среда, 30 июля 2014 г.

Rafter strechy rafter systému strechy, rám strechy, montáž rafter systém, strešné konštrukcie

Naša práca
  • Tehlový dom-chata
  • Rám dom-chata
  • Stromy'kamenný dom-chata
  • Termodom
  • Fasády
  • V hornej časti domu
  • Oprava strechy
    M'strešné krytiny, ktoré
    Rafter strechy
    Manzardovou strechou
  • Opravy bytov, kancelárií
  • Interiérový dizajn'szz
  • Electromontazh
  • Priemyselné podlahy
  • Majetku
  • Ceny pre prácu
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Rafter strechy

Strešný systém, rafter strechy.

Strecha domu je dopravca, ktorý prijíma všetky vonkajšie zaťaženie (hmotnosť strechy a súkromné prvky), správy zaťaženia z prepravky s leží na jej strešnej krytiny na ich steny doma a internej podpory. Okrem podpory a estetických funkcií strechy je unikátny dizajn, oddeľovanie podkroví z vonkajšieho prostredia. Hlavné ložisko prvky strechy sú: mauerlat, rámovanie a opláštenie. Okrem toho, konštrukcia strechy, tam sú ďalšie spojovacie materiály (skrutky, vzpery, vzpery, vzpery, a pod.).

Stabilitu a odolnosť strechy závisí úplne na jeho podpornej konštrukcie - strešný systém. Krokvami je základným ložisko časť strešnej konštrukcie. Sú navrhnuté tak, aby vydržali nielen hmotnosť strechy, ale tlak snehu a vetra. Preto rafter systém, vypočítaná na základe typu strešnej krytiny, ako aj normálne miestne vietor a sneh, hĺbka. Rafter strechy rafter systému strechy, rám strechy, montáž rafter systém, strešné konštrukcie

Ak chcete získať pevný rám krovy sú upevnené k sebe, a že strecha nie je narušená vietor, rám pevne stáť'spojené s box doma. Najčastejšie pri konštrukcia z krajiny domov použitie stromy'dreveného strešného systému. Sú ľahké, ľahko sa inštaluje. Stromy'drevený krov môže "fit" v mieste, ktoré je skrátiť ptest, zvýšiť, ktoré môžu byť v dôsledku chýb pri konštrukcii stien. Ak chcete vykonať tieto akcie s kovovou krokvami dosť ťažké, a s ţelezobetónových konštrukcií nie je nemožné. To je dôvod, prečo betónu a kovu - napriek tomu, že sú odolnejšie a pevnejšie ako drevo sa používa iba pri budovaní veľkých Kam'drevo, tehla alebo betón budovách s ťažkými strechy zložité štruktúry. Okrem ležal na streche, betónových alebo kovových viac, ako strom.

Pre montáž stropných systémov, sú aj ďalšie prvky - klince, skrutky, skrutky, svorky, svorky. Používajú sa tiež na posilnenie výkon systému strechy. Stojan'prepojených častí strechy forme rafter farmy, na základe jednej alebo viac trojuholníkov, ako väčšina pevné geometrického útvaru.

Pri výbere materiálu na výrobu krovy, za architektonické a konštrukčné vlastnosti daného projektu.

Stromy'Yana strešný systémmusí byť tiež oheň a antiseptické účinky liečby. Lepšie a kvalitatívne vykonáva tieto operácie, dlhšie bude slúžiť rafter systém vášho domova. Nebude mať chyby, a to smrdí, je pokrytá plesne.

Ložisko časť strechy domu je systém krokvami (krokvy). Krokvami sú základom podporu časť strešnej konštrukcie. Krokvy sú namontované na uhol zodpovedajúci uhol sklonu strechy. Cez sliznice mauerlata (pozdĺžny nosník), montáž na stenu pre vyrovnávanie zaťaženia, krokvy spodnej končí spoliehať na vonkajšie steny. Horné konce krokvy sú založené na podcorkove dreva alebo stredne beží, prešiel stojanov zaťaženia na nosné steny. Krokvy sú každú 0, 8-2, 0 m (interval závisí na kríži krov, krytina a ďalšie podmienky). Sú navrhnuté tak, aby vydržali nielen hmotnosť strechy, ale tlak snehu a vetra. Rafter človek môže byť rozdelená do naslonnyh a visí.

Šikmé krokvy: Rafter strechy rafter systému strechy, rám strechy, montáž rafter systém, strešné konštrukcie

  1. rafter;
  2. skrutka;
  3. v podkroví na poschodí.

Visí krokvami

  1. mauerlat;
  2. rafter;
  3. odkladu;
  4. Babička;
  5. na vzpery.

      Visí krokvy. Visí krokvami spoliehať len na dvoch konci ložisko (napríklad, len na steny budovy bez vložených podporuje). Ich krokvami práce na kompresiu a ohýbanie. Okrem toho, dizajn vytvára výrazné horizontálne úsilie, ktorý prechádza do steny. Na zníženie tohto úsilia pomáha uťahovací (stromy'Jan alebo kovu), s'pripojenie krokvami. To môže byť umiestnený na základni krokvami (a v tomto prípade slúži ako lúč strop, - táto voľba sa najčastejšie používa pri stavbe manzardové strechy a vyššie. Čím vyššie je, tým viac silnejší to mal byť. A spoľahlivejšie by to malo byť s'jednotu s krokvami.

Šikmé krokvy. Naslonnye krokvami inštalovaný v domoch s priemerným nosné steny alebo bar stredne podporuje. Všetci sa spoliehajú na vonkajšie steny domu, a v strednej časti je na vnútornej stene alebo podporu. Ako výsledok, ich prvky sú ako lúče - len na ohyb. V rovnakej šírky domu, strechy šikmé strechy, krovy je viac jednoduché, než akékoľvek iné (vyžaduje menej dreva, a teda náklady). Pri inštalácii na viacerých časových úsekov jednou strechou štruktúra naslonnyh a strešné krovy môžu striedať. Kde nie je stredne podporuje, sa vzťahujú visí krov, kde je naslonnyh. Šikmé krokvy spokojní, v prípade, ak je vzdialenosť medzi podporuje nepresahuje 6, 5 M. Prítomnosť ďalšej podpory môže zvýšiť šírka pokrytia šikmé krokvy do 12m, a dve podporuje až 15m. Stromy'drevené dláždených alebo sekané budov krokvami spoliehať na hornej časti koruny. Objednávky sa s'jednota bola silná potreba konsolidovať svoje skrutka, Nagel a držiak. V záujme'na prepojenie komponenty krútiaci moment pôsobiaci na zub, skrutky a dosiek z kovu. Strecha musí chrániť stien budov z škodlivé účinky dažďa a snehu. Na vykonávanie tejto funkcie, používa odkvape, ktorá musí mať minimálnu dĺžku 550 mm rám - tkané tkaniny na hornej'prepojenie. V Cham'drevené domy ako podpora pre krokvami používa mauerlat - dosky v hrúbke 140-160 mm Rafter strechy rafter systému strechy, rám strechy, montáž rafter systém, strešné konštrukcie domov

Mauerlat. Krokvy sú založené nielen na stenu, a referenčného lúča - wallplate. Mauerlat môže byť umiestnený po celej dĺžke budovy alebo byť umiestnené len rafter nohu. Stromy'drevené konštrukcie Mourelatou je top koruny log (denník, na druhú lúča). V tehlových stien, to je Špeciálny set flush s vnútorné steny povrch dreva (mimo musí chrániť sám rímsu murivo). Medzi mauerlat a tehla povinné'nevyhnutne položil, stojan korektúry materiálov (napríklad z dvoch vrstiev strešnej krytiny). Mauerlat môže byť umiestnený po celej dĺžke budovy alebo byť umiestnené len rafter nohu. V tom prípade, ak krokvami v sekcii majú malé šírka, môžu nakoniec SAG. Aby sa tomu zabránilo, je potrebné aplikovať špeciálne mriežka sa skladá z hodín, vzpery a skrutky.

Hrebeň spustiť. V hornej časti na trám konštrukcie strechy je položený spustiť, že s'pripojenie krokvami (farmy) medzi nimi. Ďalej bude usporiadané hrebeňa strechy. V non nosné steny p'ATI krokvami môže spoľahnúť na silnú pozdĺžne nosníky - bočná beží, veľkosť, ktoré sú stanovené podľa aktuálneho zaťaženia.

Podpery nosníky a uhlopriečka SV'ASCO. Ak v rovine krokvami tuhosť je poskytovaná rafter krovy, odolať zaťaženie vetrom, ktorý zákona, napríklad z štíte (štítom), v každej strechy stanovuje potrebné uhlopriečka SV'odkazy. Môžu slúžiť ako Doska v hrúbke 30 až 40 mm, pribitý na základňu na krokvy a do polovice (alebo vyšší) v okolí.

Uhol sklonu strechy je určený pre vývojárov s ohľadom na druhu stavby, účelu podkrovný priestor, ale vyžaduje pam'nezabudnite, že sklon závisí na výber strešnej krytiny. Je odporúčané, aby svahu s valcované strechy - 8-18 °s azbesto-cement listy alebo oceľové strešné krytiny-14-60 °s dlaždice strechy - 30-60 stupňov.

Po vybudovaní nosné steny stromy'drevený dom začať výroba a montáž strešného systému. V mnohých prípadoch rafter systém stromov'drevené zrubové domy je zásadne odlišný od strešného systému domy tehla, pena, betónové tvárnice a dokonca aj stromy'drevený rám a panel domy, dokonca aj keď sú úplne totožné, formu, druh a podobu, a strechy.

Hlavné komponenty nosnú konštrukciu strechy - krovy a prepravka. Strecha domu - len vonkajšiu časť strechy, ktorá je umiestnená na podpornú štruktúru, ktorá sa skladá z rafter lúče a vodného kameňa. Optimálne prierez pre krokvami akéhokoľvek dizajn je časť 50x150 mm alebo 50 x 200 mm Pre väčšinu z strešné krytiny sa používajú bruski a dosky 50 x 50 mm (40x40 mm) a h (H). Priemerná vzdialenosť medzi krokvami nohy je o 0, 9 metrov. Na strechách s svahu viac ako 45% tejto vzdialenosti je zvýšil na 1, 0-1, 3 m a na strechách domov sa nachádza v zasnežených oblastiach, redukované na 0, 8-0, 6 metrov vysoké snehové zaťaženie. Presnejšie krok medzi rafter nohy môže byť definovaná na základe kríž krokvami a vzdialenosť medzi podporuje ložiska konštrukcie (nosníky, vzpery, hrebeň spustiť)a typu strešnej krytiny.

Príklady najčastejšie používaných stromy'drevené strešné krovy.

Stromy'Yana, rafter strechy, montáž strešný systém, strešné konštrukcieStromy'Jan roof roof roof roof systémStromy'Yana, rafter strechy, montáž strešných systémrafter systému strechy, montáž rafter systém, strešné konštrukcie

Rafter strechy rafter strešný systémrafter systém, strešný trám strechy systéminštalácia rafter systém, strešné konštrukcie

rafter systému strechy, montáž stropných systémov, strešný trám strechyRafter strechy rafter systému strechy, Kyiv


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика