пятница, 29 ноября 2013 г.

Turecký tmel vo svojich rukách 2012-06-01 15:53:39

Výstavby a rekonštrukcie.

Turecký tmel vo svojich rukách
2012-06-01 15:53:39

Turecký tmel veľmi populárne v modernom stavebníctve. Je vhodný prakticky za akýchkoľvek inter'er, a dáva mu pohodlie a krajšie. Vzhľadom k popularite putty nebude zbytočné popisovať celý proces omietky stien.
Putty je z dvoch druhov štartu a cieľa. Hlavný rozdiel je hustota zmesi. Povrch je oveľa hustejšia, a preto sa rýchlejšie zamrzne. Putty Štart sa používa v prípadoch, keď steny nie sú rovnaké a pred aplikáciou Povrch, musia byť vyrovnané.
Pre putty bude potrebovať dva stierky-jeden veľký a jeden malý. Aby neboli špinavé ruky, keď budete musieť odstrániť prebytočný zmesi s veľkým stierky.
Takže vziať čistom vedre a nalial vody tam, potom sme pour putty a zabraňuje konštrukcie zvukový pult. Pridať tmel je potrebné, kým zmes nie je homogénne a kvapaliny. By pam'nezabudnite, že do konca urobiť viac tekutín, ako Začať, tak ho rýchlo tuhne.
Po práci zmes je pripravená, dať ju na veľké stierky s pomocou malých, zdola nahor, majú veľké stierkou na stenu. Je vhodné vykonávať ďalšie a zľava doprava, tak budete vidieť všetky nedostatky steny, ktoré môžete kryt s putty. Po spustení schne naneste tenkú vrstvu Povrch-(2-3 mm), mimochodom, hrúbka Štart-možno 15-20 mm).
Po jednej dávke, musíte umyť vedierko a nástroje, a až potom pokračujte v ďalšej dávky.
Raz omietky schne, musíte brúsenie to a hladké steny. Potom musíte ogruntovat stenu (pre tento účel primer - špeciálne kvapaliny), zbaviť prachu a iných nečistôt. A až potom začať maľovanie stien. Farba steny môžete si vybrať akékoľvek, ich rozsah je veľmi veľké stavebné obchodov.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика