понедельник, 28 июля 2014 г.

Kvety života

Izbové rastliny prinášajú do nášho života niečo. To "niečo," niekto môže formulovať pre seba inak: vášeň pre prírodu, túžba dosiahnuť harmónia, estetické uspokojenie, psychologické vykládky. Avšak, zloženie domáce kvety, môže byť usporiadaný tak, že oni budú nie len "uplatňovať znak", že je revitalizovať vzduchu, ale jednoducho poteší oko.

Sorezore ich fantázie

V moderných domoch môžete vidieť monštrum, pelagonia, balzam (to sa nazýva svetlo, lupa, slúžka krásu, alebo mokrý Ivan), ficus a tak ďalej. Boli miloval naši starí rodičia, žijú v moderných domoch. Avšak, dnes trh ponúka desiatky a stovky druhov iných rastlín.

Charakter a veľkosť rastlín zloženie je veľmi rôznorodé - od desktop miniatúr na veľké o'stručne-priestorové časti zimnej záhrady. A každý typ inter'vnútorné zodpovedajú ich modely kompozície. Tesnosť na malé apartmány, povedzme, nás núti dať prednosť vertikálne záhradníctvo izby. Pre túto schopnosť rastliny krepjat na konzolách v kapitálu stien a stĺpov, dať na dekoračné mriežky, presklené priečky a obrazovky, slúžiť ako podpora pre plazenie a lezenie rastliny, tak, priestor je možné rozdeliť do samostatných oblastí.

Ak bude architektonické plánovanie bývania, môžete použiť výklenkov, oblúky, vchod a okenných otvorov. Veľmi dobrá, napríklad, visí zo stropu, "kvetinové lustre" - kvetináče s rastlinami, pripevnené na kovové stojany držiaky. Tento "vertikálne" možnosť umožní splniť sľub z miestnosti, aj keď je to stopy na podlahe, parapety, stoly a iné, "zriedkavé". Prirodzene, čím väčší priestor, tým väčší musí byť farby a viac ich počet. V tejto súvislosti sa výlučne dekoratívne vlastnosti majú stromu, rastliny, najmä také veľké-bezkarbónového druhov, ako dracaena, philodendron alebo ficus Bengálsko, ktoré je dobre vidieť v bytoch, kde nie je málo, nábytok v hale a chodbách.

Bez narušenie harmónie

Všetko, čo obklopuje rastlín, musí byť v harmónii s nimi. Napríklad, pozrite sa najmä krásne kvety na malé, svetlé pozadie. Ak Tapeta je v poriadku, na ich pozadí bude vyzerať skvele veľkých závodov, a, naopak, pre nápaditý vzor Tapety pýtať filigránske listy paprade alebo zipsy.

V interiéri'interiérové rastliny venovať pozornosť uhla dopadu svetla. Keď kvety sú na sunlit steny, ich tieň forme fascinujúce a podivné vzor. A ak stojí proti svetlu, na parapete, zvlášť upozornila na Všeobecný prehľad. Dobrý efekt je dosiahnutý, ak tón, závesy, Tapety, nábytok a čalúnenie opakuje v kvetov. Ak inter'interiér je postavený na rozdiel od čiernej a bielej, bohaté farby rastliny prinesie sviežosť na celkový obraz.

Priame a elegantné zaoblené tvary nábytku vyrobené z ocele, skla, mramoru a lakované drevo príde z rastlín, jasných a zreteľných foriem: sansevieriya trehalose, monstera atraktívne, dracaena a guzmania - alebo ostrý kontrast rastliny, ktorých vzhľad priťahuje s jeho ľahkosť a jednoduchosť: paprade s dlhými'Estime listy, ružové Azalea.

Nábytok z bambusu a ratan, malé skrinky a prútia police, nízkych stolíkov a kresiel nosenie v štýle bromeliads a orchidey, vosk ivy, Jazmín, atď. Japonský poznámka môžete vykonať inter'interiér, zdobenie je s bambusom, azaleas a rastliny kultúry bonsai. Anglický a francúzsky štýl nábytku, rovnako ako Biedermeier, ktoré je v súlade s susistemi a svieži kvitnúce rastliny, vzhľad, ktorý je m'kvalita gardénia, Camelia, ako aj dlane a strom s vaňou rastliny.

Mali by ste však vedieť, že pre veľkolepé zelená výzdoba miestnosti, nie'uistite sa, že oversaturate jej rastliny. Je dôležité, aby si mohol vybrať z rôznych najviac expresívne formy v harmónii s inter'loď bytu. Napríklad, predsiene, chodby, haly, sklo galérie, dlhých chodieb a schodísk vyžadujú špeciálne metódy záhradníctvo. Fit skupiny kompozície v kvet - jeden alebo inak usporiadané do skupín 2, 3, 5, v závislosti od veľkosti miestnosti. Sú inštalované v okenných otvorov v stenách medzi stĺpcami. Viac pravdepodobné, že použitie mobilných kvet dievčatá s kontajnerov-vložky vyrobené z rôznych syntetických materiálov, a keramické podlahy, vázy. Môžete vytvoriť zelené plochy, pozostáva z viacerých častí nádob, často s rôznymi výškami a tvarov.

Vec vkusu

Kvetinová výzdoba domu nie je obmedzená iba na jeden alebo iný preferovaný myseľ, odrody, veľkolepé kvitnutia alebo krásu listy. Výber izbové rastliny, ich umiestnenie v inter'Yeri predpokladá určité vedomosti o dodržiavanie určitých podmienok svetlo, teplota, vlhkosť vzduchu. Ale nielen to. Kreatívny prístup vyžaduje pravdepodobne s porozumením účasť rastlín dekorácie na celkový vzhľad. Ak sa vec týka veľkých plôch zelene, odborníci ponuku usporiadať ich tak, aby ste zobrazili ornament alebo úľavu ako sme priniesli to vidieť, v meste miest a krajinnej architektúry.

Zručný dizajn pôvodného dekoratívny prvok v rámci svojej činnosti porovnateľné kus plastu čl. Niekedy jeden kvet, môže radikálne zmeniť atmosféru priestorov premeniť "hlavná postava". Freecell, že je samostatný závod, to by mali byť dokonale tvarované, umiestnený na dekoratívne nádoby a umiestnené tak, aby to bolo viditeľné zo všetkých strán. Nezabudnite'nezabudnite, že veľké rastliny vyzerajú lepšie na podlahe alebo na nízkej základne, ako sú vypočítané byť pri pohľade z diaľky, malé a stredne vysoký stojan, ako bude vidieť zblízka, strieľa stiahol a popínavé rastliny majú tiež dosiahnuť úroveň očí.

Veľkú hodnotu má vzhľad nádrže obsahujúce rastliny. To môže byť elegantný, dekoratívny, plastové a keramické, často s celoslovenskou ozdoba na stôl, stenu a závesné koše-vázy. Žiarivo farebné plastové kvetináče dobré pre detské izby. Nízke keramické vázy rôznych foriem a farieb, ktoré môžete použiť pre zariadenie krásne miniatúrne kompozície zdobenie inter'jer obývacia izba. Dobré pre moderné inter'jer pozastavenie pre rastliny, tkané v technik z macrame.

Upozorňujeme, že dekoratívne záhradné bude dať požadovaný výsledok, kombinácia troch faktorov: zručný výber rastlín, výhodnú polohu a dostatok kultúry starostlivosti. A vytvárania zelených inter'Yorov, samozrejme, vyžaduje široký rozsah vedomostí a umeleckým vkusom.

Olga Mareeva

Zdroj: www. salon. tým,

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика