понедельник, 28 июля 2014 г.

Budova a záhradný altánok s rukami

Budova a záhradný altánok s rukami


Budova a záhradný altánok s rukami Letnej záhrade je altánok dekorácia každej záhrade, alebo krajiny, lokality, a všetky súkromné nádvorie bytovej výstavby. To je jeden z pekných miest pre oddych a relax medzi voľne žijúcich živočíchov. Rozhodovanie o tom, ako vybudovať altánok nezávisle, každé leto bydlisko tváre výbere modelu základných zariadení. A každý, kto chce altánok bol nie len pohodlné miesto na odpočinok, ale aj krásny a funkčný prvok záhrady alebo na prímestskej oblasti.

Takže pre self-výstavba pavilónov by mala byť stanovená na funkčné účely pavilón, aby vyhovovali potrebám každého člena sedem'th.

Hlavným účelom každého záhrada arbor, po prvé, je zvýšenie funkčnej priestor chate alebo na záhrade domu, prenos na to bremeno s obývacia izba, kuchyňa, alebo verande domu. Preto je potrebné zabezpečiť organizáciu trate alebo trate pre ľahký pohyb na krajiny stránky z domu na altánok a iných budov.

Výpočet veľkosti altánok, by ste mali zahrnúť inštalácia lavice, stola a iné potrebné nábytok. A ak chcete usporiadať vedľa altánok grilovanie alebo opekanie, miesto na webe pre budúce konštrukcie by mala byť zvolená s ohľadom na túto skutočnosť.

Okrem základnej funkcionality. Ako už bolo spomenuté, altánok je výzdoba záhrade alebo na letnej terase. Je dôležité zvážiť návrh pavilóny, vzhľadom na osvetlenie miesta, mikroklíma oblasti, uhol tiene z iných stavieb, ktoré sa nachádza na pozemku alebo stromov, ako aj mobilita v pôde. Odporúča sa vybrať pre druhú časť tohto pozemku, ktorý pavilón bol otvorený príjemný pohľad. Dobre, ak návrh bude brať do úvahy charakteristiky, ako je otvorenosť úspešné a krásne miesta, oblasti a, naopak, schopnosť udržať skryté pred očami neatraktívne budovy a miesta na stránke.

Čo môže krajina pavilóny?

Krajina pavilóny môžu byť úplne odlišné formy: a mnohostrannej, a hranaté a okrúhle, uzavreté a otvorené, a strmšie, a ladný, a masívnej guľatiny. Altánok môže byť druh Čínskej pagody alebo starovekých chrámov, aby sa s Pavla a bez neho. Krajina pavilóny môže byť postavený podľa jednotlivých projektov a vyberte montáž prefabrikovaných výkres záhradných stavieb.

Posledná možnosť je veľmi výhodné, pretože tímy sú pripravené altánky, stanoch, alebo v chatkách idú rýchlo a jednoducho, bez použitia špeciálnych nástrojov. 'll potrebujete, je skrutkovač a kľúč, a nie viac dní na prípravu takýchto výkres štruktúry.

Ak chcete vybudovať altánok nezávisle na jeho vlastný projekt, mali by ste zvážiť niekoľko dôležitých funkcií procesu.

Stavebné materiály na stavbu summerhouses

Záhradný altánok môže byť vyrobené z rôznych materiálov, ale to je najlepšie odporúčame používať drevo z ihličnatých plemien, pre-ošetrené špeciálne ochranné antiseptické účinky. Môžete použiť borovica primerenou, buk alebo dub. Borovica jednoduchšie spracovať a má nižšie náklady v porovnaní s minulým dve možnosti.

Okrem dreva pre stavebníctvo záhradné pavilóny použiť nedávno polykarbonátu. Tento materiál je výhodné, pretože to má zvýšenú pevnosť, dobre prechádza slnečné lúče, zásah prieniku nebezpečné ultrafialové žiarenie, ako aj vysoký stupeň vlhkosti odolnosť. Okrem toho, summerhouses vysoko-vplyv polykarbonátu a môžete ľahko vydržať mechanické alebo poveternostné podmienky (napríklad na snehu), cast kameň, krupobitie a iné

Inštalácia záhradné pavilóny z polykarbonátu je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje. Výhodné, že tieto besiedky môže byť inštalovaný bez povinné'povinné liatím Nadácie, ktorý je veľmi pohodlný a to nielen v procese priamo stavať pavilónu, ale aj s potrebou prenosu na iné stránky, alebo len na inom mieste.

Ďalšie užitočnú funkciu z polykarbonátu je skvelé farby, ktorý umožňuje postaviť altánok akýkoľvek požadovaný odtieň. A pružnosť materiálu zaručuje, že altánok na záhrade si môžete postaviť akejkoľvek forme. Starostlivosť o špeciálne polykarbonátové nie je potrebné, nie je potrebné každoročne prekresliť arbour, a záručná doba tento arbor je 20 rokov. Umyť altánok môže byť najjednoduchší spôsob, pomocou teplej vody a handrička.

Polykarbonát je absolútne bezpečný materiál pre človeka a životné prostredie, a nie je náchylný na oheň. Ako výsledok, pavilóny z polykarbonátu, môže byť považovaná za veľkú možnosť záhrada arbor - bezpečné, trvanlivé, pohodlné a veľmi krásna.

Zariadenie na strechy a podlahy, záhradný arbor

Projektovanie altánok, by sa mali určiť a s výskytom jeho strecha. Tak, altánok môže byť buď priame alebo šikmé strechy a zbrázdené strechu, ktorá má návrh p'päť alebo desať stupňov.
Pre stromy'drevený altánok strechy by mala robiť, príliš, dreva, a ak výstavba pavilónov je dosť masívne a pôsobivý vzhľad, je možné na pokrytie strechy hlinené dlaždice.

V posledných rokoch, ako aj na výstavbu summerhouses, zariadenia, jeho strecha je často používaný polykarbonátu. Avšak, ak ho používate, musíte vedieť, že je vhodná na leto domov, žiadne ťažké zaťaženie na streche vo forme snehu. V dôsledku toho, že nie je vhodný na pokrytie strechy z polykarbonátu v regiónoch s výdatnými sneženie.

A ak strechy na altánok viac je jeho dekoratívny prvok, môžete použiť kučeravé gril alebo rejki, na ktorých dať v'vína.

Podlahy v záhrade altánok nemusí vždy. Pomerne často radšej postaviť altánok na zemi. Ak táto možnosť nie je vhodná, podlahy, altánky môžete naliať betón alebo položiť dlažby obklady. Je dobré vybrať materiál, v závislosti na tom, čo sa skladby na stránke alebo detské ihriská.

V regeneráciu stromy'drevená podlaha v záhrade altánok, nemôže byť položený priamo na zemi, pretože to povedie k rýchlemu rozpadu. Odporúčané podľa poschodí nepremokavá vrstva alebo, napríklad, pod trámy, podlahy položiť pásy ruberoid krytín.

Vonkajšie dekorácie pavilóny

Keď altánok plne chránené pred vodou, to môže byť drevené opláštenie. Inak sa odporúča nechať otvorené bočné miestnosti alebo použitie, na spracovanie mreže.

Môže vonkajší povrch pavilóny sú natreté farbou. Ale to je odporúčané používať opatreného náterom a ochranné antiseptické na spracovanie dreva. Pri použití transparentným spôsobom, môžete uložiť prirodzený vzhľad a štruktúru stromu, ktorý bude chrániť ho pred vonkajšími vplyvmi. Inak, odtieň je vybraná podľa farby iné budovy alebo prvky dach plôch, závodov alebo len osobné preferencie.

Dodržiavanie jednoduché odporúčania, môžete stavať na krajinu stránky rýchlo a bez značné náklady, krásne a funkčné altánok na stretávať sa s priateľmi, relaxovať a odpočinúť si na čerstvom vzduchu, medzi prírody a obľúbené rastliny.

Prejsť na: Strecha → polykarbonátu a príslušenstvo




Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика