суббота, 30 ноября 2013 г.

Kde lepšie spať

Výber osvetlenia pre väčšinu tiché izby, a určí, ako sa "psychologicky"

Vlastné svetlo


1. Horné svetlo. Je potrebné najprv na jeseň a v zime, keď je nedostatok slnka.


2. Dekoratívne svetlo. Doslova pracovné osvetlenie v spálni nie je potrebné: aj keď si čítam v noci, leží v náručí kniha je súčasťou rituálu "spanie". Nie je potrebné používať dielo lampy.


Vhodné lampy (či môže byť umiestnená v blízkosti postele), lampy (ak usgov'I zálohované na stene v rohu). Teraz rozšírené ľudia myslia o osvetlenie v štádiu opráv a pomocou zabudovaného osvetlenia.


Tip: kúpte si spálni lampa s stmievač - stmievač osvetlenia. Môže to slúžiť ako "maják", pre tých, ktorí chcú čítať, a nočného.


"Červená" ľudia potrebujú predĺžený spálne, "blue" - kolo.


Majú návrhári tento trik: využívajú teórie Luscher. Tento vedec rozdelili ľudí do 4 hlavných farieb - typ správania.


Výzdoba domu často produkuje aký je váš postoj. Naopak, vedel si, že je jednoduchšie správne vybrať dokončiť.


1. Máte pokoj a istotu? Funkcie Blue typu. Je dôležité, aby ste sa cítili ako doma v bezpečí a chránené. Vhodné jaskyne izba: so zaoblenými stenami, výklenky, kde môžete ísť do dôchodku. Dobrý spať v miestnosti, curtained s hrúbkou záclony.


Modrá radšej zdobia svoje domy v hnedé tóny, pomocou prírodné drevo a textil. Majú radi materiálov a vecí, optické prenášať m'kvality.


2. Aktívne osoby uvedenej Červená typu. Má rád dlhé miestnosti. Cíti pohodlne v dlhej miestnosti v byte s dlhými chodbami. Radšej kožený nábytok.


3. Perzistentné, ale ustráchaný človek je Zelená typu. Naozaj ako on obdĺžnikovej miestnosti. Pohodlné s vysokými stropmi, čo vám umožní byť ich vlastnej dôležitosti a dôstojnosti. Miluje konečná úprava kameňa, mramoru. Aj tento typ ohromený a kovu, dverí, obklady a povrchových úprav.

4. Spoločenský, sympatický muž je Žltá typu. Tie sú viac vhodné pre široký, námestie miestnosti. Ako okno "od steny k stene." Máte radi všetky priehľadné a lesklé. Ľudia, stand'spojené s týmto typom správania, design jeho byte prednosť zrkadlá a použitie kovov ako chróm a striebra.


Dôležité!


Nemali by ste to robiť na stropné osvetlenie, ktoré je príliš jasný - 100-wattová žiarovka môže byť veľmi nepríjemné. Ak ste si lampu v dvoch 60-wattové žiarovky, je dôležité, aby stropu, alebo smerované svetlo, alebo rozptýliť.


Dobre, ak sa lampa je studené tóny: svetlo modrá, modrá. Odkazujúce do spálne, hlavné funkcie, ktoré dávajú majitelia relaxovať a odpočinúť si. A aj keď ste mladý pár, pam'nezabudnite, že ciele svetlé horné svetlo priťahuje každý váš nedostatok!

Nepoužívajte v žiarivky žiarivky. Ak to tak sa stalo, že spálni, v kombinácii s Skriňa (v ktorej je len biele, upraví do práce odtieň), je potrebné uvažovať nad tým, ako chrániť ho pred spaním. To môže byť opona, záves na stenu.

Alexander KUCHUK

Zdroj: "komsomolskaja Pravda"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика