четверг, 28 ноября 2013 г.

Bodové osvetlenie, na, false stropy a ich klasifikácia. Výhody a nevýhody žiarovky

Pri vykonávaní opráv, skôr nikto naozaj myslel, že o tom, ako to bude vybavená osvetlením. Výber bol len v výberu vhodných lustre, ktoré pozostávalo z lampy a lampshades. Strop bol rozdelený neskôr boli nahradené novými, a bol luster funguje normálne. V zásade nič neobvyklé. Avšak, svet nie je v pokoji, a teraz každý dom môžete vidieť nie len elegantné lustre, ale hviezdne nebo na strop, ktorý môže vyplniť priestor so svetlom v tme. Nie je to tak dávno, tento strop bol považovaný za luxus, ale pre tých, pre ktorých bol mimo dosahu, to nie je len stropu, a miesto, kde chodil big foot of engineering myslenia a aby to ťažké. Ale teraz si možno len ťažko nájsť človeka, ktorý úprimne verí, že. Všetky veci v bode stropné svetlá.

Inštalácia zariadenia nie je náročná úloha v súčasnosti, môžete sa obrátiť na firmy, ktoré vám pomôžu usporiadať cez hlavu na váš dom, hviezdne nebo. Okrem toho tieto spoločnosti, ako pravidlo, robia inštalácia napínacích podhľadov. Treba tiež poznamenať, že klientov o túto službu pomerne veľa, takže inštalácia bude musieť stáť v rade. Ale počas tejto doby môžete vykonať príslušný výber stropné svetlá. Tak, poďme sa porozprávať o tom, ako si vybrať hodnotu.

Začnime s tým, že pozastavené reflektory môžu byť dvoch typov. Toto otáčanie a non-model. Sústruženie dať príležitosť priamy tok svetla v smere, ktorý by ste chceli. Ich mobilita je vzhľadom k tomu, že horná časť ventilu, ktorý má lampa môže otočiť. Non-lampy, respektíve, nie je možné otáčať, ako pevne upevnené na strop.

Moderný trh ponúka reflektory, ktoré majú krajinu výrobcu Taliansko, Anglicko, Nemecko a Španielsko. Lampy z týchto výrobcov sú pripravení ponúknuť spotrebiteľovi použitie a bežné halogénové žiarovky. Okrem toho, dovezené lampy prezentované v širokom rozsahu, ktorý umožňuje výber. Lampy domáca výroba, nie sú vždy dokáže prekvapiť rôzne autor myšlienky, a pre nich sa môžete používajte iba halogénové lampy.

Nie veľa ľudí vie o túto funkciu lampy, ako miera ochrany. Je pam'na pamäti, že nie všetky lampy môže byť inštalovaný v kúpeľni sa o to, a bude informovať presne na mieru ochrany. Mal by byť na obale.

Takže, čo má na mysli. Prvý list, ktorý ukazuje charakteristické pre ochranu proti prieniku pevných častíc.

  • 1 - veľkosť 50 mm;
  • 2 - veľkosť 12 mm;
  • 3 - veľkosť 2,5 mm;
  • 4 - vo veľkosti od 1 mm;
  • 5 - prach ochrany;
  • 6 - úplnú ochranu pred prachom;
  • 0 - bez ochrany.

Druhý list ukazuje charakteristické pre ochranu pred vlhkosťou.

  • 1 - z zvisle padajúce kvapky;
  • 2 - z kvapky vody padajúce v uhle 15 stupňov;
  • 3 - naklonené od pádu sprej, uhol 60 stupňov;
  • 4 - spreje;
  • 5 - proti striekajúcej vode;
  • 6 - od silný tryskami;
  • 7 - z dočasné ponorenie do vody;
  • 8 - z dlhotrvajúcom ponorení do vody;
  • 0 - bez ochrany.

Napríklad, ak package sa zobrazí IP54, čo znamená, že lampa je plne chránený proti prachu a striekajúcej vode. Inými slovami, je možné použiť v kúpeľni.

Ako už bolo spomenuté vyššie, bodové osvetlenie, na, false stropy sú rozdelené do lampy pod žiarovky a pod halogénové žiarovky. Prvý rozdiel je, halogénové svetlá, ako sú nazývané jednoduchým jazykom, sú menšie.

Lampy, ktoré sú navrhnuté na prácu s žiarovky je tu jednu nevýhodu. Príslušenstvo lampy, ktoré v budúcnosti budú ukryté v strope, má dĺžku od 8 do 12 pozri Napr. byť pripravený, že strop na veľkosť dole. Avšak v porovnaní s halogénové žiarovky, žiarovky, ak ste vyhorenia, ak chcete zmeniť oveľa jednoduchšie. Len toľko, aby vypnite a naskrutkovať novú. A pri výmene halogénové svetlá, budete musieť odstrániť poistný krúžok, potom vymeňte starú žiarovku za novú.

Ak na porovnanie jasu svetla, halogénové žiarovky nepochybne vyhrať tento boj. Na rovnakej kapacity, ona je schopný Žiariť jasnejšie vzhľadom na skutočnosť, že vo vnútri žiarovky je zmes inertného plynu a bez halogénov.

Keď žiarovka je vybrané, budete si musieť vybrať transformátora. Ako pravidlo, to môže byť zakúpený v rovnakej spoločnosti, ktoré ponúkajú a svietidlá. S cieľom určiť, aké vhodné transformátor, musíte vynásobiť počet žiaroviek, na napájanie jedného. Tento výsledok a ukázať, ako silný musí byť transformátora. Drahšie transformátora, tak to bude vo väčšej veľkosti. Tento bod musí byť považované za povinné'byť istý, že inštalujete.

Pri výbere zariadenia, mnohí venovať pozornosť predovšetkým na jej príťažlivosti. Ale inak, bude sa stal súčasťou inter'jer.


Zameriame mal reprezentatívne a dokonale integrované inter'on, jeho telo pokryté leštené alebo satin brass, matný čierny alebo chróm a bronz. Tento povlak dáva lampy zvláštne čaro. Tradičné žiarovky vyrobené z mosadze, sklo alebo kov. Ak by ste chceli mať v byte lampy nezvyčajné farby, mali by ste byť pripravení na to, že jeho cena bude stúpať prudko.

Napokon, musíme poznamenať, že napriek skutočnosti, že špecialisti neodporúčame inštalovať reflektory vo veľkých izieb, väčšina občanov naopak cítil veľkú túžbu inštalovať svietidlá presne v obývacej izbe, s hĺbkou nie menej ako 25 kW. m A je to prirodzené, pretože všetky majú individuálny vkus a chcete vidieť svetla je vo veľkej miestnosti, najmä ako rôzne farby a vzory, napríklad vo forme jemného skla špirály, umožňuje zariadiť izbu, toto svetlo rozruch, keď.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика