понедельник, 28 июля 2014 г.

Jedáleň

Jedáleň

jedáleň Jedáleň môže byť vykonaná v akomkoľvek štýle podľa vašich osobných preferencií.

Bohužiaľ, nie v každom apartmáne, a každá vlastnosť bude mať priestor aj na jedáleň.

Mnoho prednosť tomu, jedáleň po oprave v kuchyni, nie rozlišovať samostatné priestory. Ak ste neboli tam je jedáleň, vyžaduje kvalitné opravy a dekorácie.

Predtým, než budete pokračovať priamo na výzdoba jedálne, alebo v samostatnej jedálni sa musíte rozhodnúť, čo cieľov bude slúžiť kúpeľňa.

Spýtajte sa sami seba:

  1. Bude siedmych'I jedlu tu natrvalo
  2. Budete prijímať hostí výhradne tu
  3. Bude to miesto, nielen zóna, určený pre príjem z jedla, ale aj miesto, kde sa budete môcť pracovať
  4. Budú deti tráviť svoj čas v tejto miestnosti

Keď nájdete odpovede, ktoré potrebujete, môžete začať začať rozvíjať dizajn z jedálne.

Dizajn, funkcie, jedáleň

Ak si zvolíte jedáleň ako miesto, kde sa väčšina z času, ktorý strávite na komunikáciu s deťmi, hostia a príbuzní, vaša voľba by mala padnúť na teplejšie odtiene farieb.

Tam by mali byť symetria a spoľahlivý, funkčný nábytok. Tiež sa odporúča vytvoriť multi-level osvetlenie, high, prípadne kazetových podhľadov a dať veľké a nadýchané koberec na podlahe. je celkom možné použiť niektoré nápady pre kuchynské renovácie.

Niekedy, priestor možno vypočítať a viac aktívny a hlučná zábava. Napríklad, oslavy a časté prijímanie, alebo stálu prítomnosť detí.

Ak máte prijať takéto rozhodnutie, snažte sa, aby dizajn školskej jedálni, vybrali viac sýte a živé farby. Vytvoriť určitú asymetriu v dizajne.

Ak to chcete urobiť, môžete si vybrať, stoly alebo kreslá neobvyklej formy. Tabuľky v tejto miestnosti musí zodpovedať veľkosti miestnosti sám.

V prípade, ak jeho rozmery povolenie, musí byť nielen veľký, ale aj masívne, spoľahlivé, bezpečné rohy a z dobrého dreva.

Po výbere tabuľky, môžete začať vyberte stoličky. Ich vyzdvihnúť v rovnakom štýle ako tabuľka.

Okrem stôl, stojaci v centre a priťahuje osobitná pozornosť by mala byť ďalší stres. To môže byť reproduktory regálové reproduktory alebo na krb, obraz alebo zrkadlo. To je teda privítanie a teší oprava školskej kuchyne vlastných rúk.

Zrkadlo je najžiadanejších príslušenstva medzi rôzne ozdobné dekorácie. To môže zvýšiť vašu miestnosť a robiť to viac jasné a zaujímavé.

Prosím, rešpektovať! Ak chcete prideliť jedálenský kút v kuchyni-Studio, musí mať niekoľko funkcií spoločná s kuchyňou časť. Hoci v poslednej dobe sa tento princíp je zanedbané.

dizajn jedáleň

Myšlienka dizajnu jedáleň

Pomerne často sa stáva, stolný vykonávať svetlých farieb, nábytku a doplnkov, keď tento červený alebo deep purple, a kuchyňa sú zariadené vo svetlých pastelových farbách.

To nie je vždy krásna. Tie by sa mali zamerať v závislosti od dispozičného riešenia bytu alebo domu. Ak chcete prideliť niektoré zóny, prehlbuje alebo naopak tlmené farby v tejto oblasti.

To závisí na tom, čo máte v pláne robiť v tomto mieste. Je dôležité, pam'nezabudnite, že žltej a červenej farby posilniť a zlepšiť chuť k jedlu.

Podlahy v jedálni sa zvyčajne vykonáva laminát, drevo alebo šírenie dlaždice. Vyberte materiálu v závislosti na cieľovej miestnosti a jeho praktickosť.

Ak dáte na podlahe koberec alebo koberec, miestnosti klesne mierne, ale to vám dávajú jedinečnú pohodlia a komfortu.

Všimnite si, že veľkosť koberca by mala zodpovedať veľkosti tabuľky priestor a rossonero tabuľky ak máte radšej tabuľka-transformátor.

Dizajn jedáleň v byte dodajú vašej izbe estetickú krásu, a na mnoho rokov, bude chrániť vaše poschodie z rôznych mechanickému poškodeniu.

Po vykonaní hlavná časť výzdoba miestnosti, prejdite na výber záclony, závesy alebo žalúzie.

Ak chcete vytvoriť viac intímne a súkromné atmosféru, vyzdvihnúť záclony, vyrobené z hustej tkaniny nebudú chýbať jasného slnečného svetla.

jedáleň v byte

Myšlienka zdobenie jedáleň-kuchyňa.

Ak ste odhodlaný naopak, mal by mať prednosť svetlé, priesvitné lietania tkaniva.

Prevedenie jedáleň, mali by sme nemali zabudnúť na význam osvetlenia. Ísť na túto otázku vážne.

Dobré osvetlenie je potrebné, aby základné niečo vidieť, a dekoratívne osvetlenie niektorých prvkov. Zavesiť niekoľko lustrov na rôznych stranách miestnosti.

Ak dovolíte, zvolený štýl, nastaviť niektoré lampy. Oni budú dávať atmosféru, ktorá vládne vo vašej jedálni, romantika a relax.

Vaša kuchyňa je zvláštne. Na pultoch dať rodinné fotografie alebo výkresy ich deti.

Krásne jedál a starožitné hodinky, podnosy, vázy tiež dokonale hodí na iné prvky. Na stene si môžete zavesiť obrazy a dekoratívne obrazy.

A ak budete čerpať dobre, potom nechať svoju fantáziu, aby sa vymanili a zvýšiť sami, dekoračné steny autora obrazov.

Pôvodný dizajn jedáleň, vyrobené vlastnými rukami, bude Eclipse žiadne dizajnér.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика