четверг, 31 июля 2014 г.

Ušetriť čas pri výstavbe office

Moderné business ľudí, nie je moc čo hodnotiť ako vysoko, ako je ich vlastný čas. Vo SV'v tejto súvislosti je dôležitá otázka v akejkoľvek oblasti činnosti, je rýchlosť. To je dôvod, prečo s'nové technológie, často zamerané na zvýšenie efektívnosti práce a rýchlosť vo Všeobecnosti. Kompetentne pomocou pokrok, môžete ušetriť drahocenný dní, hovoria, prestavba office. Jeden z moderných a pohodlné nástroje na tento účel - systém office oddiely. Ako používať ich v čo najkratšom podmienky na vyriešenie problému vývoja alebo prestavbu office, budeme diskutovať v tomto článku.

Mobile office

Mnohí sú teraz zápasia s problémom usporiadanie úrad ihneď po jeho nadobudnutí alebo odstúpenie od zmluvy z prenájmu.

Moderné priestory sú postavené s otvorenou (bez vnútorných stien a staré domy často nespĺňajú požiadavky spoločnosti. A čo ak, napríklad, nie je dostatok miesta pre všetkých zamestnancov? Majitelia kancelárií je potrebné rozhodnúť otázka územnej priestor. Najčastejšie spoločnosť jednoducho nemôžem čakať niekoľko mesiacov, kým bude demontovaná hlavné steny a postavené nové, napríklad, ak spoločnosť presúva do iného pracovne. A potom rýchlosť ide do popredia.

Systém office oddiely pomôcť dosiahnuť vysokú účinnosť: umožňujú niekoľko dní (nie mesiacov) transformovať úradu. Je potrebné poznamenať, office oblastí podľa ich funkcie sú často lepšie ako konvenčné steny: sú ľahko zakrivené, môžu byť uvedené presne rovnakej výške, ktoré sú potrebné.

Existuje niekoľko návrhov oblasti, ktoré sú odlišné od seba navzájom, ako vzhľad a vlastnosti. Už stali tradičné pre Rusko rám steny. Predstavujú kostru z hliníka, ocele alebo plastu)na ktorých sú namontované dosky, z rôznych materiálov. Takéto oddiely sú stacionárne (pripevnené k podlahe a stropu) a mobilné (nastaviteľné ložiská alebo ložiská v kolesách). Stacionárne umožňujú poskytovať vysokú úroveň zvukovej izolácie (porovnateľné s kapitálom, steny), druhý pohodlné vďaka svojej jednoduchosti inštalácie a ďalšie pohybu (lebo nie sú stacionárne upevnenia k podlahe a stropu).

Teraz rýchlo v Móde oddiely úrad je zásadne odlišný typ konštrukcie. Ich zvláštnosťou je absencia kostra. Oblasť je tkaniny vyrobené zo skla alebo laminované sklo, ktoré je nainštalované v upevňovaciu stropné a podlahové profily.

Všetky systémy office oddiely rozlišuje rýchlosť, s akou môžu byť umiestnené v miestnosti. Ale ona je dosiahnuť iba vtedy, keď sa práca vykonáva odborníkov špecializujúca sa na inštaláciu podobné konštrukcie. Mohli vziať do úvahy všetky funkcie systému a predvídať možné problémy s erekcie v miestnosti. Je možné tvrdiť s istotou, že profesionalitu firmy, ktoré poskytujú služby na inštaláciu balíka office systémy v konečnom dôsledku bude závisieť na tom, ako skoro plocha bude potrebné zohľadniť pohľad.

V boji o rýchlosti

Ak sa rozhodnete, aby sa rozhodnúť pre systém office oblastí ako univerzálny nástroj pre rýchle opätovné plánovanie pracoviska dávajte pozor na nasledujúce tipy, ktoré vám pomôžu získať to, čo chcete v čo najkratšom čase.

Nakoniec, rýchlosť práce konkrétneho podniku závisí od toho, ako starostlivo pracoval celý spracovanie reťazca objednávky od zákazníka pred koncom inštalačné práce.

Rozdiel v efektívnosti poskytovania služieb je už na úrovni prvého známeho hovoru na špecializované organizácie. Ak kvalifikácie pracovníkov nám umožňuje poskytovať služby efektívne - budete sa cítiť to naraz. Napríklad, spoločnosť, "Astarta prestige" trubice stúpa kancelárii Správcu najneskôr na tretí krúžok. Rovnako rýchlo a je všetko vopred zmluvy o dielo. V ideálnom prípade, termín uvedenia výpočtu sa mení z hodiny na dve alebo tri, v závislosti od zložitosti návrhu chcete. Táto okolnosť ovplyvňuje rýchlosť vykonávania pokynov.

- Rôzne systémy oblastí, ktoré majú rôzne podmienky výroby, - hovorí Igor Kondratyev, Námestník Generálneho Riaditeľa štúdia office systémy a technológie, "Astarta prestige". - Spravidla do rámu tento termín je od dvoch dní do týždňa, pre všetkých-sklo - od 7 až 10 dní.

Tam je zmysel hneď pri prvom kontakte spoločnosť sa opýtať, čo ich obvyklých podmienok na vopred prípravu zmluvy, ako aj ďalšie práce na výrobu a montáž vzory.

Po registrácii a produkovať potrebné dizajn prichádza skutočná fáze Montáže. Tu je jednoznačne zrejmé rozdiely medzi rôznymi organizácie poskytujúce takéto služby. Mnohí nie sú schopní ponúknuť vysokú účinnosť, zatiaľ čo v organizácii práce, rýchlosť inštalácie môže dosiahnuť 20 štvorcových metrov stacionárne rám priečok, "kľúčové" v troch dní. Tam sú tiež viac pôsobivé príklady: napríklad pri stavbe office spoločnosti JSC "Diamond Bourse" špecialistov, "Astarta prestige" namontované vo Všeobecnosti 3420 štvorcových metrov stien a panelov na steny smerom len za 72 dní (ktorý je takmer sedemkrát rýchlejšie ).

- Sklo a mobilné priečky je možné nastaviť aj rýchlejšie, " vysvetľuje Igor Kondratyev. - Po prvé, vzhľadom na ich vysokú technológiu, druhý - z dôvodu nedostatku stacionárne upevnenia do podlahy alebo stropu.

Stretnutie lehôt inštalácii sa stáva pre mnoho firiem, poskytovaní tejto služby, rozhodujúcim faktorom pri práci s klientom.

Často chcete, aby sa všetky inštalačné práce boli vykonané počas víkendu na budúci týždeň zamestnancov môže začať serióznu prácu v aktualizovaný office. Napríklad, pevný časový rámec bol vydaný pre vybavenie kancelárie investičná spoločnosť, "Rosbilding". Klient chcel pracovať na inštaláciu 50 štvorcových metrov stacionárne office oblasti boli vykonané v priebehu víkendu.

Teda, pomocou moderných technológií a profesionálne služby, máte možnosť zariadiť vašu kanceláriu v rekordnom čase, takmer bez prerušenia práce zamestnancom. Tam je ešte jeden pozitívny moment: v prípade, ak spoločnosť, ktorá vykonáva svoju objednávku na inštaláciu oblasť systémy môžu efektívne a prehľadne organizovať všetkých fázach jeho prácu, dostanete možnosť plánovať svoje aktivity, bez strachu z toho, čo načasovanie bude zmarené.

Alexander Mayorov

Zdroj: Astarta Prestíž

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика