среда, 27 ноября 2013 г.

Chaos v dome, alebo bola láska, a teraz opravu,"

Hovoria, že opravy v byte, ako pohyb je rovná oheň. Ale to môže byť stanovená, ak sa uplatňujú na profesionálov, alebo sa naučiť jednoduché pravidlá pre organizáciu stavebných prác. Troch dôstojníkov "Mesto recenziu nehnuteľnosti" podeliť sa s čitateľom informácie, vedomosti a skúsenosti na opravu tému.

PRAX

Predstavte si, že idete do úplne nového bytu: podlaha, steny, strop, a niekedy Windows - to je celý súbor dostupných zariadení. Mimochodom, takmer všetky elite apartmány na prvom štádiu, viac ako jednoduchý "box", a len v orgánom hostiteľského, aby to naozaj pohodlné, štýlové a útulné. Veľmi často sa uchyľujú k pomoc odborníkov, ako kvalifikovane plán a ubytovať veľké miestnosti je dosť ťažké. Dizajnér spoločnosti Creacon Natalia Milevskiy uviedol, v akom poradí, zvyčajne vykonávať potrebné práce. Podmienečne sú rozdelené do opravy a stavebné a dekoračné a zahŕňajú všetky kroky, aby previesť takmer nebytových priestorov na byt svojich snov. Pred začatím opravy, musíte premýšľať o budúcnosti dizajnu inter'jer. Najdôležitejšie etapy jeho tvorby je vypracovanie návrhu projektu je balíček technickej dokumentácie, plne spĺňa moderné stavebné normy. V skutočnosti je to súbor výkresy zobrazujúce všetky plánované práce. Ako sa bude závesné stropné, kde budú umiestnené svietidlá, zásuvky, vypínače, ktoré budú stanovené v teple podlaha a dokonca aj vzory dlaždice sú všetky odráža v návrhu projektu. So správne navrhnutá a projektovej dokumentácie, môžete si byť istí, že všetky stavebné a opravárske práce budú hotové s milimeter presné.



Tak, ako všetky veľké veci, opravy začína myšlienkou. Ak ste absolútne netuším, ako by chcel vidieť svojho domu, tak aspoň, určiť, čo chcete od neho: koľko ľudí tam bude žiť, čo také prostredie najdôležitejšie - na príjem, pre voľný čas alebo na prácu. Napríklad, budete často musieť vykonať špeciálnu miestnosť, kde hlavný kolektor bude schopný post stretnutie. To isté platí aj pre športovcov: na ich ceny a poháre by mali mať špeciálne miesto. Tieto údaje sú veľmi dôležité začať opravy a stavebné práce - najviac práce-náročné a kapitálu. V prvom rade na javisku re-plánovanie priestorov - územné priestoru, inštalácie alebo búranie stien, demontáž starých zariadení (ak také existuje). Ale ide za tým. Zároveň sa musíme rozhodnúť, kde budú klimatizácia, Centrálne vstavané vysávač a iné podobné zariadenia, respektíve, pred ktoré položil potrebné klampiarske práce. V modernom apartmáne všetko až do najmenších detailov - predmetom účelnosti. Distribučné kanály v pásmach odpočinok práca a zábava - pomáha určiť polohu elektroinštalácie, počet vypínačov a zásuviek, a dokonca aj vymenovanie posledný (elektrické zariadenia). Za predpokladu rovnakej uskutočniteľnosti nainštalovaný dvere a rozhodnúť, kde by sa zobrazia ak sa v miestnosti budú pravé uhly a rovné steny a kde nie sú potrebné. To isté sa deje s Paul: pre pohodlie, to normálne zobrazenie jednej úrovni v celom apartmáne s pomocou špeciálnych väzby. Pre opravy a stavebné práce aj inštalácia alebo výmena zasklenia, otepľovanie balkónmi a lóggiami, ak je to potrebné, kúrenie lídri sa skrývajú v stene.

Prirodzene, pred začatím práce, mali by ste si vybrať materiály, ktoré sa bude používať počas podujatia. To ovplyvňuje nielen kvalitu a náklady na opravy, ale načasovanie - koniec koncov, niektoré materiály sú podané objednávky len,, a to si vyžaduje čas.

Ďalšie kroky budú montáž vodoinštalačných, vyrovnávanie stien a stropu. Ich liečba je veľmi dôležité pre vzhľad miestnosti, pretože akýkoľvek povrch môže byť vykonané ako dokonale hladký a mierne drsné, - prírodné a umelé drsnosť, v závislosti od zámer dizajnéra a požadovaný efekt. Konštrukcia stropu, nie len dokáže skryť niektoré nedostatky v dizajne a skryť elektroinštalácie, ale doslova premeniť priestor opticky rozšíriť to, aby sa zabezpečilo, pohodlné osvetlenie, poskytnúť viac m'cesty a jedinečný štýl. Teraz rozšírené a viacúrovňové úsek stropov, omietky, strop s svietidlá a iné dekoratívne prvky. Steny sú vyzdobené s podobnými prvkami (s rôznymi nátery), ktoré s Tapetu alebo len namaľované.

Jednou z najťažších etáp oprava môže byť s názvom vybudovanie kúpeľne. Pri vykonávaní práce, montáž potrubia a montáž sanitárnej keramiky, je často nutné počítať s dizajnom miestnosti. Niekedy konfiguráciu a umiestnenie vzpery diktovať, že to musí byť. Inak veľmi skoro, môžu sa vyskytnúť problémy s rúrou, na riešenie ktorých bude ťažké. Zvládnuť takých dôležitých oblastiach, často používajú keramické dlaždice, ktoré sú ideálne pre obloženie. To je položený na podlahe v kuchyni a na chodbe, na schodoch, t. j. vo všetkých oblastiach vysoké opotrebenie. Doska je veľmi odolný materiál. Okrem toho, modernej keramiky sú veľmi krásne, a vzor na podlahe alebo na schodoch môže byť dôležitým prvkom dizajnu.

Podlahy použitie rôznych materiálov. Jeden z najdrahších je, samozrejme, parkety. Ktorým parkety vyrobené z prírodného dreva - v sebe skutočné umenie. Ale vysoká cena je kompenzované mnohé desaťročia služby a vynikajúci vzhľad. Najdôležitejšia vec je presné dodržiavanie technológie, ktorým sa, že len skúsení odborníci.

Začal, dokončovacie priestorov, takže sa môžete pripraviť na kolaudačné párty strana a pozvať hostí. Na "finish line" dodal niektoré detaily, ukončiť všetky práce, usporiadané nábytok. A prázdny box premení veľmi pohodlné ubytovanie. (Victoria Milovanova)

TEÓRIA

V jeden čas som mal to šťastie, aby absolvent z Leningradskej inžinierske konštrukcie Ústav (Lisi), a Oddelenia organizácie, plánovania a stavebného konania. Odtiaľ som sa, prenajaté stavebný inžinier, dodávané bohaté teoretické vedomosti, ako najlepšie (vedci tvrdia, "optimálne") zariadiť akékoľvek stavebné práce až po dokončovacie bytov. Po prvé toto poznanie môže pomôcť výrazne znížiť dobu opravy, a preto jeho hodnota.

Poskytnúť optimalizácia podľa splatnosti (inými slovami, celkové trvanie aktivity) na opravy v byte, musíte pochopiť niektoré základné pojmy. Napríklad, čo je sériový, paralelný, sériový-threading a paralelný tok metód organizácie výstavby. Poďme začať s sekvenčné metódy. Sme sa učili, že vo svojej čistej forme nesmie byť použitý. Avšak, v skutočnosti, ako s'ukázalo sa, ktoré sa najčastejšie používajú. Poradové metóda práce vykonávajú prísne jeden po druhom, aj keby nemali stáť'spojené (vedecky vzaté, nie'Spojené žiadne "SV'povinnosti"). To je, parketové podlahy, v obývacej izbe by sa nemôže začať, kým SK nebude inštalovať, Jacuzzi. A v izbách podlahy nebude byť stanovené, ak v obývacej miestnosti dokončiť. Tam je len jedna pozitívna vec: sekvenčný postup je veľmi jednoduchý vypočítať celkovú dobu trvania opravy. Mimochodom - príkaz na vykonanie diela, je v tomto prípade je, tu je kompletný analógie s dohodnutia podmienok, ktorej výška sa nemení. Na zníženie termín opravy, organizované sekvenčné metódy, sú dve možnosti: alebo kabelku a zamestnať viac pracovníkov, alebo zmeniť technológiu na ďalšie progresívne. Napríklad, pri maliarskych prácach na použitie štetcom a valčekom. Alebo namiesto parkiet používať floorboard. Avšak, táto optimalizácia na termín (inými slovami, zrýchlenie) funguje nie vždy viesť k zníženiu nákladov a zlepšovania kvality.

Paralelné metódy je veľmi jednoduchý. To znamená, že v rovnakom čase v obývacej izbe, spálni a detskej (vedecky vzaté, v rôznych sekciách alebo frontoch práce) sú jeden a ten istý druh. Najal jedného parketchika na každej izbe - dobre a položiť parkety na rýchlosť, ktorí predtým. Paralelný spôsob, akým sú organizované len úplne identické. Ak funguje dva alebo viac paralelných metóda rozvíja do paralelných-sekvenčné, a výpočet celkového trvania opravy je zložité, pretože musíte pochopiť pojem kritické práce.
Paralelne-sekvenčné metódy práce každého druhu, o'kombinované zájazdy (ako prehliadka waltz). Napríklad, prehliadka parkety diel sa skladá z parketové podlahy v obývacej izbe, spálni a detskej izbe. Tour obrazu funguje s strop whitewashing a lakovanie jednotlivých častí v tej istej miestnosti, ale aj v kuchyni, kúpeľni a chodbe. Tour kachľové pracuje s samolepky dlažba v kuchyni, kúpeľni a chodbe. Vypočítaná dĺžka práce každého druhu na každú predné (inými slovami, v každej izbe). A najodolnejšie prác v každom kole sa nazýva kritické práce. Povedať, parkety dlhšie plank, v obývacej izbe, whitewashing a maliarske práce v kuchyni, nálepky dlažba v kúpeľni. Sčítaním dĺžka tieto nevyhnutné práce, dostanú celková doba všetky opravy, ktoré sú usporiadané podľa paralelné-sekvenčné metódy.

Ak ste, milí čitatelia, je všetko jasné, potom majster-pre opravy v byte nič robiť. Môžete dokonale vypočíta, organizovať, usporiadať pracovníkov a pic'n všetky rekordy v rýchlosti. Zostáva len naučiť, že menej trvanie (vedecky povedané, non-kritické) prácu v každom kole sa môže vykonať v skorých štádiách, ak začnú súčasne s kritické diela, alebo v neskorších fázach, keď sa skončia v rovnakom čase, kritické, alebo v prechodnom období. V tom zmysle, že vápenné mlieko strop v spálni môže začať súčasne s maliarske práce v kuchyni - potom v spálni vápenné mlieko skončí skôr, a maliar bude môcť fajčiť, čaká na svojho priateľa. Alebo si urobiť prestávku v začiatku, ale tak ako na dokončenie whitewashing a maľovanie v rovnakom čase v spálni a kuchyni. Alebo dymu a na začiatku a na konci. Ako by maliar v spálni ani sa na celkovú dobu trvania práce nie je dotknuté. Pretože keď paralelné-sekvenčné metódy kachľové práce v byte, stále nedá spustiť pred koncom všetky maľby. A nastilki parkety na všetky predné (jednoducho povedané, nikto spálňa) sa nemôže začať, kým, až sa prilepí na všetky keramické obklady. A to, zdá sa rozumné, inak sa všetky dlaždice, pokryté s farbou a podlaha bude znečisťovať lepidla.

Ale ak budete mať osobitné bezpečnostné opatrenia, ak parketové podlahy, nalepiť obklady, montáž elektrických a inštalované vodovodné okamžite starostlivo skrývať hrubé polyetylénový film, potom môžete skúsiť použiť najúčinnejší spôsob organizácie práce - aktuálna. Vedecky povedané, paralelný tok metóda umožňuje simultánne vykonanie ako jeden diel a rôznorodé. Jednoducho povedané, v rôznych miestnostiach bytu môžete spustiť elektroinštalácie, maľovanie, dlažba a parkety funguje. Ak každý typ práce, ktorú vykonáva tím odborníkov (elektrikárov, maliarov, tilers a Suv), táto metóda garantuje najnižšie trvania opravy. A celkového obdobia na výpočet je pomerne jednoduché - vedecky povedané, je určený dlhej-na prednej komplex, ktorý dostane stav kritický. Jednoducho povedané, rýchlejšie sa nestane. (Sergej Bar)

REALITY

Keď som tiekla wc, bol som rozrušený, ale nie oveľa. Spôsobil kanalizácia, ktorá by mala prísť zadarmo, platí sa mu za pochybné, druh veci a wc na toku zastavil. O mesiac neskôr wc vlákno znova. Tak začal opravy.

Vlastne oprava mohla byť obmedzená na výmenu sakra wc. Ale ako viete, problémy nepríde sám. Nemôžeme však povedať, že ťažkosti tohto druhu vo všeobecnosti prichádzajú. Rastú a vyvíjajú rýchlejšie, ktorý sa snaží preniknúť do šťavy, a potom sa všetci schádzajú. Náklady na presun staré vodovodné, ako v celom apartmáne voda prestala tiecť. Ukázalo sa, že potrubie sa nezmenila na 40 rokov a v ich veku odchodu do dôchodku nie je schopný niesť ani najmenšiu otrasy. Ukázalo sa, musia byť tiež zmenené. S'bolo zistené, že na jednom mieste sa ísť niekam na stenu, pod omietku, v druhej - pod podlahou, v treťom - úplne zmizne a opäť s'sú už v štvrtom. Dobre, a vymeniť podlahy a steny, a na iných miestach. Spomínať staré plyn stĺpci. A to nahradí. Zatiaľ čo zvyšok inštalatérske? Nové podlahy a nové steny, a iné aktualizované miesta, to bude veľmi nevhodné, aby vzhľad. Aj na zmenu! Vo Všeobecnosti dobré nakresliť obrázok. Aspoň mesiac, môžete zabudnúť na pokojný život.

Na poctený Petr Mamonov sú v repertoári je vhodné príležitosti pieseň. To sa nazýva "Opraviť".

Mali sme radi,
Teraz na opravy.
Budete kričať celý deň,
Som unavený ako peklo.
Predtým, než sme valcované
Celý deň na podlahe,
Teraz som miest
Dostať nemôžu.

Toto je typický prípad Amatérske opravy. Ako prax ukazuje, to si môže dovoliť iba bohatí, pretože pre žiadnu inú prácu, oprava svoj byt, osoba, ktorá už nie je vhodné. Oprava v tomto prípade trvá celý deň, s krátkymi prestávkami na jedlo a účtovné potreby. Okrem toho, bolo by pekné mať pár Zlaté ruky, inak procesu prináša málo radosti, a objem práce rastie ako snehová guľa.

Ďalšou možnosťou je prenájom Zlaté ruky na boku. Ale tu musíme byť veľmi opatrní. Po prvé, ručné, môže byť trochu zlata. Po druhé, okrem rukách svojho zamestnanca je aj hlavu, pozrieť sa dovnútra, ktoré, bohužiaľ, je nemožné. Prvý deň bude pravdepodobne variť, ale ste stále doma ako veliteľ. Na druhý deň vám pokoj pôjde o ich podnikania, celý deň bude skvelé, zmeny v domácnosti, a večer s vzrušenie bude odomknúť dvere.

Vnútri môžete očakávať, že najviac neočakávaných vecí. Napríklad, neuvidíte žiadne z úžasné zmeny alebo zamestnanca. A musím povedať, že to nie je najhoršia možnosť. Horšie je, ak stále vidíte, ale iba spí na vašu m', ktoré a pohodlná pohovka. S ťažkosťami prebudení, bude mu povedať, že sa zrútil z náhla bolesť zubov. Alebo z hlavnej. A prázdnu fľašu whisky z vášho bar bol jasne liek proti bolesti. Prípade, mimochodom, nie vymyslené.

Nakoniec, zmeny nemusia byť jednoducho pozoruhodné a šokujúce. A dôvod je stále rovnaký nepriehľadnosť vedúci zamestnanec. Majte na pamäti, že ak ste v programe skicár opísať svoje predstavy o budúcnosti inter'ERU, váš dodávateľ môže čerpať v inom svetle. Tiež na ceste, on vám ľahko prísť s niečím geniálne, že bude okamžite realizovať. A dostane naštvaná, keď sa spýtate opakovať svoje prekvapenie.

Byť zvlášť upozorniť, v prípade, ak si myslel, že sa niečo originálne. Aby vaše túžby viac populárne, a starostlivo. Pam'nezabudnite, že v záchvate vášne, vzdialenej zástupca môže zabudnúť, že robí opravy, nie pre seba, a bude vyvinúť ďalšie úsilie. Sotva ju budete potrebovať.
Však príliš musí riadiť. S tvorivým prístupom na opravu, môžete ísť veľmi ďaleko, a preto je dôležité využiť svoju fantáziu. Určite navštívte ste blázon myšlienky, ale nesmieme zabudnúť na skutočnosť, že musíte žiť v všetky krásy budúcnosti, aspoň na nejaký čas.

Prekvapenia, že sa stimulujú predstavivosť, čaká na každom kroku. Tu je váš zamestnanec lúpané späť staré obklady a omietky, a pod nimi bol luxus muriva začiatku minulého storočia. Tak to bolo v mojom prípade. Horšie, za rovnakých omietky s'mať skutočný rúra s Zakopane pece a liatiny ventily. Okamžite som sa a vo farbách predstaviť, ako som sa vykúpať sa v rámci praskanie na horiace polená, ale v čase, keď sa upokojila. Zľava na sporák ako pozadie, a tehlové steny zmiešať s inter'jer viac ako zaslúži.

Ďalšie prekvapenie prišlo okolo rozobrať na kúsky obrovský bielizeň skrini. Samozrejme, nikto sa neodvážil presunúť ho už 30 rokov, takže všetky kozmetické opravy vykonávajú bývalých nájomníkov, vyhnúť šatník strany. Keď zomrel, som videl neuveriteľné krásy steny, krivky, maľoval v troch rôznych farbách. Proti radu, moja zamestnanca ihneď k immure všetko v sadrokartónových a dlaždice, ona zostala neporušená. Obrovský list z priehľadného Plexiskla teraz chráni tento zázrak z vody. Pam'nezabudnite, že voda v kúpeľni je veľmi časté.

Mimochodom, nedávno zaujímavú históriu opravu, bolo mi povedané, v Dostoevsky Múzeum v Kunna lane. Na dlhú dobu v byte spisovateľ bol komunálnej. A keď sa vykonala organizácia Múzeum, všetky vysťahovaní z tam a začal na obnovenie historickej spravodlivosti. Začal rip off staré Tapety a, zatiaľ čo bude skutočné steny, počítané

18 vrstiev. A okrem 18 vrstiev, Novín, rôznych rokov. Vzrušujúce stalo opravy. Ako viete, od takým prekvapením je bezpečná, bez obyvateľ starého Fondu. A Boh chráň, váš zamestnanec bude vášnivý milenec ruskej histórie.

Takéto prekvapenie, sa možno vyhnúť len šťastní majitelia nových bytov. Aj keď v tomto prípade by sa nemusíte relaxovať. V rovnakom originálny prístup zrazu vás môže inšpirovať betónových stien alebo vodovodné potrubie. Ale, ako krásne by bolo preukázať svoju dizajn nájde prvých hostí.
Opäť upozorniť vás teraz zúfalý podniky budú tvrdiť, že ctí Peter Mamonov a nie dokončení opravy. Stále sa rozhodli lásky a stanoviť opäť na zem. Možno je múdrejší.

Konstantin KOTOV

Foto mirrorimageorigin. collegepublisher. com

Zdroj: Preskúmať mesto nehnuteľnosti

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика