суббота, 30 ноября 2013 г.

Maškaráda na strop

Tradícia, aby nový rok vydáva žije v Rusku na dlhú dobu. "A ak maska funkcie uceni, potom masku s pocity bezpečne odstrániť", - napísal Michail Lermontov. Vydáva populárne dnes. Zmeňte snímku, ktorá sa môže nielen hostí a hostiteľov, a Banquet, ale sám dom, ak na korunu jeho nový luster.

Svieti praktickosť

Jeho meno je už evokuje myšlienky o dovolenku, slovo "luster" pochádza z francúzskeho lesk - "dýchacie". A to sa stalo módne v ére svieti "Kráľ Slnko " Ľudovít XIV. Potom luxusné krištáľové lustre zdobené paláce a domy bohatých súd. Až kým taliansky fyzik Alessandro Volta nie je dovolené v našom svete elektriny, okrem'kariéry palácov, alebo viac skromné obydlia vzťahuje živého plameňa'I sviečky. V obrovskej sály Paláca na body, krištáľové lustre, boli viac praktické ako estetický charakter. Sviečky, bez ohľadu na to, ako mnohí, nikdy, nikdy príliš veľa. Crystal, s ich schopnosť odrážať a lámu svetlo, bol vytvorený so sviečkou veľmi najlepšie strany, meniť to do mnohých body svetla. Sviečky obklopený girlandy crystal, dal viac svetla. V viacvrstvového zloženie každá úroveň sviečok odpovedal tier crystal. Vážiť všetko, táto krása by asi tonu. Ak chcete vymazať dizajn, svetlo sviečky, a potom ju rozvíjať potrebné silný mechanizmus. Praktickosť tu šiel ruka v ruke s krásou, tento elegantný luster vytvorili efekt svieži pomp v každej miestnosti. Jeho sláva sa rozšírila po celej Európe a, samozrejme, dosiahli Ruska. Najzaujímavejšie možnosti prežil na našich dní. Crystal prívesky v tvare listu dub, slzy, mnohostranný hviezdy, okrúhle korálky, vynašiel v XVIII storočí, prežil zmeny módy. Kým ten deň, krištáľový luster je považovaný za symbol prosperity.

Ale história lustre začal oveľa skôr. V Starovekom Egypte a neskôr v Starovekom Grécku dom lit olejové lampy. Boli bronzová miska na stĺpoch, ktoré sídli vo vnútri kontajnera oleja alebo živočíšneho tuku a skrútené z rastlinných vlákien knôt. V Rímskej a byzantskej ríše ako misy boli odložené na reťaze alebo kovový oblúk na stropné trámy. Neskôr šľachtického Rimania visel v ich domovoch skoro bronz lustre - lampadari, ktoré boli vložené skla žiarovky. Zatiaľ čo Gréci vytvorili luster - všetky umiestnené kovové lampy s desiatky alebo dokonca stovky sviečok. Boli vyrobené z medi, bronzu, striebra a zdobená vyrezávaním a zlatenie. Čím viac bola veľkosť prevedení, viac sviečky, ktoré môžete umiestniť na to, a tým zvýšiť účinok osvetlenie, takže priemer lustre niekedy dosiahol niekoľko metrov.

Jedným ťahom

V priebehu storočí evolúcie luster lampy sa stal net'objemnú časť inter'jer. Moderný luster nie sú tak objemné, ako boli naši predkovia, sa tiež môže pochváliť rôznych tvarov a štýlov. Navyše, môže diktovať štýl sám, pretože to je jadro osvetlenie miestnosti a centrum pre inter'profesionálne zloženie. Všetky inter'EP, s niekoľkými výnimkami, môže byť radikálne zmenila, jeden bar, a bar luster. Je dôležité, aby boli tieto zmeny k lepšiemu, a preto, ak chcete vybrať luster je potrebné veľmi starostlivo.

Všetko závisí od toho, aká bude úloha našej izby. A hlavná vec, bolo by to byť v jeho poloha vykonať úlohu, ktorý ste vybrali pre ňu. V skratke, luster môžete nastaviť štýl a je naozaj odvádzať pozornosť od neho. Napríklad v moderne zariadené izby celkom dobre zariadenia môžu byť použité v retro štýle, ale možnosť už ísť naopak - v atmosfére retro ultra-moderné lustre nie sú veľmi vhodné.

Symbol prosperity, milý mnohí Rusi v Sovietskych časoch krištáľový luster je vhodný pre historické inter'interiéry v Ríši štýl, Baroková, klasická a Viktoriánskej štýly. Môžete sa rozhodnúť, zaviesť ju do sparťanské inter'Rami moderný minimalizmus, zneškodniť prísne prostredie. Ale musíte mať zmysel pre humor a priateľstvo s talentovaných návrhárov. Inak budete musieť byť obmedzené lampy jasné geometrické tvary, biele matné sklo, oceľ alebo drevo.

Ak ste sa rozhodli vyzdobiť svoju izbu v obleku z brnenie, potom by ste mali začať s lustre v štýle hradu. V modernizovaná verzia tejto ocele kruhy na silnejšie reťazovej zásuviek pod lampou, napodobňovanie sviečky v o'negatívne "svietniky". V blízkosti pôvodnej opcie, - kovaného železa luster v Gotickom štýle s tmavá patina kovu. Tieto kované lustre v XIII storočí v vyhne Katalánska. Španielski majstri vytvorili svetlo-výstavba twisted železné tyče, zdobené na všetky ťažké púčiky a otvoriť kované kvety. Hodný nasledovania tento štýl sa robí v našej dobe.

Kované, ale menej pompézny luster v country štýle bude presunutá z stredovekého hradu na útulný vidiecky dom. Táto úloha bude spravovať luster s svietidlá, ktoré napodobňujú petrolej lampy. Duševné možnosti v rovnakom štýle, luster s rag tieni prirodzené farby. Tento odtieň môže byť zábavné v klietke, a dokonca aj s obrázkami zvierat, napríklad kohút ako som rád, francúzskych poľnohospodárov. Pre stredne krajiny roztomilý verzia - luster v podobe pouličné lampy z tvarovaného skla v ráme, vyrobené z bronzu. Takáto lampa dáva slabé, slabé, blikanie odlesky. Najlepšie z nich sa v slávnej predmestí Venice, na ostrove Murano.

Luster-lucerna sám roztomilý malý vec, ktorá môže poskytnúť akékoľvek inter'jer rozprávkovú atmosféru. Milovníci excentrický inter''erov ponúkané luster v štýle banícke svietidla. Fanúšikovia z Východu bude rád, že svetlo-mnohouholník z bambusu a farebné sklenené gule ryžový papier alebo pevné mreže Japonský štvorcov. Samozrejme, v starostlivo zvážiť historické štýly svetlá irelevantné, ale vo všetkých ostatných moderných inter'kariéry, kde určite existuje prvok eclecticism, je vítaná. Mali by ste starostlivo vybrať farbu a textúru. Samozrejme, najlepšie miesto pre takéto svetlá - inter'kariéru v Orientálny štýl. Mali by sme tiež spomenúť arabský štýl. Tu krásne medené šesťhranné lampa na jemné reťazec, na konci kužele na spodnej a hornej a maľovaných vzorov, prináša spomienky z rozprávky krásu Scheherazade.

Úplný opak Východ - cool high-tech preferuje lustre jasné línie z pochrómovanej kovu a plastu s halogénové žiarovky. Tieto lustre nikdy skamarátiť s inými inter'Rami. Break the ice high-tech, nie pád z módy, môžete luster z mnohých malých žiaroviek kapacity ako hviezdičky zhromaždené pod strop, na tenké zakrivenými drôty. A pepper sa bude dať luster-imitácia priemyselné svietidlá.

Tajomstvo červených tienidlo

Populárne dnes moderné rozmanité ako jej lustre. Svetlé zástupca - Tiffany luster. V roku 1895, Americký návrhár Louis Comfort Tiffany hid žiarovky farebné lampshades vyrobené z vitráže s obrázkami rastlín a hmyzu. V čele rám skla, lepené živice. Dnes nasledovníci Tiffany po celom svete. V návrhu moderné lampy používať a originálne náčrty začiatku storočia a moderné obrazy v tomto štýle, a namiesto drahého bronz a nebezpečné viesť uplatňovať zliatiny plastu a kovu, podobné patinated bronz.

Avšak, lustre, Tiffany sa bude dať pikantnosť nie len moderné steny, a iné tam, kde je dobré stromy'Jan liečby, a to najmä tam, kde nie sú dostatočne farby. Ale svetlo môže spôsobiť problémy. Tento luster je stále viac dekorácie ako zdroj svetla. Ale to môže byť ľahko inštalované tam, kde je svetlo v podobe umiestnená na obvode škvrny s rheostat inklúzia.

V období, keď art Nouveau vyhlásil sám, s'objavil sa lustre s úzkymi kruhové alebo obdĺžnikové sklenených trubíc-prívesky, ako potoka vodopád. Tieto lustre zdobia okrem'kariéru v secesnom štýle dnes. V ich spoločnosti luster s odtiene vo forme otvorené alebo zatvorené puky kvetov matné alebo mierne tónované skla, korunovaný bronz strieľa ivy a voľne žijúcich hrozna. Frivolná inter'kuriérom v štýle lady boudoir vám radi hosť luster v kvet Florencii štýl. Kované bronz lampy ozdobené ako bronz kvety a listy, niekedy celý ovocné koše, ktoré sú fúkané z vitráže.

Bohémsky štýl inter'interiér v duchu pop-art, ktorý bol populárny v šesťdesiatych rokoch minulého storočia, sa úspešne vrátil v niektorých domoch. Pestrofarebné nábytok, plagáty Hollywoodskych hviezd, duplikát snímky z komiksu v takejto spoločnosti je ľahké prijať. Luster by mal byť bohaté farby plastu, Niklu alebo chrome. Farba interiéru'Yeri dôležité detaily, farby, lustre, je obzvlášť dôležité - to sa nastavuje tón, na osvetlenie miestnosti. Tu je dôležité nie len dizajn, ale aj psychologický prístup. Fanúšikovia červené odtiene by mali byť opatrní pri výbere farbu. Žiarivo červená farba, napriek tomu, že jeho afrodiziakálne účinky, ktoré môžu mobilizovať tvorivú energiu, ktorá môže ohroziť nervový systém až agresie. Ak tak ťažké odmietnuť veselé farby, je lepšie radšej orange luster. To šetrí od sezónnych a svetlo Blues, a dám optimizmus. Dokonca aj domáce konverzácie v oranžové svetlo sú jednoduchšie, pretože podporuje výmenu názorov.

Zelená, naopak, upokojuje nervy, odstraňuje únavu z očí a pomáha nadobudnúť nové vedomosti. Niet divu, zelené odtiene sú často nachádzajú vo verejných a domácej knižnice. Modrý odtieň pomáha sústrediť sa. Ale ak si nepreháňajte to s touto farbou, môžete upadnúť do zúfalstva, si absolútne k ničomu!

Elena A. Kuznecovová

Zdroj: PRO Nehnuteľnosti

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика