четверг, 28 ноября 2013 г.

Ako nainštalovať vaňou

Praktickosť a pohodlie sú pre človeka jedným z najdôležitejších základných požiadaviek na pobyt v byte. Ale to, čo máme na mysli koncept pohodlie? Pohodlie - pohodlie vo všetkom, najmä rozloženie domu, interiérový dizajn'interiérové a, samozrejme, dôležitú úlohu v tomto patrí k dobre vybavená kúpeľňa. Bezproblémovú prevádzku umývadlo, wc misa, vaňa alebo sprchovací kút, je jednou z hlavných podmienok, aby zabezpečil, že ľudia sa cítili ako doma. Ale ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - ak inštalácia sanitárneho vybavenia, je potrebné v plnej miere dodržiavať všetky požiadavky na jej správne nastavenie pre vynikajúcu prácu v budúcnosti.

Ale ako nainštalovať vaňa sám, aby použitie nebolo neočakávané problémy? Po prvé, pri nákupe kúpeľ je potrebné definovať jeho veľkosť, pretože nie všetky kúpeľ môžu byť vhodné na veľkosť vašej kúpeľne. Preto je nevyhnutné na vykonanie potrebných meraní, nahrávanie výsledkov. Po druhé, vybrať miesto pre - to je potrebné, aby sa riadi pohodlie. Kúpeľ by nemal blokovať prístup do iných zariadení - umývadlá, toalety alebo teplej vody kotla. Len vybraté umiestnenia a veľkosti, je možné kúpiť vaňou a potom pokračujte v inštalácii.

Pri inštalácii vaňa, musíte dodržiavať určité základné pravidlá, ktoré zabezpečia pohodlie používania. Tieto pravidlá zahŕňajú:

  • Okraj vane by adjoin husto na stenu.
  • Kúpeľ by nemal shake alebo zakolísania, keď ju použijete.
  • Musíte nainštalovať vaňa horizontálne, aby vyplnil s vodou až po okraj.
  • S'jednotu, sifón so prípade kúpeľ by mal byť dobre utesnené, aby nedošlo k úniku.
  • Pre s'jednota sifón s kanalizačný odtok potrebný tesný tesnením.

Ak v plnej miere spĺňajú všetky tieto požiadavky, potom je otázka, ako nainštalovať vaňa, možno považovať za vyriešený. Všetky montážne a inštalačné nebudú spôsobovať žiadne problémy, ak si prečítajte návod na inštaláciu a tiež splniť podmienky uvedené vyššie. Ale aby sa zhodoval s realitou, nebráni pozvať profesionálny inštalatér, alebo aspoň niekoho, kto zažil toto dielo predtým. A pokusy self-inštalácia sanitárneho vybavenia je často neprináša želaný výsledok. Voľné'jednotu, nestabilná poloha kúpele na podlahe bude len zmariť vlastník bytu a bude mu prinesie veľa sklamania neuspokojivé práce sanitárnej keramiky.

Ale ak osoba, ktorá sa rozhodla, že on vie, ako nainštalovať vaňou a môžete urobiť sami, potrebujete aspoň minimálne sledovať postupnosť akcií počas inštalácie. Malé rozdiely môžu nastať v dôsledku dizajnom, povrch'súvisiace inovácie výrobcov, ale vo Všeobecnosti, postupnosť inštalácie SK asi takto:

  • Uvedenie kúpeľ na jednej strane by mali byť pevne priskrutkovaný do otvoru odtok pripojené sifón.
  • Na tie nohy.
  • Zvyšovanie vaňou a chcete ho nastaviť v mieste, a sifón musí byť v kanalizácie diera.
  • Presunúť do vane o stenu.
  • Vykonávať tesnenie'jednota sifón s kanalizácie, diera.
  • V závislosti na konštrukcii môže byť betónovými nohy vane alebo stoning dlažieb.
  • Inštalácia žeriavov a (alebo) sprchovacím kútom hadice - pri vykonávaní týchto prác by mali zvážiť viac konštruktívne funkcie vaňa a jednoduchú inštaláciu - niektoré časti budú musieť zbierať pred inštaláciou vaňou na mieste.

A iba potom, vaňa ready - teraz pohodlia vášho sedem'th poskytujeme!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика