четверг, 28 ноября 2013 г.

Okrem'interiér s chuť kari

Indický téma nie je nová, ako by sa mohlo zdať na prvý pohľad. Od Indického slona na obale známe v Sovietskych časoch, čaj a končí slávny uhorky Ivanovo shitzu a paulobased šály, že Indiáni volali palmového lístia. Stlačením tejto téme dnes. Svetlé, farebné chuť Indickej inter'jer s úžasnými položky a shichimi zlato tkaniny priťahuje širokú a veselá ruskej prírody. Ale presnú reprodukciu tento štýl bude zbytočné na našej psychiky, ktorá po stáročia bola vytvorená medzi ryžové polia, tiché prúdy a ihličnaté lesy, a nie v tropickej džungli, plný divokých opíc a kvitnutia viniča. Je lepšie požičať si obľúbené diely - sú celkom prirodzené, v každom inter'Yeri. A to nie je prekvapujúce, pretože pochádzajú z krajiny, kde je použitý, že v inej krajine a predložiť spolu ťažké.



Pred pôžičky detaily, budeme sa snažiť pochopiť, ktorým smerom by sme sa mali pohybovať. Hlavný motív - rezbárstvo a vzory. Openwork rezbárska šíriť po celej Indii. Ona zdobí Okná, balkóny, brány, niekedy strop a, samozrejme, nábytok. Znaky Indickej architektúry - vyrezávané stĺpy a vzorované oblúky. Mnohé detaily v Indickom inter'Yeri nejako povedzte nám, o slnku, ktoré Indiáni majú dlhé bohoslužby. Je to kruh, ktorý symbolizuje, že svetlo, a priamky vychádzajúcimi vo všetkých smeroch, ktoré sa podobajú jeho lúče, a svetlé škvrny, pričom uvedie svoje svetlo.

Lúče nie sú symbolické, ale reálne slnko sa odráža v lakované povrchy. V Indii, bohatý výber živice, má vysoko rozvinuté technológie lakovania. Najobľúbenejšie metódu - farebné lakovanie, rýchle sušenie lakov vyrezané kusy nábytku. Ďalšia metóda - multi-vrstvou, lak s programowania kreslenie na jeho povrchu, ako sgrafitové (ital. To je nová - "poškrabaný,", škrabanie v hornej vrstvy omietky na expozície z nižšej vrstvy, rôzne farby zhora).



V Indii lakované nielen nábytok a steny, bytové doplnky. Je jasné, že jeden spôsob, lakovanie nemal zastaviť. Najznámejší z nich je Nirmala. Svoje meno dostal od mesta Nirmala v Kniežatstva Hyderabade o štyri sto rokmi. Lak čiernej, červenej a zlatej farby, aby šťavy tamargo semená. Tento lak sa bude vzťahovať na výrobky z dad'-hmota a m'dreva. To je zvyčajne podnosy, tácky, taniere, krabice, ktoré sú potom maľoval svetlé akvarelové farby a opäť protesty. Predstavujú veľké lotosové kvety, ľudia, mytologické postavy, kópie portrét miniatúr, a dokonca aj fragmenty obrazov jaskynných chrámov na Ajanta. Ornament Authorization laky - samozrejme rastlín, veľmi malé, úplne pokrýva povrch výrobku. Šťastie Orissa, ako pravidlo, červené pozadie s bielym "fly", a obrazy zobrazujúce legenda Krišnu.



Sari pre Windows

Základné farby okrem Indickej'jer - azúrová, Purpurová a orange. Ale len na Indický subkontinent podarí dať tieto farby jedinečné odtiene, takže tkaniny na interiérové dekorácie'jer lepšie, aby sa. India je už dlhý čas používané bavlnené tkaniny - bavlna rastie hojne v tejto krajine. Zaujímavý výrobok ľudové umenie - kohútikov - bavlnené látky, na ktorej stromy'drevené pečiatky sú vytlačené multi-scény obrázky hudobníkov, tanečníkov, zvieratá, scény z vidieckeho života. Sú prekvapivo jasný, veselá, dekoratívne a farebné. Indický hodváb pôvodné nielen farby, ale aj v štruktúre. Na dotyk je trochu drsné, nie ako hladký a šmykľavý, ako je Čínština. Dizajn inter'jer ide a tradičné ženské oblečenie - Sari - kus tkaniny dlho p'päť až osem metrov a šírkou sto desať centimetrov. Indické ženy teraz s'päť storočí nosiť s dôstojnosti a milosti. Ruské ženy sú radi, že viseli na oknách. Z jednej hodváb šariš, môžete urobiť dve záclony alebo vyzdvihnúť dva kusy, ktoré sa môžu mierne líšiť od seba navzájom. Indický inter'EP nie je kompletný bez farebné koberce s geometrickými vzormi. Príjemný bonus - sú lacnejšie perzské alebo turečtiny.



Nábytok v Indických domovov je nízka, rez manuálne teak, orech alebo rosewood. To je funkčný a melanchólie v rovnakom čase. Indický nábytok je šetrný k životnému prostrediu: všetky škvrny a pripravené farbivá na báze rastlín, a na leštenie a náter používaný prírodný vosk. Jeho typickým rysom - jednoduché transformácie. Stoličky a stoly, obrazoviek, okenice a dvere sú často zmeniť nielen miesta, ale roly. Napríklad, elegantné vyrezávané dvere môže ľahko stať stôl-top. Hostia si tu môžu povedať, že z ulice. Namiesto konferenčný stolík stále slon sídlo alebo vozidla-Arba, ktorý si vzal volantom. Tieto vymyslené veci, bohato zdobené, niekedy vykladané camel alebo slonová kosť, zaklepanje alebo lemované kovových prúžkov na ochranu dreva z termitom a vlhké podnebie. Typický Indický nábytok - stolička s vyrezávané a nohy pokryté s lakom a tkané sedadla, nízke gauči s parczewie vankúše, nočný stolík s veľkým množstvom zásuviek.

Bábiky z Polostrove

Tradičný atribút inter'jer Divov obrazovke. Byt Maharaja vždy bola obrazovka, ktorá má za cieľ vytvoriť útulné miesto v obrovskom Paláci izby. Dnes je aktívnym členom žiadnej inter'interiér, navrhnutá v Indickom štýle. Samozrejme, existuje veľa na výber. Obrazovky teak s openwork rezbárstvo prostredníctvom. Nie sú leštené zvýrazniť prirodzenú krásu dreva. Obrazoviek, zariadené s farebným lakom miniatúr s obrázky ľudí, kvetín a ovocia. Obrazovky z lešteného dreva s miernym rezbárstvo a kapela veľký obrázok, vložky z kovu v podobe štylizovaného slnko alebo kvet. Ďalším zaujímavým Indickej vec je sada troch stoly-stoličky rôznych výškach, ktoré sú umiestnené v rámci iných. Zaberajú málo miesta, pôvodný vzhľad, a v správnom čase veľmi záchranu. Typicky, tieto "bábika", aby sa v Radiostancii štýl - rezbárstvo, doplnené s vykladaným perleť a mosadze, alebo v Goan štýl - čipky svieži niť.

Veľmi expresívne Indickej skrine. To znižuje imitácia antického originály klony vybavenie a príslušenstvo skrinky z palácov Maharajas. Ťažké teak skrine s dverami pripomínajúce brány starého pevnosti, zdobené pásy neželezných kovov a rezaných kvetov. Skriňa na skladovanie a posteľná bielizeň Indiáni s názvom "DMC". To je dlhá box na štyroch nohách, zdobená vyrezávaním a vložkou, s dvoma malými dverami v strede. Skrine a skrine Indiáni s názvom "Almadies", majú pohodlnú vnútornú police.

Samozrejme, nikto nemôže robiť tu bez obľúbené slony. Spolu s nimi môže byť ubytovaní údaje iných uctievaný v Indii zvieratá - kravy, kone a antilopy. Môžu byť vyrezané z dreva, vyrobený z dad'-hmota a na ktoré sa vzťahuje ťavej kože alebo z Buffala. Podľa starovekej Indickej tradície, rituálne obrady používa bronzové a medené nádoby, ona je veľmi dekoratívne a relevantné nielen v kuchyni. Ďalšia stará, a dnes je veľmi módne kus Indickej inter'jer - hookah. Najlepšie z nich sú vyrobené zo skla a kovu s koženými hadice a vyrezávané mouthpieces. Dobrá spoločnosť, Shisha bude šach tabuľky s číslami santalového dreva. Bude kompletné zloženie misa s plávajúce sviečky a kvety hlavy, a Indické korenie. Môžete začať meditácie.

Elena A. Kuznecovová

Zdroj: PRO Nehnuteľnosti

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика