четверг, 31 июля 2014 г.

Opravy a výzdoba obchodných priestorov 2011-09-05 11:48:34

Výstavby a rekonštrukcie.

Opravy a výzdoba obchodných priestorov
2011-09-05 11:48:34


Samozrejme, požiadavky, ktoré pred'sú opravy funguje na komerčné o'objekty sú veľmi odlišné od podobné parametre pre obytné priestory. Obchodné, skladové, priemyselné objekty majú svoje vlastné charakteristiky, ktoré do veľkej miery určujú osobitosti opravy a dekorácie.

Ako si vybrať správne poschodí


Výber podláh na komerčné o'objekt - jeden z najdôležitejších faktorov, ktorý ovplyvňuje možnosti jeho prevádzky. Najviac žiaduce sú odolné materiály, ktoré nevyžadujú špeciálnu starostlivosť - komerčná linoleum, dlažba, podlahy a iné. Na vybavenie nákupného centra alebo supermarket dôležité vybrať si podlahy, že nebude poškodené alebo deformované pod vplyvom kolesá vozíkov. To isté platí aj pre skladovacie zariadenia, ktoré spolu s vozíky používa viac masívne zariadenia - žeriavy, vysokozdvižné vozíky a iné špeciálne zariadenia. Materiál na podlahy by nemala byť klzké a spôsobovať žiadne ťažkosti pri pohybe. Je vhodné požiadať predávajúceho záruku a certifikátov o zhode.

Steny pokrýva

Na vybaviť stien obchodných priestorov byť použité materiály sú nielen atraktívne vlastnosti a odolnosť voči opotrebeniu, ale tiež spĺňať požiadavky požiarnej bezpečnosti a hygienických noriem. Je lepšie maľovať steny s bezpečné rozpustné vo vode farby, široký sortiment na domácom trhu. Tento materiál umožňuje, aby inter'jer v akejkoľvek farebnej schémy a nie uvoľňujú do atmosféry žiadne škodlivé a nebezpečné látky.

Komunikácia

Osobitnú pozornosť je potrebné obloženie komunikácie, vetranie a iných systémov. To bude nielen vytvoriť prijateľné a pohodlné pracovné podmienky, ale bude tiež chrániť vás z nárokov akejkoľvek kontrolných orgánov. By pam'byť si vedomý toho, že nedodržanie podmienok činností uvedených v pracovnej legislatívy, môže viesť k vážnym administratívne alebo aj trestnoprávnu zodpovednosť.

Vybavenie, oprava a dekorácie z obchodného o'objekty vyžaduje starostlivý a zodpovedný prístup. Práca s skúsených a kvalifikovaných odborníkov v oblasti stavebných služieb.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика