четверг, 28 ноября 2013 г.

Podpora Nadácie.

Podklad - záväzné proces, pred výstavbou domu. Ako to bude realizovať, závisí od toho sa vyplní do formulára alebo priamo v teréne. Pretože všetko závisí od pôdy. V úzkom výkopu bude zlé tuhnutia betónu, ak je pôda slabo spevnená.
Sú dva spôsoby, ako vykonať zálohovanie Nadácie:
1. Plný odňatia pôdy na stránkach future Foundation (kopat jamu). Táto metóda je vhodná pre dobre zhutnená pôda.
Hĺbenie je veľmi práce-intenzívny proces, preto je lepšie najať bagre. Pre neho táto práca bude trvať 2-3 hodiny. Možno aj viac, závisí od typu pôdy. Posledných 10-15 pozri vykopávky prednostne byť vykonané ručne, pomocou lopaty. Bolo by to presnejšie. Potom môžete začať liatie betónu do výkopu, zmiešané s príslušenstvom a veľkým kameňom.
2. Deštrukcia pôdy v miestach referenčných bodov.
To je rýchlejšie, jednoduchšie a menej nákladné. Musíte kopať dieru v miestach, kde bude referenčný bod. Potom naplňte ich s konkrétnymi.

Lopatu alebo bager?
Kopať zákopy pre Nadáciu pomocou mechanické - prenájom bager, rýpadlo-buldozér, bager-nakladač. Alebo manuálne, pomocou lopaty a tipy.
Mechanické výkopové vyzerať atraktívnejšie. Pretože v krátkodobom horizonte bude vykonávať všetky práce súvisiace s výkopov alebo výkopov pre Základy. V krátkom čase, pozemok tranže, ktoré môžu byť vložené a odstránené. Nie sú žiadne problémy s veľké kamene.
Najlepší spôsob, ako držať, keď nie sú žiadne ploty (plot), uľahčuje manévrovanie ťažké stroje.
Výkop výkop alebo jamy s rýľ, vyžaduje účasť viacerých osôb. Trvá dva až štyri dni. Všetky pozemky je vytrhnuté o pomoc fašírky. Niekedy, cena kopať ručne presahuje mechanické práce,.
Poznámka. Ak hĺbka výkopu na niektorých miestach sa ukázalo byť viac ako úroveň budúcnosť Nadácie, je potrebné vyplniť slabé betónových zmesí.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика