понедельник, 28 июля 2014 г.

Tabuľky

Tabuľky

tabuľky V čase zakúpenia nového dizajnu nábytku plochu dôkladne pripravené tak, že bufetu bol schopný, aby sa zmestili na existujúce inter'on, a aby boli pohodlné a funkčné. V našom článku sa dozviete, ako vybrať ten správny stôl pre špecifické potreby. V dávnych dobách stoly boli veľmi dôležité, pretože okrem priameho účel boli často používané na dôležité rokovania. V našej dobe, tento kus nábytku je nie ako náboženské, ale nie menej dôležité, myslím, že o tom, ktoré po rekonštrukcii miestnosti.

Výber materiálu

Ak sa rozhodnete aktualizovať tabuľku v byte alebo dome, máte na to dva spôsoby : ak si chcete zakúpiť alebo vytvoriť dizajn tabuľky s mojej ruky, a potom na objednávku jedinečné detaily inter'vnútra na jeho miniatúru. Na prvý pohľad sa zdá, že prvá možnosť je jednoduchšia, ale v skutočnosti tam je veľmi veľký počet spoločností, ktorí vyrábajú z tabuľky v poradí, preto, aby sa izba viac pôvodné nebudú žiadne problémy.

dizajn comp'počítačové stoly

Sklo zavŕšená tabuľka

Poďme začať s materiály, ktoré sa používajú na vytvorenie tabuľky:

  • Sklo. Materiál krásna, pôvabná, ale nie celkom bezpečné. Dizajn sklenených tabuliek môže byť veľmi pestrá a obsahovať kombináciu transparentné, tónovaná, matná, a farebné prvky. Sklo samo o sebe je často kombinovaná s kovom a drevom.
  • Prírodné drevo. Dosť drahé a veľmi prestížny materiál zo všetkých prírodných materiálov. Stromy'Yana nábytok má špeciálnu štruktúru a jedinečnú farbu, odtieň, ktorý závisí od druhu dreva. Často používať borovica, jelša, dub, zriedka buk, breza a ďalšie plemená. Tvrdosť a samostojnost drevo je podávaný s pomocou farby.
  • Drevotrieskové Dosky (dtd dosky). Materiál, z malých štiepky a piliny, zbavený tieto vady masívneho dreva, ako uzly a trhliny, má vysokú pevnosť, drží skrutky a klince. Vonku je posedenie s dyhy pre estetické.
  • MDF (sredneplotnyh vláknité náter). Podobné drevotrieska, však používa pri výrobe pilín, rozdrvil na prášok. Vonku je posedenie s dyhy a má všetky funkcie obsiahnuté v analógovej a environmentálnej bezpečnosti, nie je horší strom.
  • Kov. Materiál, ktorý získava popularitu. Použitie hliníka, zliatiny titánu, chrómová oceľ. Kovové dokonale zapadajú do koncepcie ploche, ale tento nábytok je drahé radosť.
  • Umelý kameň. Materiál vyzerá štýlové a luxusné. Vyrobené z akrylovej živice a minerálne plnivá, to je neškodné a nie je predmetom odreniny, škrabance a praskliny.

Na Palube! V byte, kde nie sú deti, nie je žiaduce používať tabuľky so sklom, aby sa zabránilo zranenie. Ak ste stále chceli tento nábytok, sklo by mali byť laminované (triplex), nie je bodový v podobe fragmentov.

Dizajn kuchynský stôl

návrh tabuľky s rukami

Okrúhly kuchynský stôl

Kuchynský stôl - net'objemnú prvok z bytu, pretože bez neho, v kuchyni je takmer nezmyselné. Dizajn kuchyne stôl by mal byť v kombinácii s konštrukciou izba, veľkosť, ktorá priamo závisí od veľkosti tabuľky topy. Forma kuchynský stôl môže byť:

  • Obdĺžnikové alebo štvorcové. Tvoria spoločný, ale veľmi nepríjemné pre malé stolíky;
  • Okrúhle alebo oválne. Pre takéto tabuľky sa zmestí oveľa viac ľudí. Ideálne pre tých, ktorí sa radi zabávajú. A potom môžeme povedať, že moja kuchyňa je po oprave - dokonalosť!
  • Nezvyčajné: šesťhranné, trojuholníkové, s vlnitými okraji. Tieto formy nie sú veľmi praktické, ideálne pre veľké priestory s non-standard design, najmä v high-tech štýle.

Vhodné pre výrobu hostia budú a produktu, už v dĺžke a pripomína dizajn svadobný stôl. Počas oslavy takáto tabuľka sa vzdiali od steny, tvorí mnoho miest, a inokedy nie blokuje kuchyňa.

Dizajn Recepcia

dizajn ploche

Funkčný dizajn Stola

Tento prvok inter'jer potrebné v byte predovšetkým pre študentov. Mali by ste sa nikdy nemali spoliehať na klasický dizajn stoly. Moderný štýl môže byť užitočné, ak ste zvážiť niekoľko pravidiel:

  • šírka by mala byť menšia ako 1 m, hĺbka - viac ako 60 cm, a priestor, v rámci top - nie menej ako 50 * 50 cm;
  • výška by mala umožniť, aby chrbtica rovno, najlepšou možnosťou by byť nastaviteľné nohy;
  • konštrukcia by mala zabezpečiť prítomnosť zásuvky alebo skrine;
  • pohodlný model nadstavby police;
  • forma Stôl môže byť obdĺžnikový alebo l-shaped.

Dizajn comp'počítačový stôl

Dizajn comp'počítačové stoly by mali byť vypočítaná tak, že v tabuľke nie len by zapadajú do celkového inter'jer bývanie, ale taktiež spĺňa všetky požiadavky, pred', sú ich funkcie. Na zápas návrh tabuľky pre comp''yuter potreby, riadi niekoľko faktorov:

  • koľko času máte v pláne stráviť pri počítači'počítač;
  • v akej miestnosti chcete, ubytovanie, a to, čo jej budúcnosť miesto v oblasti;
  • existujú plány na uvedenie na comp'počítačový stôl, kancelárske vybavenie alebo iné predmety;
  • aký je celkový dizajn miestnosti, v ktorej bude umiestnený comp'počítačový Stôl.
autor stoly

Multi table

Veľmi populárny je možnosť je tabuľka postavené v niekoľkých úrovniach. Na jednej z nich (zvyčajne v dolnej časti) majú systémovú jednotku comp''yuter a kancelárskej techniky, na druhom monitore, a všetky druhy každodenné veci (pracovnej plochy), a tretí - Rom, knihy a iné veci, ako že. Povinné'povinné prvkom tohto typu comp'počítačový Stôl je roll-out polica pre klávesnicu. Táto tabuľka, ako pravidlo, zaberie minimálny priestor, náhradných ju s jeho výšky, a môže sa ľahko zmestí aj v malej miestnosti, napríklad, môže sa dať po oprave miestnosti 12 sq m Avšak, musíte pam'nezabudnite, že tieto stoly sú často príliš úzke a ťažko vhodné pre dlhé čas pri počítači''yuter. Stredne pokročilých je možnosť rohu tabuľky. Forma a dizajn comp'počítačový kútik tabuliek poskytuje pre ich ubytovanie tam, kde je nevyhovujúce nainštalovať typické obdĺžnikové tabuľky. Môžu byť aj pravidelné a viacvrstvového. Alternatívne multi-tabuľka je jednoduchý comp'počítačový Stôl, pripomína úroveň písomného a líši sa od neho iba prítomnosťou jedného alebo viacerých odborných prvky (p'distálnej na monitor a roll-out policu a pod.).

zahnuté dizajn comp'počítačové stoly

Comp'počítačový stôl

Hoci tieto tabuľky sa čas v 1, 5-2-krát viac miesta, ich funkčnosť je oveľa vyššia. Zvýšený pult, s výnimkou monitor, umožňuje umiestniť toľko potrebné, napríklad usporiadať pracovné dokumenty a pokojne sa zaoberajú práce, kým nie je. Pred niekoľkými rokmi takmer nemožné vybrať comp'počítačový Stôl, ktorý sa hodí dizajn priestoru. Dizajn starý stôl na comp''yuter vyrobené z drevotriesky, bola vykonaná vo väčšine prípadov v hnedej farby "pod stromček". Tabuľky prezentujú na trhu dnes, že je veľmi široký. Tento produkt v akejkoľvek farbe riešenia. Rôzne tvary a veľkosti sú tiež skvelé. Nájdete tabuľku podľa prísnych dizajn miestnosti, výber stromov'akýkoľvek produkt s pravom uhle, a izba v štýle "high-tech" vyberte položku zjednodušený comp'počítačový Stôl s hladkými líniami zboru, vyrobené z kovu a skla. Nuž a tam, kde je zdanlivo žiadny spôsob, ako vytvoriť niečo, dizajn comp'rohu počítačové stoly môže vyvrátiť k takémuto záveru.

Na Palube! Dieťa priame comp'počítačový Stôl môže nahradiť na ňom napísané, že bude schopný cítiť pohodlne robiť domáce úlohy.

Zvážte návrh tabuľky je len malý výber z rôznych možností. Musíte len prísť s vlastnými verziu.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика