понедельник, 28 июля 2014 г.

Jednoduché nádhera záhrada v secesnom štýle

Modernity ako módny trend, ktorý sa používa v architektúry, maľby, krajinného dizajnu, a tak ďalej, sa objavil na konci XIX storočia a okamžite sa stal skutočnou senzáciou. Jeho charakteristickým rysom je využitím prvkov Orientálnej štýl: ale nie s jeho obvyklá luxusné a zdobené, a vynásobí minimalizmus a praktickosť. Avšak, pôvodnú myšlienku čaro rozprávky v modernom štýle je stále tam.



Je potrebné poznamenať, že zatiaľ čo ešte úžasné m'kvalita štýl, ktorý je vyjadrený napríklad v aktuálnej hladké krivky, čiary a čistenie: to sa odráža v nádhernej harmónii tratí, ciest, trávnikov a jazierok. Odborníci sa zbiehajú v stanovisku, ktoré holý a je charakteristický secesnom štýle. Okrem toho, že je nemožné si predstaviť návrhu bez použitia veľké otvorené priestory. Napríklad, podľa zákonov tohto "žánru" aj medzi trávniky a chodníky by mali byť voľný riadok.

Povinné'povinné požiadavky, ktoré vymenovať dizajnérov, aby sa vzťahujú secesnom štýle na prímestskej oblasti, je použitie vhodných rastlín. Návšteva karty tohto typu krajinného dizajnu sa stala elegantná a pôvabná fúzatý iris. Okrem toho, art Nouveau víta použiť ako dekorácia na území kvety, ako sú ruže, pivónie, prvosienky, lianas a narcisy. Je tiež žiaduce, aby na vhodné miesta boli vysadené zimolez, chmeľ, perfoliate alebo plamienok.



Ako pre malé architektonické formy, uplatňujú tento štýl ako dekoratívne prvky, ako altánky, lavičky, lampy, mreže a ploty lepšie vykonávať kovaného železa pomocou vhodného dizajnu.
Je to tiež stojí za zmienku, že krajiny dizajn v štýle art Nouveau, sú pomerne zložité a pre vykonávanie: je to lacné a vyžaduje použitie vynikajúca chuť a klasickej zmysel pre proporcie.

Špecialisti poskytne aj základné farby, ktoré sa odporúča použiť pri vytváraní stránky v secesnom štýle. Na najzákladnejšie farby sú biela, žltá, modrá a fialová. Ako častejšie používať prírodné svetlo modrá, šedá, čierna a terakotovej farby. Okrem toho, tento dizajn je spoliehanie sa na pozemku vázy, sochy, záhrady, nábytok, vyrobený v príslušnom štýle. Modernity rovnaký štýl je určený zdôrazniť, použitie nových materiálov. Okrem toho, všetky v tom, že dizajn by mal byť dobre premyslené a byť rôzne, funkčnosť a pohodlie.



Vytvoriť a Ste na mieste moderné Raj, navrhnuté v modernom štýle: toto Vám umožní zažiť krásu prírody, harmonicky zariadené v elegantnom prostredí.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика