понедельник, 28 июля 2014 г.

Príjemná zmes na jeseň chill

Niekto tento dizajn metóda sa zdá byť príliš naivný kresliť na steny Windows že výhľad, tiché Prístav a dvere vedúce do rozkvitnutej záhrady. Ale unavený z nedostatku pozitívnych emócií obyvatelia megapolises tento nápad ocenia. Koniec koncov, ak toto políčko je sivá mesta a jesenné počasie, túžba maľovať svoj život s jasnými farbami a trochu vtip na inter'hieromonk Anatolij príde samo.

Okno do iného sveta


Existuje množstvo spôsobov, ako oživiť ich inter'jer pomoc false Windows, a každý z nich vytvára jedinečný efekt a samostatné náladu. Napríklad, "okno" v špeciálne vyrobený výklenok v stene, uzavretá s rámikom sklo, zadná stena výklenky sú pokryté Tapety. Vo výklenku môžete nainštalovať žiarivky, ktoré vytvárajú ilúziu prirodzeného svetla prenikajúceho do miestnosti cez okno. Ak nastavíte túto falsone nie do steny a na stropy, môžete sa cítiť obyvateľov útulné podkrovie. Foto Tapety s obrazom neba, zodpovedajúce svetlo - tieto sú pomerne prístupné v bežnej byt techniky sa vytvoriť pocit vzduchu a romantické inter'jer.

Ak podsvietenie nie je vo vašich plánoch, môžete to urobiť a nika. Stačí nalepiť na stenu, foto Tapety, pin kód na hornej časti skla, a na vrchole toho - "ráme". Zostáva prikryť false okna záclony a pozrieť sa na to s rodinou alebo priateľmi pri Šálke čaju. Mimochodom, ak sme hovorili o tea party, musíme poznamenať, že falsone môže byť riešenie nielen pre život, ale pre potraviny. A dokonca aj v kúpeľni alebo v kuchyni! Inými slovami, viac neočakávané location "okno, viac účinné to bude vyzerať. A falsone môžu byť použité nielen ako dekoratívny prvok, ale aj ako doplnkový zdroj svetla, tak to bude obzvlášť vhodné v časti "tajomstva" a tmavé zákutia vášho domova.

Nakoniec, chyba môže byť nie len okno a vitráže, fascinujúce umenie, ktorý prešiel cestu od Stredoveku až po súčasnosť a je stále považovaná za jednu z najlepších inter'kariéry rozhodnutia. Ak namiesto obvyklých organického skla vložiť do uzávierky nika rám znečistený alebo farebné sklo s zaujímavé textúry, a v alcove skryť podsvietenie, po miestnosti, ako šperky, bude rúcať farebné odrazy.


Maľovanie v pohybe

Jedinou nevýhodou klam, ktorý bude súhlasiť, ako skeptici a fanúšikov táto metóda je statická. Skôr alebo neskôr jeden a ten istý obraz pred mojimi očami nudiť. A časté zmeny formulár v "okne" je pomerne náročná úloha: máme rozoberať rám, odstrániť staré Tapety... Dostanete mini-oprava miestnej úrovni. Takže tí, ktorí sa chcú neustále aktualizovať obrazu, odporúčame zvoliť vhodný dizajn.



Ak falsone malej veľkosti, môžete si ju objednať v podobe rám, sklo, ktoré, ako v bežnej rám, bude vhodné vložiť plagáty s rôznymi typmi. V hornej časti skla bezpečný rám ako pre obyčajných false okno. Stačí si zistiť, kde na uloženie starých plagátov - je pravdepodobné, že budete chcieť, aby sa k nim vracať. Mimochodom, môžete si ho objednať a takáto konštrukcia, v ktorej rám by boli otvorené, rovnako ako dvere do bytu, vlastník môže zmeniť snímku v závislosti od sezóny, alebo náladu.

Trochu kitsch, ale celkom efektné možnosť - plazmové obrazovky v úlohe klam. Pre tento účel nie je povinné'uistite sa, že sa samostatnom displeji. Dosť, aby si DVD s rôznymi obrázkami na "zobraziť" a spustite ho v prípade potreby. A nemôže byť obmedzené na statický obrázok. Nech uši voňavé lúky, surfovať hladí piesočnatej pláži a na oblohe lietajúce čajok. Miesto zvukový dizajn a uvoľňuje na zdravie'I, obdivovať krásnu krajinu.

Bez ohľadu na to, ako prírodné ani by falsone, nezabudnite, že to je len vyjadrením nášho záväzku k jednote s prírodou. Takže z času na čas ešte potrebné zmeniť obvyklé miera život a dostať sa von z mesta. Aj tie high-tech "okno" nenahradí prírody - úžasné výtvory Boh, stvoril na radosť človeka.

Text: Mária Petrus
Foto: JP

Zdroj: sob. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика