среда, 27 ноября 2013 г.

Chyby v začiatku opravu

Dlhoročné skúsenosti v oblasti stavebníctva ma presvedčili jedno jednoduché pravidlo: veľa chýb v opráv vyžadujúcich zmeny a následne viesť k strate peňazí a času-kompatibilita'spojené s počiatočných fázach opravy, s jeho fáze projektovania.

Človek má výhľad opravy, od začiatku musí predstavovať nielen Všeobecný pojem, ale podrobné informácie - môžete pridať nový projekt. Akcie na princípe "rýchlejší štart - ale uvidíme," premeniť nekonečné variácie.

Takže, ak chcete začať opravy, bez projekt je prvá veľká chyba.

Samozrejme, musíme si uvedomiť, že v ideálnom prípade takéto projekty by mali byť tri: projekt sanácie, ak ste sa rozhodli prelomiť steny a stavať múry a podlahy'spojené s projektovania a elektrické dizajn.

Pri zostavovaní týchto projektov môžete obrátiť na odborníkov, ale ich služby sú drahé: návrh-projekt - priemerne $ 30 za meter štvorcový a elektrické projekte od $ 800 do 1500. Ale ak vzniknú problémy, stavitelia, sami by sa mali liečiť a opraviť chyby pod dohľadom architekta. Je povinné'je potrebné stanoviť v zmluve.

Stačí povedať: som si istý, že ak nie je možnosť, alebo želanie, aby sa obrátiť na odborníkov, takéto projekty môžu byť sami. Budeme musieť starostlivo skúmať stavebných noriem a pravidiel (Výstrižok) a brať do úvahy niektoré bežné chyby-kompatibilita'spojené hlavne s komunikácií a elektriny.

Chyby s vodovodné a kanalizačné systémy

Takže, prvá skupina bug-kompatibilita'súvisiace s prípravou projektu. Pri tvorbe potrebné pam'nezabudnite, že zmeny-kompatibilita'spojené so Všeobecným komunikácie, je najcitlivejšie. Ak ste sa rozhodli presunúť drezu v kuchyni, na iné miesto, odstrániť ho z kanalizačné stúpačky, by ste mali byť zohľadnené v projekte, že na riadne skončenie vody nevyhnutne'musí rešpektovať výškové je približne 3 - 5% s ohľadom na dĺžku. To znamená, že pre každý štvorcový meter sa získa asi 3 cm rozdiel.

Takže ak budete ťahať späť umývanie vtáčatá na 6 metrov - to by mal byť zvýšený až 18 pozri

Ale s umývadlom zatiaľ nič, ako jej sifónu je vysoká. Ale vaňou a wc mozgov je nižšie, a ak dáte ich ďaleko od kanalizačné stúpačky, dreváky nie je možné vyhnúť sa - slivky, nevyhnutne bude pracovať zle. Ak ste ešte chceli presunúť preč z inštalatérske mozgov, potom musíme zvýšiť súkromné - napríklad, dať do projektu krok. Rovnaké s radiátor na uteráky: ak sa budete pohybovať od zvislého potrubia, projekt by mal byť zrejmé, že rúry by mal ísť s hladkými varianty, bez ostrých zákrutách, inak hrozí riziko vzniku vzduchových bublín, a ako výsledok, osušku, často byť zima. Takže ak nemôžete zlyhať, ak to správne rúry, preto je lepšie kúpiť elektrické.

Približne rovnaké problémy sa môžu vyskytnúť s prevodom radiátory by mal byť uvedený do projektu právo potrubia, ktorým sa, a s najväčšou pravdepodobnosťou budete musieť urobiť drážky.

Ale je lepšie odložiť radiátory z Windows: sú to pracovné konvekčné spôsobom a odrezať studený vzduch prichádza z okna.

Projektovanie opravu, musíte snažte sa zabudnúť ani o také maličkosti, ako napríklad nastavenie filtrov v starých domoch (v novej oni už sú), inak po ďalšej výkon teplej vody kohútikov môže byť poškodený.

A, samozrejme, potrebné pam'spomeňte si, čo by ste nemali robiť svoj vlastný projekt.

To je nemožné zničiť a immure spoločného potrubia, dokonca aj vtedy, ak naozaj chcete kúpiť extra mile. Nie tesne za opravu plynového potrubia: samozrejme, tieto potrubia pokaziť pohľad, ale majú iné prostriedky - napríklad, aby sa ozdobné krabičky, ktoré môžu byť ľahko odstránená. To isté platí aj pre bežné vykurovacie rúrky. Bože chráň, čo by sa stalo, a vy budete musieť volať na tiesňové - pochýb o tom, že sa zničiť stenu.

Zo skúsenosti viem, že často máme na opravu chýb, ktoré stoja'súvisiace komunikácie.

Chyby, podlahy, steny, strop

Vopred je potrebné zvážiť zdanlivo jednoduché veci, ako nahrat septum (steny). Napríklad, môžete dať v miestnosti značky stenu, a potom sa rozhodnúť, že by zavesenie políc. Samozrejme, že táto oblasť musí byť v prvom rade posilniť, "vzory výšiviek" tam preglejky. Inak budete musieť opustiť tento dizajn alebo opakovať práce. To isté sa vzťahuje na inštaláciu kotla v kúpeľni: častou chybou dal sadrokartónové steny, šila, ona dať dlaždice, a potom si spomenul kotla. Opäť platí, že výber je malý: tolerovať teplej vody odpojenie alebo opätovné vykonanie diela. V mojej pamäti'jedli tam je komickým prípade montáže "švédskyegt, steny" vo svetle steny.

Typické chyby v kapitálu oprava podlahy-kompatibilita'spojené v prvom rade s nepresné dizajn tesnenia.

Veľmi často stretávajú s problémom: ľudia vášnivo chceli eliminovať všetky podlahy v byte a vyrovnané (takže celkovo malty). A až potom sa rozhodnúť, kde budete parkety, kde dlaždice, a kde je linoleum. Výsledkom museli Pohrať s zmena, ako pre obklady je potrebné robiť poter vyššie, a pre podlahy nižšie. Preto definovať vopred materiálov pre podlahy a urobiť ju do svojho projektu na výpočet výšky spriahadlami.

Mimochodom, pri tvorbe nezabudnite, že úroveň podlahy, v kúpeľni by mala byť od 2 do 5 cm pod podlahou v chodbe.
A o hydroizolácie v projekte nezabudnite. To všetko bude chrániť vaše podlahy a v okolitých stien a stropov.

Dosiahol strop. Najčastejšie chyby pri príprave návrhu tu stáť'spojené s kazetových podhľadov. Napríklad, ste podhľadu, a potom sa rozhodol zavesiť v miestnosti starožitný luster za 30 libier. Nič sa prísť na to! O hák pre tento luster musí byť vo fáze projektu a namontovať ho mal byť v betónový strop na strop montáž. Alebo iný príklad. Ak si v budúcnosti detskej izby strop, uistite sa,'premýšľať nad tým, či vám bude športový areál. Ak ste si pamätať, že je po oprave, nebudete môcť inštalovať bez rezanie otvorov do kazetových stropov a montáž do betónu strop špeciálne stromy'drevené bruskov.

A posledný. Ak máte v pláne používať exkluzívne dokončovacie materiály a sanitárnej keramiky, nainštalujte zriedkavé kuchynský nábytok, budete musieť plánovať v dostatočnom predstihu, pretože niekedy kvapaliny objednaných materiálov musieť čakať mesiace, a opravárenské práce, sa bráni. Už vo fáze projektu a plánovanie, ktoré musíte uznať v tejto správe: chcete exkluzívny - plán nákupy v predstihu.

Chyby s výberom materiálov

Tretia skupina chyby s ďalekosiahle následky stand'spojené s nesprávny výber materiálov na opravu. Budem citovať niekoľko typických príkladov.

Potrubie od náliatkov s teplou a studenou vodou, ktoré bude rozšírený na vaše kohútikov, musí vydržať tlak, ktorý máte v dome (viacpodlažné domy a chaty sú to rôzne). Poraďte inštalatér, slúžiace vášho domu, ako vybrať ocele alebo plastu polypropylén. To isté platí pre materiály pre radiátory: pam'nezabudnite, že hliníkové radiátory dobrá len v chatách a na poschodových domoch sa nezmestia.

Rozumný prístup výbere podlahovej krytiny na chodbe. Ak ste sa rozhodli, parkety, potom ste zabudli o naše špecifické klimatické podmienky s dlhými zimami a slush.

Viac ako dva roky v hale podlahy nemôže trvať dlho. Samozrejme, môžete si položiť koberec, ale potom prečo sú pod ním sa skrýva drahé podlahy? Napriek tomu lepšie v chodbe použiť dlaždice alebo linoleum.

Buďte opatrní, ak chcete použiť plastové dokončovacie materiály (panely, kazetových podhľadov a) je stand'je to najmä z dôvodu nebezpečenstva požiaru.

Spaľovanie produkty niektoré plasty sú veľmi jedovaté. Pam'nezabudnite, že všetky materiály na stavebnom trhu sú certifikované, takže predtým, než si kúpite plastových materiálov, starostlivo skontrolujte certifikát - či sú vhodné pre obytné priestory.
Vybrať vhodný materiál pre interiérové steny, betón, tehla, pena betónu, sadry, hlina, pazagieniu sadrokartónové dosky, atď. Všetky tieto materiály môže vydržať rôznych výkonoch.

Povinné'uistite sa, že štúdia certifikáty a poradiť s dodávateľov, pred nákupom týchto materiálov.

Chyby v poradí prácu

A nakoniec, štvrtá skupina chýb v oprava stáť'súvisiace s nesprávnou postupnosť práce.

Tu platí pravidlo: najprv treba urobiť všetku prácu s komunikácií - voda, Kanalizácia, elektrina a vetranie.
Ak však zničené steny, všetky potrebné práce, ktoré majú byť vykonané naraz nefunguje. Po vybudovaní múrov zadelyvayutsya zásuviek a spínačov, a všetky kúpeľne majú sušiak na regále a mixéry. Takže opäť nie strobili steny, časť káblov (najprv na elektrické) musí byť položený pred poter na podlahe.

Tak, komunikácia - steny, podlahy. Len po tomto je urobené stropy a dokončí oprava a dokončovacie práce.

Porušenie tohto poriadku môže mať za následok zmeny, strata času a peňazí.

Nezabudnite ďalší tu. Ak sa rozhodnete inštalovať dodatočné TV anténa, vykonávať Internetu a nainštalovať klimatizáciu, zavolajte zamestnancov týchto spoločností pred začiatkom dokončovacie práce, ak nechcete, aby sa prostredníctvom vašich krásnom byte natiahnuté mnohých vodičov.
Ešte pred dokončením diela musia byť vykonané všetky elektrikár, vrátane jedinečnej správnej Rady, kde sa'pripojte všetky káble.

Tak sa snažte, aby sa zabránilo typické chyby, minimalizovať všetky zmeny. Všetky, teraz môžete sedieť na zostavenie svoj vlastný projekt, ktorý bude brať do úvahy prestavbu, dizajn a elektriny.

Zdroj: rmnt. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика