среда, 30 июля 2014 г.

Žulové dlaždice ako jeden z najsľubnejších dokončovacie materiály modernity

Žulové dlaždice ako jeden z najsľubnejších dokončovacie materiály modernity


Žulové dlaždice ako jeden z najsľubnejších dokončovacie materiály modernity Na začiatku 90. rokov, dokončovacie materiály prijaté doplnenie svojich radov v podobe keramických žuly. Názov pochádza z talianskeho fráza gres porcellanato, ktoré doslova znamená Kam'drevené predmety z porcelánu. Keramické žula je jedinečný v tom, že jej zloženie je relatívna porcelán, spôsobom výroby, je pripísať keramické dlaždice jedného zapaľovacieho a vlastnosti a vzhľad je porovnateľné s prírodným kameňom. Keramické žula je rôznorodá a je charakterizovaný spôsob aplikácie, budeme stručne popíšte ich.

Ako urobiť keramické žula

Všetky dokončovacie materiály sa líšia v ich štruktúre. A keramické žula je rozdelený do unpolished (kartáčovaná), leštené, polupolirovannoy, trasy, štruktúrované, plne presklená. Lusterless nie je vystavené na ďalšie ošetrenie po streľbe v peci, má vysokú tvrdosť, ale nemá povrchu Lesk. Semi-leštené keramické žula má atraktívny lesklý povrch, ktorý sa získava pri spracovaní brúsnych materiálov. Jeho nevýhodou je zníženie opotrebenia a nevyhnutnosť spracovania povrchu špeciálne tmely pre extra ochranu. Vo výrobnom procese-vyrobené keramické žula použitie minerálnych solí, ktoré sa aplikujú na povrch dlaždice pred streľby. Materiál dostane charakteristické lesk, pri zachovaní ich vlastností.

Ak chcete získať štruktúrovaný žulové dlaždice, použite kučeravé formy. Jeho zvláštnosťou je vonkajšia podobnosť s textúru skaly alebo stromu. Pre vzdelávanie na záver jeden súvislý povrch, dlaždice sú rezané s diamantové rezačky okamžite po výstrele, tento proces sa nazýva opravu. Ak chcete vytvoriť imitácie mramoru, dreva a iných stavebných materiálov výroba glazúrované keramické žuly. Pred streľby doska je pokrytá špeciálnym smaltom glazúra'Yu.

Špeciálne kvality žulové dlaždice

Charakteristickým rysom keramické žula je nízka pórovitosť, a preto veľmi vysokú tvrdosť. Má vysokú mechanickú pevnosť v porovnaní s keramické dlaždice, a dokonca aj prírodný kameň. Výborná odolnosť proti opotrebeniu možno pripísať žulové dlaždice v skupine PEI V, ktoré je materiály, ktoré môžu byť používané v miestach s žiadne dopravné intenzity.

Všetky dokončovacie materiály majú svoje nevýhody a keramické žula je žiadna výnimka. On má veľmi vysokú nestabilitu, a jednoduchšie povedané, by sa ľahko'je. Počas prepravy a inštalácie by mali byť veľmi opatrní. Ale keď na prízemí je plne hotové a všetky žulové dlaždice položil, môžeme skontrolovať svoju silu. Nedostatok zvýšená nestabilita ľahko vykompenzovať iné cenné vlastnosti, ako sú: veľmi nízka absorpcia vody, dlhodobé zachovanie vzorov a farieb, odolnosť voči kyseliny a lúhy. Aj žula nehorí a je šetrná k životnému prostrediu.

Vonkajšie funkcie žula

Veľmi často vzhľad keramických žula podobá štruktúre prírodných kameňov, ako obvykle všetky žuly a mramoru a vzácnych prírodných bridlice. Možné imitácia antické alebo hrubo tesaným kameň, drevo, koža, tam je aj štruktúra spevnené lávy. Vďaka modernej technológii, žulové dlaždice môžu byť absolútne žiadne textúry a farby. Jednou z takýchto metód je naliehavá priamo v štruktúre keramické žula omrvinky z prírodného mramoru, žuly, keramické.

Okrem pozadí doska je vyrobená mnohé dekoratívne prvky. Tento zoznam zahŕňa všetky druhy obrubníky, garniže, soklové, rôzne diely na schody, pracovné dosky, ozdoby a pod., Rýchlo sa rozvíjajúca oblasť kučeravé rezanie laserom, ktorá vám umožní vytvoriť jedinečné dekoračné prvky.

Spôsoby aplikácie keramických žula

Keramické žula sa používa na riešenie vnútorných a vonkajších povrchov. Aplikácia závisí od typu dlažby. Treba poznamenať, že dlaždice s prírodným povrchom vhodný pre garáž alebo technická miestnosť, ale leštené keramické žula je lepšie používať doma. Vezmite prosím na vedomie, že mokré leštené keramické žula veľmi klzké, a to môže spôsobiť nebezpečenstvo pre ľudí, zatiaľ čo na druhej strane, on má nečistoty odpudivosť kvapalín a ľahko sa čistí. Pre externé stránky, chodníkov alebo rebríky najlepšie úľavu žulové obklady odolné voči mrazu, typické pre naše podnebie.

Ktorým keramické žula

Všetky dokončovacie materiály vyžadujú starostlivú prípravu pred použitím, a keramické žula je žiadna výnimka. Príprava základňu pre jej štýl je pomerne zložitá operácia. Osobitná pozornosť by sa mala venovať tuhosť base, lebo žula nestabilné. Povrch musí byť veľmi starostlivo pripravené, a lepidlo sa nanáša rovnomerne, bez vzduchových bublín. Obvyklé cementu riešenie nebude fungovať, pretože odolnosť keramických žula k vode a jej riešenia. Zvyčajne sa používajú dva-komponentné lepidlo na báze cementu. V prípade akýchkoľvek rozdielov teploty, odporúča sa použiť super elastické, pružné lepidlo. Odborníci na vedomie, že žulové dlaždice by nemali uzatvárať bez spojov. Tento stojan'je spojená s osadenými dlaždice pri zmene teploty.

S príchodom porcelánové dlaždice, dokončovacie materiály by mohli dosiahnuť novú úroveň aplikácie keramických dlaždíc. Široký sortiment, vysoká životnosť a spoľahlivosť, aby keramické žula lídrom na trhu dlaždice.

Žulové dlaždice Prejsť na: Keramické obklady a príslušenstvo Žulové dlaždice


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика