четверг, 31 июля 2014 г.

Výhody z polyuretánu tovaru 2011-07-22 12:46:30

Výstavby a rekonštrukcie.

Výhody polyuretánových výrobkov
2011-07-22 12:46:30


Polyuretány sú samostatné triedy syntetických materiálov. To elastoméry s programovateľné vlastnosti.

Nedávno polyuretánov nájsť viac a viac široké uplatnenie v priemysle, ako efektívne nahrádza gumy. Z nich, aby častí pracujúcich v korozívnom prostredí, pod vplyvom vysokej striedavé zaťaženie.

Väčšina z polyuretánov má prevádzkový rozsah teplôt od +80 C až 60 ḞC S. Domáce zvieratá krátky čas ohrevu až do 120 ° C.

Polyuretány sú takmer imúnny voči starnutiu a ich vlastnosti sa nemenia počas celej životnosti, majú nízku teplotu skleného prechodu na vysokej odolnosti na životné prostredie. Majú vysokú odolnosť voči abrazívne opotrebenie, dobre odolávajú vplyvu väčšine organických rozpúšťadiel, ktoré sú odolné voči ozónu a ultrafialového žiarenia, mora, vody. SV'komunikácia polyuretánu-kovové sila je oveľa vyšší ako SV'komunikácia guma-kov.

Nespornou výhodou polyuretánov je, že ich tvrdosť je programovateľný a môže líšiť v širokom rozsahu zmenou proporcií komponentov. To bude možné, pretože polyuretány sú nielen zloženie a množstvo aplikované komponenty.

Uplatňovanie polyuretány na výrobu dielov vozidla začal asi pred 20 rokmi. Väčšinou ložiská a puzdrá pre športové podvozky automobilov a džípy, že je, uzly, ktoré vyžadujú, pružnosť a trvanlivosť. Táto skúsenosť je povolené porovnanie prevádzkových a technologických rozdielov, výrobkov z gumy a výrobkov z polyuretánu.

Upravuje gumy:

• prírodné zložky, ktoré sa pridávajú do dodávajú pružnosť pokožky, znižujú životnosť dielov;

• zloženie heterogénnych prvkov;

• základné vlastnosti začína sa stratil hneď po výroby, skladovania podrobnosti sú čoraz tvrdosť, pri prevádzke mimo crack a veľkosť'Aksyutina vnútri, flexibilita a elasticita, rýchlo stratia;

• * gumy intenzívne zničený pod vplyvom nepriaznivých poveternostných faktorov a podmienok, - nízka alebo vysoká teplota, uv žiareniu a ozónu, vplyv na pohonné hmoty a oleje.

Upravuje produktov z polyuretánovej:

• syntetických polymérov bez prírodných aditív, má predpokladaný fyzikálno-mechanické vlastnosti;

• prvky homogénne;

• takmer nemenia sa s časom, nemení svoje vlastnosti v rôznych prevádzkových podmienkach;

• majú vysokú odolnosť voči účinkom rôznych rozpúšťadiel a chemikálie, ich vlastnosti, malú zmenu s zmien prírodných podmienok.

Údaje získané spoločnosťou Inžinierstva Plastové Riešenie, ktoré ukazujú, že uplatňovanie polyuretánov zvyšuje maximálne povolené zaťaženie na výrobok 4-krát, a abrazívne opotrebenie je znížená 10-krát v porovnaní s gumy.

Náklady na diely vyrobené z polyuretánu vyššia ako cena podobného gumy, ale rozdiel je rýchlo zablokované, vzhľadom na dlhší - 3-5-krát - z-život, a oveľa menej často je nutné zabezpečiť výmenu polyuretánových dielov. Ekonomický prospech pre spotrebiteľa strane.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика