вторник, 29 июля 2014 г.

Dom, ktorý si myslí, že pre vás

Všetky Moskovčania častejšie, zase ich byty na bývanie, ktorý je pripravený vykonať akýkoľvek rozmar

Predtým, "inteligentný dom" popísané je, že sci-fi - roztomilý robotiky, ktoré prinášajú kávy v posteli, a všetko, čo... Teraz investovať do bytu elektronické mozgy jednoducho dosť. A cena takéhoto systému je porovnateľná s cenou nie je čo najviac vymysleného auto.

- Mnoho ľudí stále verí, že "inteligentný dom" - to je drahé sľubuje, a potrebné je len predviesť pred hosťom, " hovorí Pavol FINN, Riaditeľ spoločnosti "BESM-2000", ktorý premieňa obyčajné bývania v "smart". - Najdrahšie objednávky, ktoré bolo vykonané v Moskve, bol už 750 000 Euro! Medzitým, technológia je skonštruovaný tak, aby tranger, a pre ľudí, ekonomické. Po inštalácii "inteligentného domu" môžete ušetriť až 35 percent elektrickej energie! Stráviť menej vody, znížiť náklady na ochranu.

- A čo potrebujeme, aby sme "zvýšiť IQ" standard apartmán s dvoma spálňami, napríklad?

- Poďme počítať. Nedávno sme "dať svoj mozog v-izb. byt v 14-podlažnej novostavbe. To bolo stanovené optimálne funkcie. Tento projekt nákladov 9000 eur, spolu s nákladmi na všetky elektronické snímače a akčné členy.

"A ak sa takéto peniaze ešte?

- Vybudovať vlastné smart home postupne. Ak ste začali opravy, je lepšie dať všetky sily časť a pripraviť transakcie. A keď s'budú peniaze, budete si môcť postupne pripojiť všetky nové zariadenia. Najdôležitejšia vec je, že patria do jedného systému, "pochopiť" každý iný. Môžete kúpiť za 300 rubľov stmievač (je to malá vec, hladký prechod svetla). Samostatne predávané a únik senzory, teplej podlahy. Ale okrem toho na jeho funkcie, nie je nič, čo môžu, aj keď, a zvládnuť ich dobre. Rozdiel "inteligentný dom" je, že všetky zariadenia na'Spojených v sieti. A hneď s'tam je veľa nových funkcií. Opustil dom, si už nebudú spustiť z miestnosti do miestnosti - vypnúť svetlá alebo "chytrého" zariadenia? Stačí stlačiť jedno tlačidlo a systém sa automaticky vypne svetlá, dajte domu na ochranu a vykurovacieho systému do režimu odstavenia.

Čo iné sa dá robiť?

Na simuláciu prítomnosti majiteľov, odradiť zlodejov. Večerný program zahŕňa svetla v rôznych oknách a s rôznymi jas, na noc uzatvára žalúzie.

"Réžii" klimatizácie a ventilátory, v záujme zachovania dom pohodlie. Automaticky zatvorí okno, ak to začne daždi alebo silnom vetre.

Na čistenie a dezinfekciu vody.

Ak chcete filtrovať prichádzajúce hovory, čítať nahlas, e-maily, displej upomienky o dôležitých veciach.

Na vodných kvetov na hodiny a individuálne (kaktusy trochu menej a menej), k ostatným ľuďom a naplňte vody do akvária s kyslíkom.

Ak chcete spravovať kuchynské spotrebiče.

Zdroj: kd. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика