четверг, 28 ноября 2013 г.

Voda polotentsesushiteli. Model. Tipy pre výber

Iba opravy vykonané v kúpeľni, vyzerá to veľmi pekne, ale... Na stene visí uterák, ktorý kazí celý obraz jeho antediluvian názory.

Ak budete mať túžbu kúpiť nový uterák, je lepšie robiť to v špeciálnom obchode a vybrať modely, ktoré produkujú známe v tejto oblasti firmy. Inštalovať takéto zariadenie môže len inštalatér.

Ale skôr, než ísť do obchodu, by ste mali byť oboznámení s týmito informáciami. Ak si kúpite inštalatér, ktorý nejako stand'spojené s dodávkou vody potrebujete vedieť: tlak na prívod vody do domácnosti, a na to, čo tlaku vypočíta zakúpené zariadenia.

GOST-rúr a tvaroviek by mal fungovať normálne na 6 atmosférický tlak, ale tiež aby vydržali tlak testovanie až do 10 ATM. Ale ako obvykle, v Rusku je možné len teoreticky. V skutočnosti, na obrázku sa môže značne líšiť v závislosti na tom, kde žijete, od podlahy atď., Ale bez znalosti túto hodnotu, to je nemožné správne vybrať radiátor na uteráky. Lepšie, keď si kúpite vyberte modely, ktoré sú určené pre tlak, mierne presahuje pracovný tlak v potrubí.

Modely uteráky

Väčšina lacných domácich uterák na vlasy pracujú tlak, pri check - arm. Tlak je veľmi veľký, čo je dobré, len nebude kolaps. Tieto zariadenia sú prvky, s'jednoty v 1 palec a tri štvrtiny palca, tak si prístup do systému pitnej vody a inštalácie problémy nebudú. Sú dve možnosti: v tvare U a l-tvaru. Farebné riešenia - chrome.

Nie je to tak dávno s'objavil uterák s forme - "rebrík". Sú vyrábané v Tver. Priečne nosníky môžu byť vypuklé alebo priame. Tam sú M-tvarované model s možnosťou vrátiť. Tieto zariadenia majú prevádzkový tlak 15 bar., Test - 22, 5 ATM. Vyrobené z bezšvíkových oceľových rúr proti korózii a pokrytý plastom. Zariadenie je dostupné v jednej farbe - biela. Model "rebrík" sa koná v dvoch veľkostiach. Prívodné - Tricorn.

Dizajn-radiátory "rebrík" vyrába Moskva spoločnosti, ale len na vyžiadanie. Sú vyrobené z mosadze bezšvíkové rúry s hrúbkou steny 4 mm V hornej časti rúry má povrchová úprava chróm-Nikel.

Veľkosť a počet kusov, v závislosti na vašom želanie.

V Rusku dopyt fínsky uteráky. Ponuku prístrojov s rôznou forma: tvare U, S-tvarované a M-tvarované. Všetky uteráky vyrobené vo Fínsku majú s'spojovacie prvky v priemere tri štvrtiny palca. Pracovný tlak až do ITM. K dispozícii v dvoch farbách - bielej a chrome.

Stále môžete nájsť na uteráky z Talianska. Spojovacie prvky sú rovnakej veľkosti ako v domácich - palcový a 3/4. Má neobyčajnú podobu - písmeno "M", ktoré leží na jednej strane a zaoblené konce. Dĺžka slučky na každej uterák železničnej môžu byť rôzne. Číslo slučky nie je nevyhnutne'2, možno aj viac. Všetky zariadenia môžu byť otočený o uhol 180 stupňov. S'jednota je nainštalovaný "žliaz", čím je dosiahnuté tesnosti s'jednoty. Len pri prevádzke je potrebné pam'nezabudnite, že tieto zariadenia sa môže vydržať hmotnosti do 5 kg. Pracovný tlak od rôznych výrobcov, od 6 do 17 BANKOMAT. Môže byť namaľované vo farbách biela, zlatá a chrome, a prípadne kombinácia oboch.

Pomerne dobre známe, na ruský trh, uteráky z Nemecka. Modely sú k dispozícii v "rebríčku", ktoré sú nasledovné: vodorovné kruhové rúrky, ktoré sú umiestnené medzi vertikálne pravouhlé rúry. V hornej časti rebríka je Planckova, ktoré sú háčiky na šaty. Kvety a tovar veľa - asi 10 kusov. Vykonáva uteráky mosadzné rúrky s hradbami 1, 5 mm Len jedným, ale... Takéto zariadenia môžu byť prevádzkované na tlak vody až 4 ATM.

A teraz poďme zoznam, čo potrebujete pam'nezabudnite ísť do obchodu pre nový uterák.

  • Požiadať o cestovný pas na produkt a zoznámiť sa s ním. Poznámka záručnej doby musí byť nie menej ako jeden rok.
  • Pozrime sa, aký materiál bol použitý na výrobu uterák. Pre domácich najlepšie z nehrdzavejúcej ocele, a pre zahraničné modely - pochrómovanej mosadze.
  • S'utochnite, práce a tlak na testovanie tlaku môže vydržať vybraných modelov. Porovnajte tento údaj sa s tlakom vo vode váš byt. A ak sa chystáte kúpiť zariadenie pre vidiecky dom, potom fit model.
  • Ak máte pochybnosti, vyberte si model, ktorý vydrží vyššie prevádzkové tlaky. Povinné'uistite sa, opýtajte sa, či negatívne recenzie o model.
  • Skontrolujte trubica prístroja. Rúra môže byť materiál na zošívanie alebo Zelenograd. Na šijacie je jednoduché oznámenie šev, ktorý môže rozptýliť.
  • S'utochnite, čo pokrytie je na uterák rack. Chrome Vkladu bezpečnejšie smaltované. Hoci enameling tým, polymerizácia tiež dobrá voľba.
  • Spätný ventil pre zostup z vody. Je potrebné, aby sa odstránil vzduch zo systému a naplňte ho vodou. Ak nie je vykonať také činnosti, voda nesmie byť schopný obehu, a tak prístroj nebude plniť svoje funkcie.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика