понедельник, 28 июля 2014 г.

Tehla: položenie rúk

Tehla: položenie rúk


Foto: Tehla: položenie rúk Pri práci s tehla, pozornosť by sa mala venovať riešenie, pretože sila muriva je do značnej miery závislá na neho. Cement-piesočnatá riešenie je jednoduchý, lacný a spoľahlivý spôsob, ako s'pripojenie tehly tak, aby tvorili jeden konštrukcie. Odporúčaný pomer cementu a piesku je 1:4 alebo 1:6. Zloženie je zlé, pretože počas prevádzky muriva zaťaženie ovplyvňuje shift alebo kompresie, a nie rozbiť. Odborníci radia, aby sa pridať trochu hliny alebo vápna riešenie pre zvýšenie elasticity zloženia. Niektoré použité namiesto vápna tekuté mydlo alebo pravidelné prací prášok. Ale, je to zmes nie je používané pri práci s dutých tehál, ako to môže spôsobiť problém riešenie v póry a trhliny materiálu, zníženie jej izolačné vlastnosti.

Proces výroby riešenie pre položenie tehál je zmes suchých skladoch, cementu a piesku, a potom pridajte vodu. Ak si pripraviť veľké množstvo riešenie, bude postupne začať stvrdnúť. Preto sa odporúča pripraviť zloženie malých objemoch. V prípade účasti na výstavbu a stavebné tehla niekoľko pracovníkov a vysoký objem muriva povolené používať miešačka, ktoré sa pripravujú na zloženie.

Počas kladenia tehál, budete potrebovať stierkou na nanášanie riešenie, kirochkoy pre Podtesov materiál, úroveň, olovnica, káble. Mnohí odborníci sa používajú moderné brúsky s cieľom odrezať tehla. Platí to pre rezací kotúč na kameň.

Tehla: na možné problémy pri ktorým

Foto:Murivo Vylučovanie uhly vo vertikálnom smere a baliaci materiál na rovnakej úrovni na priamke spôsobiť umelcov, ktorí sa ešte len začína pochopiť základy murárske práce, najčastejšie otázky. Prvý riadok v murivo je veľmi dôležité, tu sa nastavuje tón, pre celú konštrukcia je vyhotovená z tehly. Nebuďte leniví neustále kontrola v procese, rovnosti série. Najlepšie je použiť priamy natiahnuté lano alebo kábel, ktorý vám umožní ovládať umiestnenie tehly. Skontrolujte horizontálnej polohy s pomocou úrovni.

Medzi tehly tvoril švy, ktoré sa líšia metódou realizácie.

1. V znižoval. V jednej rovine s povrchom z tehál vyplniť medzery riešenie. Ak chcete, môžete použiť také puto ako dekoratívne, ale zvyčajne sa používa v krbe a pece vzory rúry. Hladký povrch zabraňuje hromadeniu sadzí.

2. Vypuklé / konkávne šev. Vypuklé šev je vykonaný pomocou rezané rúry, konkávne spoločné - pomocou stick alebo slamy. Tento typ šev má iba dekoratívnu funkciu.

3. V raked spoločné. Ak sa chystáte na omietky, steny, je lepšie použiť šev, ktorý vzniká v dôsledku skutočnosti, že medzi tehly vytvorené medzery, riešenie je jednoducho nie docekal na vonkajší povrch steny. Šev v raked kĺb umožňuje vykonávať kvalitné omietky.

Tehla: prácach

Najprv stanovené rohy stien, ktoré slúžia ako akýsi maják. Medzi uhlami, môžete vytiahnuť kábel (prichalku) na ovládanie rovný povrch. Kotvenie by mali byť umiestnené tak, vytiahnite ju pevne. Použite viesť k spustenie uhlov. Prvé tehly v rohoch by mali byť stanovené s aplikáciou úrovni, všetky budúcnosti - s porjadovki.

Svorky, strmene, slúžiť na posilnenie porjadovki. Každý 5-6 riadkov, by mal byť položený ocele oka vytvoriť perá'ASCI materiálu. V susedných radoch tehly by nemalo byť identické na predchádzajúci riadok, mali by byť striedal poskytovať dostatočnú tvrdosť a ktorým sa.

Pred ktorým tehly navlhčiť vodou, môžete vynechať to krátko vo vedre s vodou. Tehla je položený na rovný povrch, na suchý, je potrebné overiť správnosť jeho lži. Ak tehla, ktorým sa správne, môžete spustiť, ktorým sa na riešení. Skladaný tehla bola prestativa hore päsť alebo nástroj pen (pero). Ak chcete vytlačiť nejaké riešenie mimo, potom použite lyžicou. S jeho pomocou zbierať pozostatky riešenie.

Nováčik pracovníci môžu pracovať v o malých'objekty, ako sú bary, oporné múry, malé schodisko. Môžete organizovať tehla gril, ktoré nepochybne budú užitočné v dach. Ideálne na tento účel hladká tvár, tehla. Prípustné použiť hrubý hrubý materiál na vytvorenie pôvodného povrchu, pripomínajúce prírodného kameňa. Na papieri starostlivo spočítať počet riadkov z tehál. Zvyčajne nákup tehla hojne.

Tehla Prejsť na: Tehla, sýtené betón, betónové výrobky Tehla


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика