пятница, 29 ноября 2013 г.

Problém, s ktorým sa kanalizačných rúr v krajine dom. 2010-08-26 14:39:44

Výstavby a rekonštrukcie.

Problém, s ktorým sa kanalizačných rúr v krajine dom.
2010-08-26 14:39:44

Na rozdiel od Ukrajincov, kde v móde štandardných bytových domov, Západné občania majú tendenciu sa pohybovať z miest, na vidieku chaty, kde majú majitelia seba a svoj dom. Skutočne, ubytovanie v chatách majú rad výhod: veľké oblasti bývania priestor, prítomnosť záhradou v lokalite vedľa haly, merané život.
Položené vo výkope kanalizácie, potrubia
Ukrajina, súkromné krajiny domy dostupných jednotiek. Avšak pohoršenie nie je cena pozemku a výstavba vlastnej budovy - často ceny civilizácie je podobné ceny pre malé byty. Okrem stavbu chaty musí vybaviť ju, vytvoriť pohodu. Ale najväčší problém je popredným komunikácie na váš dom.
Jedným z hlavných, ak nie je hlavným problémom pre krajinu domy, kladenie kanalizačných potrubí. Obzvlášť ťažká situácia pre tých vlastníkov, ktorých domy sú na veľkú vzdialenosť od okolitých krajín. Ako je takmer vždy vysoké náklady a dĺžky rúry, ktorým Centrálnu kanalizáciu. Avšak, vďaka moderné high-tech systémy Autonómnych Kanalizácia všetky tieto problémy sa možno vyhnúť.
Autonómne sanitácie pre vidiecka chalupa má viacero odlišností od podobné systémy vytvorené na prímestskej oblasti. V krajine chaty ľudia žijú celý rok, a jedna sprcha, jedna wc a práčkou, že nie vždy majú. Kanalizačný systém v dome, musí zbierať odpadových vôd s vaňou, šatne, všetky umývadlá, práčky, a ak je to potrebné, a umývačka riadu. Avšak, výber nezávislého odvod vody pre krajinu dom by mal byť riadený okrem týchto charakteristík a mnoho iných.
na naplnenie potrubia

Veľmi dôležitým kritériom pri výbere Samostatný kanalizačný systém je stupeň hĺbkové čistenie spadajú do kanalizácie. Napríklad, v žumpy tento stupeň je prítomný, a zvážiť túto možnosť ako Samostatný kanalizačný systém nie je potrebné. Hlavnými konkurentmi na trhu kanalizácií pre krajiny domy v okamihu, keď je fekálneho a prevzdušňovanie stanice. Ak sa však žumpy je vyvinutý v dvadsiateho storočia, prevzdušňovanie s'objavila pomerne nedávno - v dvadsiatom prvom.

Princíp fungovania fekálneho je toto: na rozdiel od prevzdušňovanie stanice on nie čistiť vodu, filtre a to podľa princípu prirodzenej vlastnosti pôdy. Výstup je o 50%úroveň čistenia: half-lúpané prúdy vody prichádzajú priamo do pôdy, tentoraz pod domom sa nie je veľmi úrodná a priaznivými pre život rastlín v pôde. Filtrovať isté fekálneho zrážok je uložený na princípe žumpy: budú umiestnené v špeciálne navrhnutý tak, skladovacie nádrže až do tej doby, pokiaľ nie sú zlikvidované spôsobené hostitelia plumbery. Výhody fekálneho je pri nízkych nákladoch a energetickej nezávislosti.
Na vykonávanie sanitácie v dome

Pracovný proces prevzdušňovanie stanice iné ako podobný proces fekálneho. Tu je čistenie vody. Podporuje kontinuálne prúdenie vzduchu anaeróbne baktérie odstrániť obsiahnuté v odpadovej vody škodlivé látky. Vyjde na čistenie vody, ktoré je 98%! Ďalšou výhodou cez žumpy, je, že v prevzdušňovanie stanice po vyčistení aj nezanecháva žiadne škodlivé látky, ale namiesto toho sa hromadia bahna, ktoré je možné použiť ako hnojivo, alebo môže byť ľahko odstránené, pretože už žiadny nepríjemný zápach.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика