суббота, 30 ноября 2013 г.

Výroba schodov, kovové schody, zábradlia, nerez, nerezová oceľ, nerezová oceľ, kovové zábradlia, točité schodisko, hliníkové zábradlie, zábradlie pre schody, montáž plotov, zábradlí.

Naša práca
  • Na prívesy prívesy
  • Blok modules
  • Hangároch, sklady
  • Garáže
  • Umývanie
  • Ploty
  • Balkóny
  • Schody, zábradlia
  • Clony proti oslneniu, prístrešky
  • Mreže na Okná
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Schody, zábradlia

Schody, zábradlia

Jeden z smeroch našej činnosti - výroby zábradlia, schodištia (hliníkové zábradlia, nerezové zábradlia a zábradlie pre stromy'drevené schody, kovové schody); dizajn a výroba pôvodné stromy'drevené schody, a skrutku a v kombinácii rebríky pre každý vkus; výrobky z nehrdzavejúcej ocele ( pôvodného zábradlia a schody High-Tech štýl). Schody, zábradlie z ušľachtilej ocele, nehrdzavejúcej ocele

     V moderných dizajn inter'vnútorné čoraz viac používajú kovové schody, zábradlia a rôzne oplotenie z kovu. Krásu, silu a eleganciu letu stavby z kovov môže dať vnútorný vzhľad všetkých inštitúcií osobitný štýl na rozdiel od iných, rozlišuje tejto inštitúcie, ktorá svedčí o vysokej umeleckej chuť vlastníkov priestorov. Nehovoriac čisto praktická hodnota kovové schodisko, zábradlie, môže vytvoriť pocit bezpečia pri stúpaní po schodoch.

Naša spoločnosť má viac ako 5 rokov sa zaoberá výrobou, predajom a montáž schodiskových zábradlí rôzne zložité, konfigurácia a dizajn. V našom sortimente existuje množstvo štandardných ponuky pre úrad a jednotlivé zariadenia, ktoré v sebe spája krásu leštené kovové zábradlie a elegantné konzervativizmus stromy'drevených schodoch, alebo hliníkové zábradlia a schody z prírodného kameňa. Budeme tiež vykonávať inštalácia vlastné schodiskové konštrukcie, bude vytvárať také individuálne objednávky a v rôznych úpravách, používajúce organické sklo, vrstvené sklo a ďalšie materiály a konštrukčné riešenia.

V poslednom desaťročí získala veľkú popularitu zábradlia-nerezová oceľ, a hliníkových zábradlí. Vyrobené z nerezovej ocele a zábradlí z nerezovej ocele, majú vysokú odolnosť voči korózii a vplyvom rôznych chemických prostredia, ako napríklad dezinfekčné prostriedky v nemocniciach. A akýsi kovový lesk také zábradlia bude poskytovať okrem'interiér každej inštitúcii, stručne finálny vzhľad. Zvláštnosťou našej montáž zábradlia, že všetky schodiskové konštrukcie sú montované bez zváracích švov, typ designer. Hotové nerezové zábradlia majú krásny vzhľad, silné a odolné, nevyžaduje pre špeciálnu liečbu, ako aj ďalšie spracovanie.

Hliníkové zábradlia nie menej silné a odolné ako zábradlí z nerezovej ocele, pričom ich cena je oveľa nižšia. Ako zábradlie a zábradlie schodiska je možné objednať z potrubia rôznych priemerov, ktoré sa výrazne rozšíriť funkcie dizajnu v interiéri'interiéru miestnosti. A viac ako 400 druhov farieb bude vaša rebrík vzory presne tie farby, ktoré z miestnosti vo Všeobecnosti.

Typy rebríky:

Schody, zábradlie z ušľachtilej ocele, nehrdzavejúcej ocele

V závislosti od veľkosti budovy, plánovanie jednotlivých oblastiach a od ich určenia schody sú jedno-, dvoj-alebo multimid-letu (Marec nazýva súvislý rad krokov). Schody môžu byť rozdelené do priame a rotačné.

Prvý je veľmi jednoduchý. Sú jednoduché na výrobu, trvanlivé a ľahko sa používa. Avšak, ak rýchlosť je viac ako desať, Marec rozdelená do dvoch častí, stredne priestor. Toto je odbočka schodisko. Niekedy, aby sa ušetrilo miesto, vstupná nahradiť winder schody, vnútorné hrany, ktoré sú už mimo. Výhodou schodov pred zapnutím rovno je, že keď sa jedna a tá istá výška kroky zastávajú menšie plochy. Takéto kroky sú obvykle inštalované pozdĺž dvoch stien. Bohužiaľ, tieto kroky nie sú bezpečné pre starších ľudí a deti. Okrem toho, že je nepohodlné nosenie nábytok a iné veľké predmety.

Otočením schody sú rôznych druhov. Zakrivené schodisko sú vyrobené z povinné'povinné šírka úzky koniec nie menej ako 10 pozri poznámku, že na schodoch winder schody nohu necíti dostatočnú podporu, takže sú menej často používajú. Schody vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, zakrivená, ekonomické a zvýraznené monumentálne.

Sústruženie schodisko zdieľať na štvrťroku-turn, greenyellow a kruhové (skrutky). Uhol rotácie štvrť-zase schodisko je 90 stupňov (zvyčajne sa inštaluje spolu dve priľahlé steny), greenyellow - 180 stupňov koláč - 360 °

Kruhové schodisko tam sú spravidla, špirály, ale dostatočne veľké na to, priestor použitý kruhový schody s rovnou lety, teda nie je potrebné inštalovať ďalšie dve pristátia.

Schody, skladajúci sa z nejakého winder behúne, tzv. špirála. Často sú vyrobené z kovu alebo dreva. Hoci točité schody z nerezovej ocele takmer žiadny priestor, ktoré sú veľmi nepríjemné použiť, takže ich použitie zriedka jednoduché. Často zohrávajú vedľajšiu úlohu (cez hlavné schodisko).

S malý otvor v interfloor prekrývajúce sa najviac praktických točité schody s Centrálny stojan, ktorých výroba má už vyvinuté mnohé firmy. Vyrábajú sa vo forme súprava dielov, vrátane Centrálna tyč namontované ložisková príruba a 12 krokov, ktoré sú pripojené k terminálu. Vonkajšieho okraja po schodoch podporu ozubnice, že s'spája točité zábradlia. Cesta končí, detské Ihrisko a plot, Centrálna tyč - dekoratívny top. Takéto nerezový rebrík pohodlná a jednoduchá montáž, majú estetický vzhľad, trezor v prevádzke. Môžu byť uvedené v katalógu alebo zakúpené v obchodnej sieti.

Materiály na výrobu schodov

V low-rise konštrukcie vnútorného schodiska do obytnej časti sú vyrobené z dreva alebo kovu. Drevo je ľahko pracovať doma, že správne používanie farieb a lakov materiálov dáva ďalšie dekoratívne efekt. Stromy'drevené schody zvyčajne vyrobené z ihličnatého, ale najkrajšie na štruktúru, silné a odolné - z dubových dosiek. Avšak, tento materiál je drahá a komplikovaná liečba (najmä manuálne).

Podkrovné schody rozmanitosť druhov a konfigurácie umožňujú riešiť problém pohodlné a komfortné nárast z jednej úrovne do druhej, najmä v stiesnené podmienky, keď stacionárna inštalácia schodiskové konštrukcie, je nemožné, pretože malé rozmery strop otvorenie. Maximálne zaťaženie na pódiu pre všetky typy schodísk - 150 kg Dlhodobé skúsenosti vyplynula štandardné rozmery výška od podlahy až po strop a strop rozmery otvoru, uhol Marca (64-68 stupňov), podlahy hrúbky. Základom konštrukcie je založený na princípe, pohodlné a bezpečné zdvíhanie (zostup), jednoduché použitie. Počas prevádzky podkrovné schody nevyžadujú ďalšie úpravy. V prípade, keď strop otvorenie nemožné, aby sa zmestili je štandardná veľkosť, podkrovné schody môžu byť vyrobené podľa jednotlivých veľkostí, ktoré pochádza z konštruktívne funkcie zvolený typ.

Podkrovné schody sú dodávané nevyfarbené. To dáva možnosť maľovať schody farba rozhodnutia priestor, v ktorom je nainštalovaný.

Prakticky pre každý typ poklop kryt je vybavený ohrievača, a pre veľmi chladných oblastiach, - zosilnenou izoláciou. Na objednávku môže byť podkrovné schody s napr. spp a slnko strechy, zábradlia. Zábradlie pre Marca dodať na žiadosť zákazníka. Pre dosky veľká hrúbka okno strešné okno môže byť na zákazku podľa jednotlivých veľkostí. Pohodlný prístup k druhej úrovni s výškou boxy presahujúcou 30 cm, je inštalovať ďalšie kroky. Vyvinuté podkrovné schody do výstupu na ploché strechy (s galvanizovaných kryt poklop a ďalšie blokovacie zariadenie), a pre vertikálne otvory.

     Smeroch našej činnosti:

  • schodisko na kovový rám s dokončovacie fázach sklo, kameň, drevo,
  • zábradlia, ploty, clony a zábradlí z nerezovej ocele a čierne kovové
  • neštandardné kovov z nehrdzavejúcej ocele a metalware black metal.

Naša práca zahŕňa:

  • chov zámerov na o'predmet;
  • vývoj projektu schodištia, zábradlia alebo prekážok;
  • výroba častí a súčastí;
  • prepravu;
  • montáž zábradlia a zábradlia;
  • záruka.

Schody, zábradlia, kovové, hliníkové, z nehrdzavejúcej ocele

Stiahnuť cenník pre výrobu zábradlia, schody z talianska nehrdzavejúcej ocele. ( archív zip )

Stiahnuť cenník pre výrobu hliníkových zábradlí.

Ak chcete zobraziť podrobné informácie o hliníkové zábradlia tu


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика