понедельник, 28 июля 2014 г.

Dekor inter'szz

Lacné, ale elegantné: niekoľko "dekoratívne čipy" pre mládež

Bez ohľadu na to, prenajať si byt, alebo sa rozhodli kúpiť svoj vlastný, extra peniaze, ktoré môžu byť použité na "krása"je zvyčajne neplatí. Ale kto povedal, že dekor inter'interiéru musia byť drahé a sofistikované? Hlavná vec, že bol a v ideálnom prípade odrážajú individualita a tvorivý charakter hostesky!

1. "Gay" záclony, poťahy / obalov na nábytok a posteľná bielizeň a dobrú náladu a bezpodmienečné charakter chuti. Nebuďte leniví: ísť na nákup, môžete nájsť "sacic" výlučne nádherné farby. Kto bude šiť? Nebudem veriť, že nikto z jej priateľov nie je vlastníkom šijacie stroje. Opýtajte sa jej, kým ona bola škrabať, kopať ho na Internete materiálov pre nadchádzajúce samozrejme.

2. Kúpiť nejaké lacné vankúše a dať ich do starého tisocki. Čo je to zábavnejšie a okradani bude výber kresby a nápisy, tým lepšie!

3. Namiesto drahých steny-police používať lacné plastové nádoby, ktoré sa dajú kúpiť v každom železiarstve a bezpečne naplniť všetky druhy vecí. Sú veľmi priestranné. A vyzerať štýlovo a to, čo je príjemné, jednoduché presunutých z miesta na miesto, zmena inter'EP!

4. Stlačte tlačidlo hore na stenu priateľa, ponúka mu zábavy. Nechajte ho, nájsť si (alebo môžu spolu večer na prechádzku "na'prístup skládok", hrá úlohu bezdomovcov! ) Staré dvere. Z ktorých jeden vyrába nádherné, úplne exkluzívny konferenčný stolík nohy len poraziť. A čo je lepšie pokazati" videl ju a hodiť na akomkoľvek základe, mierne pevná s klincami, že nemal shake. Maľovať sa dá urobiť takmer nechty v súzvuku existujúcich farebnú schému.

5. Steny, samozrejme, pekné uveshat plagáty obľúbených hudobníkov a hercov úspory na wallpapering zrejmé! Aha, už strávil na Tapetu a vo všeobecnosti majú tendenciu Japonský minimalizmus? Výborný: ľahké rámy a čačky môžu byť pripevnené na steny nie nechty, a hrubé ihly na šitie, ktorý nezanecháva ŽIADNE stopy na Tapety!

6. Konečný dotyk: vyvesené na viditeľnom mieste zberu štiepky hrnčeky na kávu, ktoré sa nahromadili za posledných pár rokov, bude vyzerať ako dobrý vejlupkova striebro...

Zdroj: www. salon. tým,

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика