понедельник, 28 июля 2014 г.

Dekoračné umelé trávy

Dekoračné umelé trávy je vysoká - tech výrobok, ktorý je vytvorený v textilnom priemysle. Tento materiál je vyrobený z polyesteru s všívaných proces, keď jadro produkty preťahovanie metóda je stanovená hromadu určitých dĺžku, tvar a hustota.

Aplikácie

Dnes je umelej tráve sa používajú pomerne široko: používa sa na oboch štýlový dizajn interiéru priestorov, a vytvoriť pohodlné a veľkolepé záhradný dizajn.

Vo vnútri domu táto bylina sa používa ako poschodí materiál pre balkónom, lóggiami, športové haly, zimné záhrady, vnútorné bazény a tak ďalej. Pomerne často v bytových domoch a v súkromných chatách môžete nájsť na umelej tráve používa vo forme koberec pred vchodovými dverami.

Ale viac široko umelej tráve, dekoratívne žiada registráciu zahraničných územia: v mnohých prípadoch to našiel svoje miesto a teraz je jednoducho nevyhnutné. Tak, veľa ľudí má tendenciu vybrať umelej tráve a kúpiť pre dekorácie, detské Ihrisko, v dome území alebo v záhrade. Tento materiál je skvelé pre vytvorenie príjemného pokrytie strechy, letná terasa, veranda, v zimnej záhrade a na športoviská.

Umelý trávnik je široko používaný na športové štadióny, výstava komplexy, letné kaviarne a reštaurácie. Môžete často vidieť ju a pri vytváraní krajinného dizajnu okolo vonkajšie bazény, fontány a niektoré kvetinové záhony. V súčasnosti umelej tráve sa teší takej veľkej obľube, čo si jej snom mnohých. Navyše, jeho cena je veľmi cenovo dostupné.

Dnes je veľký dopyt medzi ruských spotrebiteľov je umelej tráve "VÁPNO": má vysokú dekoratívne a prevádzkové charakteristiky, to je celkom prijateľné pre dlhodobé ciele v oblasti dizajnu. Niektorí dokonca hovoria, že produkt koberce, umelá tráva, hoci je stále veľmi odlišné produkty.

Výhody umelé okrasné trávy

Podlahy umelou trávou je možné zakúpiť v kotúčoch. Materiál je pomerne jednoduchá inštalácia a používanie. To je mrazuvzdorné a nie vyblednutiu na slnku. Tento umelý trávnik, okrasné prenáša vody, ktorá zabraňuje vzniku stojatej zóny.

Tráva výroby je vykonané na technológiu chumáčovanie-metóda: je to tak, že vlákna simulácia vo výške trávy, pliesť do vysoko elastická základne, potom pokrytá latex. Voranau kryt je vyrobený z polyetylénu, polypropylénu, alebo v ich kombinácií, ktoré určuje náklady na pokrytie a jeho odolnosť.

Najviac vysokej hygroscopicity, odolnosť proti opotrebeniu a mrazu odolnosť má plastové trávy. Športovci ocenia aj pre jej dobré príležitosti, keď sústruženie a optimálneho odrazu m'loptu. Táto tráva je schopný vydržať mnoho cyklov zmrazovanie a rozmrazovanie.

Pilot dekoračné umelé trávy na dlhý čas zachová svoj pôvodný príjemný tvar a pevnosť. Materiál má svetlé, žiarivé, sýte farby, ktorý trvá niekoľko rokov, bez ohľadu na poveternostné podmienky. Je potrebné poznamenať, že táto dekoratívne tráva nie je povinné'musí byť zelená: dnes je k dispozícii v rôznych farbách - modrá, žltá, červená, biela.

Túžba kúpiť umelej tráve sa vyskytuje, a keď ľudia pochopili, že tento výrobok je potrebné najviac základnú starostlivosť. Počas prevádzky umelej tráve môžete bezpečne zabudnúť na zavlažovanie, hnojivá a kosenie trávnika. On bude vždy prosím, moji hostitelia upravený vzhľad.

Osobitne chcem poznamenať, okamihy, že "koberec umelej tráve" miloval športovcov, ktorí hrajú futbal, tenis, Rugby, atď. Po prvé, v oblasti s tento povlak sa dá hrať v akomkoľvek počasí. Napríklad, ak sa prírodné byliny'drevené ihrisko môže byť hraná nie viac ako dve hodiny denne, umelé, môžete pracovať 24 hodín denne. A sezóna, ak očistiť snehu, môže trvať celý rok bez prestávky.

Po druhé, dekoračné umelé trávy umožňuje poskytnúť hráčom pohodlie, podporuje rýchle a šikovné hry. Tiež poznamenať, že na oblasti s takýto povlak sa vyskytujú menej traumatické situácie a bezpečnosti materiálov je dnes veľmi cenený.

Špeciálne umelej tráve umožňuje využívať oblasti, a počas dažďa. Spôsob montáže ako byliny'Yana stránkach môžu byť rozdelené do nabíjania (vrstva z kremičitého piesku a gumových granúl) a nenasytnye. Náplň umožňuje upraviť výšku trávy a pokrytie hustota jej území.

Venujte prosím si pozornosť na tomto poschodí materiálu ako dekoračné umelé trávy. On môže tiež mať radi, a nájdete dobré využitie v krajinného dizajnu vašich stránok.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика