stal sa viac spotrebiteľov, a 2 vývody v kúpeľni, a to aj v miestach, v ktorých ste dať nábytok je jednoducho výsmech.

Po druhé, zaťaženie má tiež výrazne zvýšil, a ak nechcete, aby sa požiaru, je potrebné meniť rozvody na primerané vlastnosti, a dobre urobil projekt, a je vyrobený kvalifikovaného elektrikára!

Ale dokončovacie materiály pre dokončovacie práce môže byť aj drahé a nie v skutočnosti, to závisí od preferencií, bohatstva a iných dôvodov. A dokonca otvorene lacné, pretože získané peniaze jednoduché je ich zmeniť, re, atď.,

Mimochodom, tu je otázka pre stavebníkov:

1. PREČO rúr v našich domovoch nie sú v samostatnom okne niekde v príjemnom mieste na záchod, ako v 5 lokalitách v celom byte? Máme, napríklad, vzpery XB je na záchode, a stúpačky GW v kúpeľni. Hoci miestnosti cez stenu, prečo nie minúť všetky stúpačky v toaletné na wc?

2. Prečo vaňou musí stáť v 3 metrov od kanalizačné stúpačky, na protiľahlej stene v kúpeľni, čo v kúpeľa je krok výška až 30-40 nájdete poskytnúť mozgov? Prečo nie dať to na blízko múru? A rúrky menej je strávený, a namiesto kroky, ktoré ste niečo dať.

3. Prečo zásuviek sú VŽDY tam, kde bude Kabinetu?

4. Prečo svetlo prepínače sú VŽDY bližšie k stropu? Koniec koncov, mnoho ľudí malého vzrastu, a deti ešte!

5. Prečo je systém Windows VŽDY fúka? Chápem, že správne vetranie mozgy nie je dosť a peniaze, ale prečo nie dať izolácia pod okenný parapet, aspoň Saleev otvoriť ľudia mali tepla?

Oh, a to aj počas vyhľadávania byt má videl dosť plánovania v nových budovách.

Zaujímalo by ma, ako sa dá, aby byt 85 metrov, a vziať deti do 6 total, 5 metrov, a konfiguráciu, ktorá tam aj detská postieľka by nebol fit!

A napriek tomu, že SNP je normou, ktorá oblasti miestnosti nesmie byť kratšia ako 9 metrov a Č OKNO!

A takéto plánovanie je celý na každom kroku! Stavitelia, Ľudia, dobre, máte nenávidieť niekoho, kto vám prináša peniaze?! Dobre predáte so ziskom v 300-400%, aj stavať, keď človek, a nie ako full...!

Vo Všeobecnosti, veľa šťastia s opravy!

Zdroj: Gazeta. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика