среда, 30 июля 2014 г.

Krídlové Okná Velux: inštalácia technológie

Krídlové Okná Velux: inštalácia technológie


Krídlové Okná Velux: inštalácia technológie Po inštalácii klietky by mala vypočítať polohu okna. Spodný okraj strešných Okien Velux, bude proti líšt debny, tak, že môžete vykonávať smerom dovnútra budovy pod oknom vertikálne, a cez okno - horizontálne.

Odborníci radia, aby sa pomocou vykurovacieho zariadenia pod oknom, aby sa zabránilo kondenzácii na sklo. Vnútorný povrch strešných Okien by mali byť umyté teplého vzduchu.

Velux strešné okno je možné nastaviť v zvýšený nad úroveň strechy pozíciu na 14-16 vidieť, Toto je robené s cieľom zabrániť hromadeniu snehu v zime. V tomto prípade, uhol strechy musí byť od 15 do 90 stupňov.

Mali by ste si vypočítať veľkosť otvoru pre svetlíky v streche. Clony by malo byť viac boxov box na 50 mm na výšku, na 30-40 mm na šírku. O 30 mm zo všetkých strán odporúčame nechať medzi krokvami a box Krídlové Okná. Domáce zvieratá extra trámy pod oknom ako podporu počas práce. Pomocou úroveň, budete musieť nastaviť dolnú časť svetlík horizontálne. Pomocou dvoch skrutiek upevnite spodné rohy. Regulovať top skrutky nainštalovaný v stredu podlhovasté otvory, do konca spinning nie je odporúčané. V prípade, že okno je veľký, to skrutky, môže byť viac. Nachádzajú sa nielen v rohoch, ale aj na bokoch.

Montáž strešných Okien Velux: nastavte pozíciu

Aby sa zabránilo prenikaniu vlhkosti do miestnosti a zabrániť koncepty by sa urobiť úprava otvory. Medzi rámom a oknom políčko medzera by mala byť jednotná na stranách strešných Okien. Mali by ste skontrolovať, veľkosť medzery ihneď, alebo neskôr opraviť pozíciu poľa, nemôže uspieť.

Potom začiarknite políčko zatvoriť okno. Medzi spodným prvky rámu a políčko medzera by mala byť rovnaká. Rám svetlíky musia byť rovnomerne uzavreté na šírku. Ak si všimnete rozdiel, použite plastový klin, ktorý ide v pravom hornom rohu dizajn na strane, ktorá je rozdiel.

Po obvode poľa svetlíky musia prejsť izolačný materiál. Do poľa, mal by sa obchádzať. V tých miestach, kde bude kusy na spáchanie čas na rohy, vrstva strešné izolačné materiály musia byť zvýšený. V záujme ochrany pred vetrom a izolácie bola vykonaná v plnom rozsahu, je nutné, aby leaf materiál pre izoláciu, ktorá je priamo vedľa okna, prekrývajúce sa navzájom v 200 mm Ak strechy je nainštalovaný bez hydroizolačnou vrstvou, tam svetlíkov na vzdialenosť 50 cm musí povinná'uistite sa, že nainštalujete. Nad oknom v takejto situácii je odvodňovacie priekopy.

Ak strecha je pokrytá základný materiál musíme pam'na pamäti, že pod oknom vo vzdialenosti 15 cm výplň bedňu. Z oboch strán to by malo byť širšie ako okno na 30 cm Vzdialenosť medzi hornou hranou strechy príslušného materiálu a prepravka by mali byť 8-12 pozri Odstránenie ochranná vrstva z profilu zástery by mali byť na bedňu vložiť hornej časti odbavovacej. Spodná časť v tomto prípade, je distribuovaný na profil z materiálu. Stlačením ju pevne prilepený k povrchu.

Vonkajších krytov platy sú použité na s'odpojte strechy s oknom. Štyri položky, dva bočné, horný a dolný, ktoré sú použité v tomto prípade. Na základe údajov zo mzdy sa používa hliník, ktorá je pokrytá polyester. Dolná časť je lisovaný z vonku na svetlík, pripevnené skrutkami. Bočné prvky sa zobrazujú v časti podložky na poli okna, montáž v mieste prekrytia. Horná časť je dať cez bočné prvky, je pripojený. Tmel je možné vyplniť kĺbov. Využitie pečate na boku a na vrchu okna.

Potom môžete začať záverečnej práci na položenie strešnej krytiny na okno. Ak strechy je aplikovaný základný materiál, dutiny medzi okno a podlaha na obidvoch stranách sú plnené penou. Ak ako krytina je plochý materiál, je stanovená na plat tmel na báze butyl.

Interná inštalácia strešných Okien Velux

Len tým, že robí všetky vyššie uvedené manipulácia, môžete vrátiť pätka na mieste. Potom ohrievača je podaná v blízkosti okna, na obrys okna, on pečiatkou. Parozábrana zástery vám umožňuje chrániť tepelná izolačná vrstva z vplyvom vlhkosti z miestnosti. Vďaka špeciálnej príspevky, ktoré sú pripojené k žalúzie, strešné okno, môžete zabrániť vzniku " studenej mosty". Viac zástera nastaviť svahoch v interiéri. Zvyčajne prichádzajú s Krídlové Okná Velux.

Posledný krok inštalácie strešných Okien Velux stáva inštalácia svahoch. Dosiahnuť potrebný pohyb vzdušných más vo vnútri budovy, v blízkosti okna, a tak, aby sa zabránilo výskytu kondenzátu, zatvorení svahoch tak, že pod oknom v rovine priamo svahu vertikálne skôr nad oknom - horizontálne. Nastavenie parapet, že je potrebné vypočítať malý priestor od steny. V tomto prípade teplého vzduchu sa zvýši z vykurovacieho zariadenia, bude môcť voľne pohybovať.

Otvorené podkrovie Prejsť na: Krídlové Okná a podkrovné schody Otvorené podkrovie


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика