среда, 30 июля 2014 г.

Inštalácie kovových

Kovové dlaždice je jedným z najpopulárnejších nátery medzi strešných krytín. Chráni strechy nie je príliš ťažký materiál, je to relatívne jednoduché na montáž a vyzerá to pekné. Ak sa rozhodnete na pokrytie strechy je kovové dlaždice, pred nákupom hmotnej núdzi na meranie strechy svahoch, vrátane tzv. cross-rozmer - diagonálne.



Zameranie je vzdialenosť od pólu na hrebeň. Ak strechy je navrhnutá a postavená správne, uhlopriečka lúče budú rovnaké, a lúče, ktoré sú obdĺžnikové. Požadované množstvo plechu sa vypočíta veľmi jednoducho: dĺžka rímsou je rozdelený do užitočná šírka jeden list. Zvyčajne štandardné užitočná šírka jeden list kovu je rovná 1100 mm Ak dĺžka zjazdoviek viac ako 7, 5 m, listy sú najlepšie rozdeliť na 2 alebo viac kusov s prekrytím 150 mm


-roof. ru

Pri meraní by nemali zabúdať, že spodný plech SVES by mala byť 40 mm Pre kvalitatívne montáž strechy každý trusu lepšie vypočíta individuálne.

Príprava krokvami a prepravky

V prípade, že dom je zrekonštruovaný starý strechou, pred podlahy z nového materiálu, je potrebné starostlivo skontrolujte nosné konštrukcie starej strechy, jej klietku, uhol, pri ktorom sú umiestnené lúče, a ak je to potrebné, vykonať zmeny a doplnenia. Minimálny uhol v zariadení striech z kovu - 14 stupňov. Ak uhol strechy menej, plechov bude položený s prekrývanie v dvoch vlnách.


kolonna. info

Ak strecha je nová, potom rafter systém, a prepravka bude musieť postaviť od začiatku, a potom je vhodné zvážiť nasledovné. Rafter človek by mal byť od suché drevo (vlhkosť nesmie prekročiť 2%). Potrebujete ho, hoci, pretože ak utiahnite skrutky, na mokré drevo, po schne, miesto skrutku do otvoru bude mať na odvetu, a ďalej do otvoru môže prietok vody.

Osobitnú pozornosť je požadované prepravka - horizontálne bruski (niekedy sa nazývajú crate). Príliš úzky lúč pre lat (50x50) je lepšie nebrať, pod kovovú vhodné rezivo (h). Ale jeho hrúbka je možné vybrať a nie je veľmi veľký. Štvorcový meter kovové váži trochu (šesť krát menšie ako bežné keramické obklady), tak veľký tlak na dosky prepravky ona nebude robiť. Okrem toho, pretože horná vrstva polymér náter na kov nie je hromadiť toľko snehu, pretože on ide rýchlo dole zo svahu. Sneh na streche nie je zalezhivaetsya, snehové čiapočky na prepravka nie je stlačené, tak, že doskách môže byť veľmi hrubé.


vserinki. ru

1. Cartna Planckova 2. Rada prepravky 3. Padajúce z dreva kontra latovanie 4. Hydroizolácie film 5. Rafter 6. Skate 7. Plechu 8. Pečať hrebeňa 9. Zapojte ridge 10. Vietor Rady 11. Voda rúry 12. Rúry držiteľ 13. Väzbu 14. Držiteľ väzbu 15. Snow bar'jer 16. Údolie externé 17. Konce vnútorného

Ak v konštrukcii strechy je poskytovaná izolácie - tzv. "strešné koláč" všetky komponenty (hydroizolácie, izolácie, parozábrana), potom pri montáži krokvami a prepravky, pracovať s film hydroizolácie.

Postup bude. Film je položený na krokvy. Horizontálne pásy zo spodnej strany strechou, s prekrytie asi 12 pozri Film vytiahnuť dôrazne nie je potrebné oveľa lepšie, ak zostane trochu SAG medzi krokvami. Položil tak pásky je pripojený na krokvy prísť bary pozdĺž krokvami, a priesečník tejto bar je zvyčajne rovná šírke strople, a s hrúbkou nie menšou ako 30 mm Keď teda bude pokryté a zabezpečené hydroizolačné fólie okolo rampa, a začne biť horizontálnych líšt debny, ktoré sa potom budú namontované listy z kovu. Ak film a tepelná izolácia strechy na strechu štruktúra nie je k dispozícii. Prepravka je možné naskrutkovať priamo na krokvy.



Horizontálna Doska pre žiaduce kryt antiseptické účinky. Keď pribil prepravka, musíte dodržiavať určité kroky, ktoré je uvedené v návode na inštaláciu konkrétnej značky z kovu. Krok bary klietky by mali zodpovedať krok vlna z kovu, inak to bude ťažké zabezpečiť listov materiálu.

Vzdialenosť medzi okrajom a druhý lúč je odlišné od vzdialenosti medzi všetkými následkami. Okrem toho, prvá od okraja dreva musí byť o 10-15 mm hrubšie ako ostatné tyče prepravky. V prvom rade je pripojený na spodnej časti krov. Na Palube sa točil a nemal hýbať, priložiť aspoň dva klince a skrutky. Podrobnosti o usporiadanie izolované strechy, montáž rôznych vrstiev strešných môžete prečítať v článku o izoláciu strechy domu. Tu sme sa nezastaví, a pokračujte okamžite v ďalšej etape - najdôležitejšie.

Inštalácia plechu

Inštalačný profil začína presah strechy pribitý kapota plesne. A na miestach, kde sa končí (ak nejaké sú) uvedené dolnej doliny. Ktorým sa dlaždice sa obvykle spustí zo rímsu na pravej strane strechy. Navrhnúť rôzne varianty, ktorým sa v šachovnici, aby spolu rímsy, z odkvapov na hrebeň. V každom prípade kapota plesne je používaný ako sprievodca. Na pravej strane prvého listu pripojený pod okraji kapucňa plesne 2 mm


know-house. ru

Listy profil pripojené k osb dosiek pomocou self-dĺžka 29-38 mm Pre krútenie skrutky budete musieť mať na ručné vŕtačky s vzad, rotáciu alebo podobný nástroj. Listy môžu byť upevnené pomocou skrutiek stiahol cez rovnakej vlnovej dĺžke. Junction, horných a dolných listov je upevnená pomocou skrutiek cez vlny. Je dôležité si uvedomiť,'nezabudnite: na rozdiel od bridlice, kde klince, kladivo do hrebeni vlny, kovové skrutky, dať do vaničky vĺn. Počet skrutiek na 1 sq. m - Asi 6-8 pc.

Aby sa zabezpečilo, že stredová písmeno a rímsy tvorili pravý uhol. Ak je všetko pravda, potom spodný okraj všetky písmená budú rozvíjať v jednej rovnej línii. Ak niekde bude stick out zubaté hrany, znamená to, že niekde nehodí zámky na dva susediace hárky, ktoré nie sú naladení na sebe, ale v medzerách medzi listy budú padať dážď a sneh. Na strane plechu viazané na strop, a tu skrutku, ktorá by mala byť naskrutkovaný každej vlne.

Inštalácia korčule

Trim hrebeň kovov sú ploché a guľaté. Montáž popruhu skejtovať s montážnou bytu alebo kužeľovej čiapky, ktoré sú upevnené pomocou skrutiek do konca stene strechy. Pre plochý hrebeň čiapky nie sú potrebné.


strechy-n-roll. ru

Medzi hrebeňa a plechov dať pečať s pre-uvoľní otvory. Po tom, free style skrutky, 4, 8 C v krokoch po 300 mm cez vlny zabezpečuje hrebeňa. Medzi lamely skate prekryjú 100 mm Konce kovové dlaždice hrebeňa je uzavretá s konektormi na skrutky. V tých miestach, kde sa predtým s brnenie boli stanovené nižšie dolina, nainštalujte dekoratívne vonkajšie doliny.

Aby sa zabránilo recidíve snehu v nežiaduce miesta (vchod v dome, v garáži, na streche môžete pripnúť špeciálne negotitate, ktoré sa skladajú z montážnej oblasti a snegostopornye trim. Zvyčajne knigoderzhatel namontovaný v druhej kríž vzor z odkvapov, t.j. vo vzdialenosti cca 350 mm od odkvapu. Montážna konzola je umiestnená pod bar na profily a priložiť ich k sebe cez list na bedňu dlhé skrutky. Spodný okraj snegostopornye na zápästie je pripojený na zoznam profil v hornej časti každej druhej vlny s pomocou skrutiek.


hq. md

Nakoniec pár slov o liečbe z rovnakého materiálu. Kov je odolný na zmeny počasia a rôzne klimatické podmienky, ale to môže pokaziť, a aby BM'Atinati ak inštalatéri bude chodiť na to v nevhodná obuv - ťažké topánky. Montáž strechy by mali byť vykonávané len v obuvi s m', ktoré podrážkou.

Aj to je lepšie, aby neznižovali plechové strešné krytiny zariadenia na rezanie rozptyl iskry. Môžu byť poškodené hornej polymérová vrstva, a automaticky znižuje ochranné kvality list v konkrétnej oblasti. Kovové dlaždice môžu byť rezané elektrické nibblers nožnice, píly, pílové čepeľ z karbidu zuby, ručné nožnice na plech na kov, nozhovkoj.



Ak sa okamžite po zakúpení plechu nie plánovali dať do prevádzky (mesiac alebo dlhšie), musia správne uskladnená. Na úrovni terénu položiť dosky v hrúbke 20 cm krokoch po 0, 5 m, dali list, a všetky listy shift koľajnice


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика