пятница, 29 ноября 2013 г.

Strop 3D 2012-06-06 10:06:25

Výstavby a rekonštrukcie.

Strop 3D
2012-06-06 10:06:25


Moderný trh ponúka mnoho spoločností, ktoré sa podieľajú na predaj, vývoj, tvorba dizajn a montáž podhľadov z rôznych úrovní zložitosti. Vysoko kvalifikovaných odborníkov môže obnoviť akékoľvek 3D povrchového napätia stropy. Pred vytiahnutím materiálu, na strop a steny kĺbov, stavať hliníkový rám, jeden alebo viac plátky, niekoľko fragmentov pre viacúrovňové strop.
Najčastejšie v 3D obraz je ekostil, tento štýl Zobov'zaväzuje používať prírodné materiály a uplatňovať prirodzené farby obrazu. Dizajnér, ak je to potrebné, vybrať si stropné závesy, vitráže Okien a nábytku. Na napínacích podhľadov, opravy vykonané na poslednú. Vytvoriť takýto strop, odborníci použiť špeciálne programy, 3D modelovanie a presné technické a matematické výpočty. Tieto programy môžu vytvárať akékoľvek výkresy pre každý vkus zákazníka: toto môže byť ploché plátno alebo vrstvený obraz (vlna, gule, oblúky, pláž, atď.),
Pri výrobe akýchkoľvek strop pomocou PVC filmu a polyesterová tkanina z veľmi kvalitných zahraničných výrobcov. Strop môže byť ideálne hodí do dizajnu vášho domova či kancelárie, ako šírky farebnú paletu a možné obrázok môže obrátiť na akýkoľvek štýl izieb, bude vytvoriť pohodlie a teplo, ktoré bude zaujímavý návrh riešenia.
Výhody takejto stropy:
- Rýchlosť inštalácie (niekoľko hodín);
- Odolnosť voči vlhkosti (hold asi 100 litrov vody);
- Šetrné k životnému prostrediu (č zvýraznenie škodlivé pre zdravé'I látky);
Dlhodobej prevádzky;
- Ekonomicky uskutočniteľné;
- Možnosť nasadiť ich v žiadnom rozvody a svietidlá.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика