среда, 30 июля 2014 г.

Parkovanie pri chate

Ak garáže na chate nie je plánované, je čas myslieť na prístroji je pohodlné Parkovanie pre vaše auto. Možno aj s baldachýnom.
Aj na pomerne malej krajine stránkach si môžete nájsť miesto na vybudovanie miesto na Parkovanie pre autá strednej veľkosti. Zvyčajne veľkosť tohto webu, 2, 5 x 5 m alebo 4x6 m - a vo Všeobecnosti, ktorí veľa nevadia, aby sňal z kapusty alebo mrkva pre jeho vlastné zviera. Vyberte najlepšie plocha bytu, svah pre Parkovanie áut nie sú dobré. Ihrisko pre zariadenia musí byť nad hlavným úrovni terénu, tak ako nie nahromadeného snehu a vody.

Prístroj platformy

Prístroj platformy začať, ako mnoho zemné práce, s odstránenie z povrchu pôdy (10-20 cm)vyčistiť oblasť od koreňov, trávu a iný odpad. V vytvorená diera naleje rovnomerne riečneho piesku v hrúbke 10 až 20 pozri Piesok je veľmi dobre spevnená. Ako v iných funguje pre lepšie zhutnenie a tesniace piesok môže byť napojená. Je vhodné, aby sa predpokladá v lokalite svahu a prietok vody, a na ceste na Parkovisko, forma nejaký drenážne rúrky, zásyp štrku a odvodnenie v zemi. Potom mieste nebojí sa dažďa kaluže alebo vody, ktoré zostanú po práčka.


newshouse. ru

V závislosti na tom, ako stabilné a nepeceristi pôdy na stránke vybrať rôzne krytiny pre detské ihriská. Na pôdach, ktoré nie sú predmetom sezónne zosuvy pôdy typické betónové platne s výstužou. Pred liatím betónu je debnenie z ostrú Rady (10 cm), je pevne stanovený vkladov, horného okraja Dosky sú zladené do požadovanej výšky.


woodmaterial. ru

Na platforme na vrchole sandy rovnomerne naplnené prvá vrstva betónu. Na hrúbku asi 5 pozri sa kladie na Hornej časti muriva oka (zvárané pletivo). Na vrchole opäť rovnomerne tuhnutia betónu. Hrúbka betónovej vrstvy o 10 pozri, Ak stroj nie je príliš ťažké, môžete zvýšiť toto číslo.

Je dôležité zladiť konkrétne pravidlo alebo poluterkom na majáky. V deň, majáky sú odstránené z takmer mrazené vrstvy a položiť brázda s cementovou maltou. Spojka môže tiež PageList. Na surovej povrchovej ak to chcete urobiť, dať tenkou vrstvou tmelu, a distribuovať ho rovnomerne po celom povrchu. Priestor pod auto je lepšie nechať vysušiť pre 2-3 dní. Potom skúste na prechádzku na jej nohy. Po 2-3 týždňoch je možné voľne prísť autom.

V živote môže byť iná situácia. Ak je pôda prasknutie v jar, na prvom alebo druhom roku na jar to všetko betóne môžu zlomiť. Dobrý opciu v tomto prípade - ready chodníkové dlaždice alebo dlaždice, ručne vyrobené z betónu s ľahkým výstuže. Vrstvy piesku a štrku v tomto prípade bude slúžiť ako drenáž, dlažba v dôsledku medzery medzi nimi bude obsahovať viac výpary vlhkosti v zemi, detské Ihrisko, bude menej deformácii a krivlyakaa.



Zvyčajne chodníkové dlaždice nechajte sa vo veľkosti 30x30 cm alebo 50 x 50 cm a hrúbku asi 4-5 nájdete Pod auto musíte vybrať odolné dlaždice. Dlažobné plochy pod stroj sa používa aj tehly, slinku tehla, kameň. Komín a dlaždice môžu byť priamo na pevný-Zbalil a zhutnené pieskové, alebo piesok + cement-pieskové zmesi. V druhom prípade, dlaždice bude pevnejšie držať. Po obvode plochy môžete dať obrubníky.



Ďalšou možnosťou plochy a nadácií. Ak tam je túžba, aby sa dobré odvodnenie systém, otvor pod zem ukradnúť hlbšie, až pol metra. Pre drenážny systém kopať priekopy. Na upravenej platforme zásobník geotextília (hmotnosť 200 g / štvorcových metrov ).


dom. dach-dom. ru

V drážky položil perforované drenážne rúry v filtra, ktorý je pokrytá vrstvou drveného kameňa. Na vrchole troskách zalejeme vrstvou piesku. Dať na vrchole zinced grid - sieťovina a týka sa to znova - teraz s vrstva z drveného kameňa (10 cm). Na vrchole troskách premiešame a RAM premietania, a on dal na kameň na pokrytie (zmes cementu a piesku). Tak to sa zmení Parkovanie Kam'drevené podlahy.

Baldachýn nad stroj

Ihrisko pre stroj, môžu byť pokryté s markízou. Dnes viac a viac často na konštrukciu strechy pomocou ľahký duté rám, ktorý je vyrobený z oceľových profilov, a ako strecha - polykarbonátové listy, plastové bridlice, kovové dosky, vlnitý kartón. Tieto búdy sú predávané ready, alebo môžete si ich objednať v časti.


cast-remont. ru

Niektoré nájsť aj výhody, že stroj bude haly, a nie v garáži. Lepšie bude prirodzené vetranie a odparenie vlhkosti z tela. Stroj nie je vystavená na náhle zmeny teploty v mieste vždy čisté a suché, spaľujúce lúče slnka má strechy, konáre, lístie, ihličie tiež nie je lietať na strechu a telo.

Na predaj je rýchlo a markízy. Môžu byť užitočné pre tých, ktorí milujú veľa vecí, ktoré sa vo vzduchu. Táto strecha môže byť použité nielen pre krytie strojov, ale aj na iné účely - len zber a prenos na iné miesto.


stavnistavim. ru

Ceny pre markízy pre automobily, ktoré sa líšia najmä vzhľadom na hrúbku častí: časť kovové tyče v ráme (hrubšie, drahšie) a hrúbka polykarbonátu list (podobné). Minimálne náklady búdy podľa jedného auta okolo 35-36 tisíc rubľov Tak markízy ekonomickej triedy s stĺpiky 60x60 výška 2-2, 5 m a hrúbka polykarbonátu plechu 6 mm bude stáť 38 000 (3 x2, 1 m) - 166 000 (H, 6 m) rubľov Inštalácia správania sa na pre-betónový Základ kotvy, a zhutnených - za poplatok.

Prístrešky drahšie, s hrúbkou podporné piliere, 80x80 a celulárnej polykarbonátu 8 mm hrubé bude stáť 41000 (3x2, 1 m) - 182 000 (6 X12, 6) rubľov


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика