понедельник, 28 июля 2014 г.

Nezostalo dať

Musíte priznať, že ani v najkrajších prírodných podmienok, zvyšok na tráve pod holým nebom, kde tečenie UAI'aslib mravcov a iného hmyzu, neprináša správne spokojnosť. Ďalšia vec, keď útulný posteľou visel v silnej lana nad zemou. Tento dizajn je dnes a dostali mená hojdačiek pre vily a domy.

Podlahy-hojdacia líši kompaktnosť a komfort: zdá sa, že to bol pôvodne vytvorený pre oddych a relax. Street hojdačiek sú v súčasnosti široko využívané spotrebiteľov pre chatky, krajiny domy, všetky oddych v prírode, rybolov a pešiu Turistiku. Psychológovia po celom svete oslavovať, že zvyšok v hojdacia sieť pomáha zmierniť stres, únava: pod jeho pokojnej hojdacia všetky problémy sú zabudnuté, alebo, naopak, v pokojnej zastaviť, je ich väčšina správne rozhodnutie.

Typy hojdačiek dať

Nezostalo dať rozdeliť do niekoľkých typov. Oni sa líšia hlavne vo veľkosti, dizajn, výrobu materiálu a spôsobu pripevnenia. Veľkosť nezostalo môžu byť navrhnuté na jeden, dva alebo niekoľko ľudí.

Najjednoduchší a najčastejší forme tento dizajn je závesné hojdacia sieť. Ak ho chcete použiť, môžete nájsť dva stromy alebo iné podporuje, nachádza sa nie veľmi ďaleko od seba: budú pripojené k pozastavené hojdacia sieť pre vily.

Ak nie je taký podporuje, alebo sú v ťažkej mieste, môžete ľahko nainštalovať podporu svojich rukách. Na to potrebujete kúpiť dve silné piliere. Musia pevne pochovaný v zemi, ktorý si dokonca háčik betónu. Avšak, najviac romantický je zvyšok v visí hojdacia sieť v krajine, v tieni stromov.

Ďalší populárny typ hojdacia sieť majú hojdacia sieť s rámom. Je to jednoduchý dizajn, zhromažďovanie, ktoré si môžete usporiadať pohodlné miesto odpočinku v prírode. Zatiaľ čo hojdacia sieť s rámom rýchlo vyvíja, a je vhodné, aby niesť zložený v kufri auta. Týchto hojdačiek sú len malé útulné hniezda osoba a môže mať najviac originálny dizajn.

Napríklad, dnes je možné kúpiť nezostalo dať kostru pôvodnej formy a postavený pohodlné útulku. Týchto hojdačiek, zvyčajne luxusné, štýlový a pohodlné. Sú to produkty VIP úrovni, a nie sú lacné.

Ďalšou dobrou alternatívou k obvyklé hojdacia sieť pre vily je hojdacia sieť-stoličky. Jeho hlavným rozdielom je, že v tejto hojdacia sieť je výhodné nie len ležať, ale sedieť. Uhol tohto modelu, širší a praktické možnosti sú väčšie. Naozaj, ako hojdacia sieť za to, že sa stáva miestom na čítanie alebo prácu s notebookom. Táto konštrukcia umožňuje mierne swing v hammock-stoličky a užiť si ráno Šálku kávy, alebo teplej až vo večerných hodinách silný čaj s citrónom, pozoroval krásny západ slnka.

Samostatnú pozornosť si zaslúži hojdacia sieť pre deti. To musí byť menší než pre dospelých. A majú viac zaujímavý a atraktívny dizajn. Hojdacia sieť pre deti môže byť zarámované alebo pozastavené, takže v závislosti na konštrukcii je možné dať vo dvore alebo navštívte v blízkosti detské Ihrisko.

Ako si vybrať hojdacia sieť dať

S cieľom vybrať pohodlné a komfortné hojdacia sieť pre chatky, je potrebné venovať pozornosť nasledujúcim aspektom výberu. Po prvé, hojdacia sieť pre chaty by mala byť dostatočne priestranná: keď svetlo sklon, nemali by ste spadnúť z neho. Preto, v ideálnom prípade, ako si kúpite, budete musieť nasadiť, dobré zvážiť a dokonca ľahnúť na neho.

Po druhé, hojdacia sieť dať musí byť spoľahlivé. On musí mať hmotnosť najmenej 200 kg. Tiež je potrebné skontrolovať pevnosť látky. Okrem toho, vezmite prosím na vedomie, pevnosť lamiel, ktoré sú vytvorené v dizajne, aby sme neboli dať hojdacia sieť SAG.

Po tretie, hojdačiek za to, že by mali byť vyrobené z textílie, ktorá dýcha dobre a nedráždi pokožku. Prax ukazuje, že najlepšie tkaniny pre hojdacia sieť v krajine patrí nylonu a bavlny. Keď je táto možnosť vybratá na ventilátor: bavlna - elastické a m', a nylon - trvanlivé a tvrdé. Dnes je pomerne populárne farebné textílie nezostalo s fringe. Môžete tiež dať prednosť a čistý hojdacia sieť dať.

Ako zavesiť hojdacia sieť dať

Odborníci radia, pre kvalitný odpočinok zavesiť hojdacia sieť v krajine, v tieni chladnom mieste, ktoré sa nachádza medzi dvoma stromami: to bude v kontakte s prírodou a pomôže uniknúť teplo teplo. Pri práci s visí hojdacia sieť, by mali dávať pozor, aby vzdialenosť medzi podporuje. To musí byť aspoň 30 centimetrov vyššia ako dĺžka hojdacia sieť. Aby sa zabránilo poškodeniu stromu, je lepšie použiť lano. Mala by pevne pripevnené k stromom a na zabezpečenie hojdacia sieť s karabíny.

Inštalácia hojdacia sieť s rámom nevyžaduje veľa úsilia: musíte postupovať podľa pokynov výrobcu a montáž produktov na princípe jednoduchý constructor. Aj akýkoľvek typ hojdacia sieť pre sadzba môže byť nastavený do priestranný altánok alebo pod prístrešok : tam bude žiadne horúce z tieňa, a strechy budú uložené a pred dažďom.

Príjemné ste odpočinku v hojdacia sieť v krajine!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика