четверг, 31 июля 2014 г.

Prevádzková kontrola priestoru

V súčasnosti na ruský trh širokú škálu interiérových priečok a stien: nemčina, fínčina, švédčina, Americké, atď

Štatistiky ukazujú, že v Európe sú posuvné priečky a steny:

  • 80% z hotelov;
  • v 70% vzdelávacích inštitúcií (univerzity, vysoké školy, a to aj materské školy);
  • 30% športových areálov;
  • v 20% z koncertných sálach, a vo väčšine kancelárií.

Ako sa od seba líšia posuvné priečky a ako nájsť strednú cestu, ktorá by spĺňať také požiadavky, aké technické parametre, spoľahlivosť v prevádzke, spracovanie a cenu?

Prvá vec, aby venovali pozornosť na zvukovú izoláciu. Dobrý oddiely poskytnúť zvukové izolácie z 41 dB a vyššie. Ak ponúkate menej - dávajte pozor na to! Hrúbka posuvné priečky by nemalo prekročiť 80 mm Ak ponúkate hrubšie - of-date technológie, budete mať problémy s prevádzkou takéto posuvné priečky.

Je veľmi dôležité, ale často skryté dodávateľov indikátor je časť septum alebo hmotnosť jednej štvorcový meter. Ako oblasť ťažšie, rýchlejšie sa opotrebúvajú reklamy, tým ťažšie je otvorená, t.j. odolnosť nižšie. Požiadať poskytovateľa, aby vypočítať pomer oddiely, skontrolujte jeho výpočty a porovnať s výpočtami iných dodávateľov. Ak všetky ostatné možnosti, hmotnosť bude menej, tak spoľahlivosť je vyššia. Vyberte posuvné oblasti s menšou hmotnosťou.

Mali by ste venovať osobitnú pozornosť reklamy. Ak valčeky sú vyrobené z gumy (nech aj vysokej kvality! ), Alebo gumy - čakajú vás za pol roka vo veľkých problémoch. Gumené nemusí fungovať pre 3-5 rokov bez opotrebenia. Vybrať iba oceľové valčeky pre ložiská. Že vám poskytne spoľahlivú prevádzku posuvné priečky až na 5 rokov alebo viac.

Prirodzene dôležité záručnej doby. Záručná doba viac, tým lepšie. Ešte stále sa môžete spýtať, má poskytovateľ po-predajný servis.

Povrchová úprava môže byť rôzne: melamín, laminát, dyha vzácne druhy drevo, sklo alebo zrkadlo, sklo, panely pre maľovanie, atď.,

Jedným z najdôležitejších ukazovateľov je kvalita inštalácie. Po prvé, montáţe musia byť vykonané certifikovaným inštalatérom, že je človek, vyškolení v továrni a po prijatí príslušného certifikátu. Neváhajte a žiadosti o certifikát od inštalatérov! Je veľmi dôležité, aby sa dohodli na pláne a inštalácia kreslenie. Diskutovať o všetky detaily procesu, materiálov, ktorý bude použitý počas inštalácie. A, samozrejme, po inštalácii: otvorenie / zatvorenie oddeľovač aspoň 3-krát, počúvať zvuky, ktoré sa vyskytnú počas prevádzky (vŕzganie, rušenia a nadmernú silu, by nemali byť). Zámok oddielu je pridané tlačidlo (ak vám ponúka multi-otočte kľúč k bráne, to znamená, že sú ponúkané zastarané technológie pred 20 rokmi! ), Kľúč musí byť jednoduchý, otočené o 90 čísla, druh železničnej, používaných v automobiloch.

Účinnosť pri otočením kľúča musí byť malý. Len po tri časy všetkých operácií (otvoriť / zatvoriť / close), za predpokladu, že všetky tri krát posuvné oblasť správal rovnako, môžete sa prihlásiť zákona prevzatím alebo inštaláciou certifikátu.

Jeden by mal bývať na sklenené posuvné priečky. Sme všetci zvyknutí na sklo stacionárne oddiely, ale s'objavil a posuvné, a tiež "Harmonika". Tam sú aj posuvné steny, ktoré je nezávislé segmenty, viazané ručne pomocou špeciálneho kľúča. Sklenené priečky umožňujú realizovať akékoľvek predstavy zákazníka: dymové sklo, Matný, všetky kresby a nápisy na sklo, profil, zakrivené a oveľa, oveľa viac.

Posuvné priečky sa stal jedným z významných architektonických techník pri vytváraní inter''erov. Nám umožňujú spravovať miesto a preukázať, prestíž a modernosti jeho vlastníkom.

Zdroj: www. tybet4you. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика