среда, 30 июля 2014 г.

Kov: technológia inštalácie

Kov: technológia inštalácie


Kov: technológia inštalácie Na montáž strešnej striktne dodržiavať odporúčania výrobcov na použitý materiál. Pri inštalácii z kovu by mala byť od zdola nahor, od odkvapu na hrebeň. Ak chcete nainštalovať kanalizácie pred inštalácia kovových by nainštalujte háčiky na uchytenie žľaby. Sú namontované pozinkované skrutky.

Ak zem nie je dostatočný priestor pre umiestnenie plechov materiálu, alebo máte veľmi málo špecialistov s veľkou plochou strechou, krytina na streche špeciálne detské Ihrisko s regály pre skladovanie kovové počas inštalácie. Listy položiť koľajnice, aby sa zabránilo poškodeniu materiálu.

Kov: - montáž prepravka

Ak krokvy sú necháte vzdialenosti 900 alebo 1200 mm, ktoré je optimálne vhodné pre osb dosiek, kde oddiel dosiahne h mm, alebo kovové profily. Ak používate stromy'drevené dosky, uistite sa, že ich riešenie antipireny a zloženie.

Začne inštalácia debny z rímsy. Krok štruktúra rímsy vyžaduje viac pozornosti. Z vonkajšej hrany Dosky hranice opustiť 300 mm v strede časť druhá Rada prepravky. Inak sa vám môže urobiť kroky 350 mm Na okraji lišty listov materiálu bude musieť ísť na 4-4, 5 pozri

Prepravka je pevná plátno v tej časti strechy, ktorá je v blízkosti potrubia, rúry, podkrovie Windows. Pre prietok prvky potrebné nechať dodatočné upevňovacie prvky.

Nezabudnite'nezabudnite sa pohybovať pozdĺž strechy, montáž plechov by mal byť veľmi opatrní, aby nedošlo k poškodeniu ochrannej povrchovej úpravy. Použitie obuv na m', ktorých jediným. Ak sa budete pohybovať pozdĺž list, potom ísť do žľabu vlny, a ak potrebujete prechádzať cez list kovu, potom ísť do náručia profil.

Kov: skladaných hárkov

Kov: technológia inštalácie Všeobecné pravidlá upevnenie plechu sú nasledujúce tipy:

  • v mieste, kde listu je priľahlé k debne, potrebujete opraviť,
  • na začiatku prevádzky do prvej Rady alebo profil prepravky list je pripojený cez vlna cez krok,
  • vo všetkých ďalších Rada prepravky upevnenia môžete vykonať bližšie k spodnej krok,
  • každá vlna by mala byť stanovená pri montáži listy od konca strechy,
  • ak chcete zablokovať vertikálne prekrývajú v oblasti súbehu panely sú upevnené pomocou skrutky v zadnej časti vlny.

Jeden meter štvorcový strechy, pokryté kovové dlaždice, by mali byť použité nie menej ako 6 až 8 skrutky. Nezabudnite o príslušenstvo: za bežných metroch materiál, ktorý chcete použiť tri príslušenstvo. Každý priečna vlna musí byť pripojený doplnok.

Pri rezaní materiálu, mali by ste použiť skladačka, vybavené čepeľ je vyrobená z kovu, alebo pílku na železo. Môžete použiť ručné nožnice alebo vrúbkovaním z electrononic. Brúsky môže dôjsť k poškodeniu materiálu, takže sa neodporúča.

Ak sa počas inštalácie tvoril škrabance alebo scuffs na listoch z kovu, potom môžete použiť sprej paint.

Kladenie dlaždíc môže dôjsť niekoľkými spôsobmi:

1. V jednom riadku.

Ak ste baliaci materiál sprava doľava, potom prvý list povinné'uistite sa, že priložte končí a odkvapov. S pomocou skrutiek pripevnite prvý list výstrelok v čase. Dať druhý plech, zarovnáme. Dať niekoľko listov, nezabúdať na neustále monitorovať úroveň ich umiestnenie. Iba potom môžete bezpečne zaistené prvé listy materiálu.

2. Vo viacerých radoch.

Pri montáži right-to-left ležal list z kovu, priložte končí a odkvapov. Druhý list je umiestnený na vrchole prvý, stredu, môžu byť dočasne upevnite skrutku. Po presné zarovnanie, ktoré môžete začať dôkladné upevnenie list. Tretí list položil na strane prvej na ľavej strane. Oni sú pripútaní, je podobné ako prvé dve.

3. Trojuholníkové lúče.

Pred začatím inštalácie, marek strechy. Definovať strede svahu, rýchlym pohybom prsta cez centrum os. Os musí byť označená na liste z kovu. Linky sú kombinované, hárok je stanovená v strede materiálu okolo hrebeňa. Uplatňovaní vyššie uvedených možností, môžete pokračovať, ktorým sa v oboch stranách od osi.

Zvláštnosťou trojuholníkové lúče sa stáva potreba znižovania materiál pre jeho inštaláciu v dolinami, hrebeňmi. Aby to bolo jednoduchšie, aby sa poznámka markup pre rezanie, je možné vybudovať "Chertok". Štyri dosky v šírke 10 cm sú umiestnené tak, že dva z nich ležali paralelne vedľa seba, a ďalšie dve dosky sa používajú na upevnenie. Na vnútornej strane ľavej dosky s vonkajšej strany právo Predstavenstva by mali byť vzdialenosti 1100 mm Dosky sú upevnené nie je ťažké. Právo na streche tohto prístroja je veľmi jednoduché rozloženie listy.

Po ukončení prác na inštalácia kovových by mali odstrániť všetky nečistoty zo strechy. Opäť, uistite sa, že na streche sú žiadne škrabance, rezné rany, v prípade ich výskytu použite spray paint. Skúste v čase, odstraňovať odpad, konáre a piliny z povrchu strechy, bude sa predišlo vzniku korózie procesov.

Kovové dlaždice a príslušenstvo Prejsť na: Strešné Kovové dlaždice a príslušenstvo


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика